reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mamusie:tak:

Jestem wykonczona po tym całym dniu...
Mała dzis dała w kośc tatusiowi:-( tylko wyszłam, to sie rozryczała i uspokoiła sie dopiero jak wróciłam... 1,5h :zawstydzona/y: koszmar...
Była tak wykonczona, troszke pociągneła i padła...:-( heh... nigdzie bez niej nie moge sie ruszac:-(
Juz nie mam sił dzis pisac, chyba pojde sie połozyc, ciekawe o ktorej mała mi dzis zrobi pobudke, wczoraj była o 00:30, heh... a jeszcze niedawno tak ładnie sypiała:-( za duzo ja chwaliłam.

Mika... ale Ci zazdroszcze, sama bym poszła, bo jestem blada jak ściana, ale nie wiem czy mozna jak sie karmi... wole nie ryzykować i poczekam!

reklama
Olwika No u mnie jak narazie ok :) (reszta na zamknieym ) No a dzieciaczki rosna rosna Fifi juz dosc duzo mowi chociaz kiepsko mu to idzie no ale do przodu do przodu !! A malutka juz jakies 7 kilo klocek z niej taki ze szoka nie wiem ile mierzy ni pamietam za msc wizyta to sie dowiem dokladnuie!! Jest taka silna ze ja sadzam juz oczywisie z poduszkami obok i za plackami bo jak sie meczy to sobie lezy :) Sama jeszcze nie potarfi utrzymav rownowagi ale z kazdym dniem coraz lepiej!! Zabko chyba tez juz powoli ida bo tak sie zlosci i gryzie wszystko doslownie co ma pod reka a najbardziej raczki swoje :) Tak pozatym to nic ciekawego :) a u Ciebie Oliwko ??:)

Noo... bardzo często mnie juz korciło, żeby dać butle, szczególnie w takich chwilach:-( ale wychodze z załozenia, cos za coś:zawstydzona/y: chce, żeby mała była na naturalnym mleczku to niestety... życ bez mamy mała nie może:zawstydzona/y: Ale nie poddam się... przynajmniej bede sie starać:tak: A na solarke pojde jak juz przestane małą karmić czyli pewnie na wiosne:-p Jakos to przezyje..., w czwartek mam iść do kosmetyczki, zobaczymy jak tym razem mała to zniesie:zawstydzona/y: ehhh...

Miska... witaj po latach:-p Fajnie, ze u Ciebie juz wszystko dobrze, oby tak dalej:tak: Twoja mała powinna podać raczke mojej... takie klocuszki:-p Moja juz siega 8k:zawstydzona/y: a rece to mi wysiadają!

Wy wszystkie tak długo już tu jesteście ciekawe ile ja dam rade.Moja mała była tak zmęczona wojowaniem,ze poszla spac jak nigdy o 20.30

mikus_a
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

Asiowo moja akurat bardziej nauczona w lezaczku lub w lozeczku albo na kanapie :p Jakos tak nie musze jej duzo nosic i wogole , ale lakomczuszek z niej nieziemski :D Ja powoli wprowadzam jej kaszke ryzowa a dzisiaj tarte jabluszko !! Moze to za szybko , ale Filipowi tez tak dawalam i nic mu nie bylo jej narazie tez nie wrecz jest bardziej zadowolona :) aaaa z waga to byla miesiac temu wiec zobaczymy co bedzie pocztakiem listopada bo ma isc wtedy:)

Mika no duze duze nawet nie wiem kiedy tak urosly :p Jak patrze na Filipka to mysle sobie jaki on duzy a taki byl malenski a teraz taki chlop juz co bedzie dalej heheh a Nuska tez przybiera dosc dosc dobrze :D Juz ma ponad 3 miechy a pamietam jak ja rodzilam :p

Kitty Witaj :) Jeszcze nie mialysmy okazji rozmawiac, ale mysle ze szybko to nadrobimy :) :) heheh Pozdrwiam :)

Ja gotuje obiadek i w sumie nic ciekawego juz niedlugo i Zuzka pojdzie spac juz na dobre :D:D heheh Sypia mi od jakiegos tyg cale nocki od 5-6 popoludniu do 5-6-7 rano :D:D:D czasami tylko sie budzi ale nie chce mleka tylko smoka :p Gorzej z tym starszym lobuzem bo w dzien jak padnie to wojuje potem do pozna :/ ale jakos musze go oduczyc spania w dzien !!

