reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

repetka fajne są te skoczki:) Dzidzia sobie pofika a jaka to świetna zabawa:-)
anula współczuję nieprzespanej nocy;/ mój synek czasem obudzi się na piciu ale ostatnio przesypia całe noce:)

My już po spacerku,mały coś zje i pójdziemy znowu:) Słoneczko cos się schowało ale dalej jest ciepło:-)

reklama
Witam dziewczyny; )
Ja dziś po ciezkiej nocy bo znów spać noe mogłam;/

Co do pogody u nas dziś ciepło i słonecznie:)

Dennis skoczja też miał i go uwielbial:)

Posprzatalam górę domu... maly śpi eiec biorę sie za dół i robie sałatkę z kurczaka:) miłego popołudnia

Pytanko mam do mamusiek ktore juz braly slub i do Pauliny. U was jest tez tradycja pewnie podziekowania dla rodzicow. Boo ja dzis sobie o tym przypomnialam i kompletnie nie wiem co mozemy podarowac i jednym i drugim.. Widzialam na allegro jakies ksiegi ze zdjeciem czy inne *******y myslalam tez moze o jakims koszu ze slodyczami, kawa, alkoholem? Noo kurde nie wiem.. Prosze o rady :p

Magda chyba najbardziej znany jest kosz kwiatow/slodyczy. Ale szczerze to ja o tym jeszcze nie myslalam :p

Kurde, pocwiczylam troche i mi brzuch od dolu rozwala :/ chyba musze odpuscic na czas @@ :/

Magda ja dawałam kosz z kwiatami , ale i dają np. oprawine swoje zdjęcia ze ślubu ale to nie wiem na jakiej zasadzie pewnie fotograf wcześniej przygotowuje

Popoludnowo wylezalam się w wannie oczywiście Dennis musiał dołączyć:) Jutro idziemy na karuzele i do fryzjera:) maly ma juz straszne długie włosy...a wam jak mija popołudnie?

MAGDA a no jeszcze zapomnialam o tych zdjeciach co kasiek mowi. Chrzesny Nikoli bral slub w pazdzierniku 2009 i dawal wlasnie zdjecia z sesji w studiu. Nie wiem na czym to polegalo i jak zdarzyli bo podziekowania po polnocy a oni sesje mieli przed 20.
HAPPY a popoludnie spoko :p N. chodzi i jeczy albo placze. Obiadu nie zjadla. Trojki na horyzoncie.

My wlasnie wrocilismy z miasta... Bylam kupic perfum lubemu na urodziny, nalazilam sie jak glupia ale mam :) Malemu podoba sie spacerowka. Duzo widzi, i korzysta z tego, bo polowe spaceru nie spal tylko sie rozgladal :D Szczerze to chcialabym zmienic wozek, wiec zaczelam sie powoli rozgladac za jakas spaceroweczka ladna ;) Albo poczekam az carboot otworza w marcu i tam sie zorientuje wpierw :) Po naszym 5 godzinnym wyjsciu jestem padnieta, ale malenstwo wyspane to niestety nie poodpoczywam :D Zaczynam obiad robic, i posprzatac musze bo