Mikusia ja tez mam taka nadzieje ze wszytsko bedzie ok i juz nigdy nie bedzie takich sytuacji :p

milo miska ze pokazalas w koncu swoja piekna zuzie:)

ja tez nie mam czasu pisac w dzien...a najczesciej to nie mam o czym pisac:) ale juz niedlugo bedzie tego coraz wiecej:)jak juz moje malenstwo zechce wyjsc....!

no tez zauwazylam ze nie ma femme ....hmmm moze znow jakas nerwowa akcja z zakonczeniem na prodowce<mysli>

ja stekam caly czas,jem jak chlop niewazne czy to 12 rana czy 12 w nocy..po prostu pochanaim wszytsko....jutro beda wyniki bo ide do gina i bedzie kazal na wage stanąc....chyba juz ostatni raz!:D:-D:-)
brzuch mial jzu niby opasc ale moj to chyba jeszcze sie do gory pnie bo takiej zgagi to ja jeszcze nie milalam....:dry:lekarz powie czy ulozylo sie dobrze, glowa w dol....bo cc to ja nie dziekuje

niektore z Was pewnie teraz wstaja na karmienie hehe a ja sie dopiero klade;*
milej i spokojnej nocy zycze mamusiom i dzieciaczkom!:*

W-tam z rana.
Robiłam wczoraj te faworki na oliwie. Lepsze niż na oleju. Mniam, mniam...
Miśka witaj po nieobecności. Dobrze że jest ok i fajnie że maluchy rosną.
Netgirl dla niego nie ma co się picować. On nie zwraca na to uwagi. A tak w ogóle to nie zależy mi żeby był zazdrosny. Bo ta jego zazdrość to szalona i co do czego źle się kończy.

a ją dziś tylko 2 pobudki miałam. Tyle że Justynka o 3 się obudziła ze strasznym płaczem.

CZĘŚĆ mumuśki!!!!

Ja już nie śpie od 6.30 ,Bartek mi sie tak obódził i nie dał mi poleżeć:no:
Niby wybrał juz cały antybiotyk ale nic mu chyba nie pomógł bo kaszel ma straszny ,no ale zobaczymy lekarka mówiła ze działa jeszcze tydzień po ostatniej dawce.

MISKAHXC a u nas bez zmian,jakoś leci powoli ,dziaciaki chore ,ja miałam zapalenie spojówki !!!ech o tych chorobach to szkoda gadać!!! w kwietniu planuje iść do pracy bo w tym roku nie daliśmy rady posnieść góry ,no ciężko by nam było spałcać kredyt i zyc z jedej pensji!!!!!a ja mam nadzieję że u was już dołów nie bedzie i że się pozbieracie już na dobre!!!!

NET GIRL o dziękuje ,nie nie ja nie chce żadnego podlizywania się i żadnych chonorów .......a podlizywać się to będzie trza ponaej bo to ona mówiła że bedziemy miały przesrane:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D szkoda że nie masz tak czasu na BB jak dotychczas ,ale doskonale cię rozumiem ,mam nadzieję że za bardzo się nie przepracowujesz????gratuluje pierwszych żąbków u małej Despi

reklama
U nas pobudka o 5:50:-( koszmar... oprócz tego o 1 i 4:zawstydzona/y: taka niewyspana ostatnio jestem:-( Zbieram sie powoli z autem do mechanika, ciekawe ile zas kasy tym razem tam zostawimy:baffled: Na szczescie mama da mi swoje auto i bede mogła wrócic do domku i tutaj czekac na tel, ze auto gotowe... mam tylko nadzieje, ze dzis zrobi to autko!!!

Do góry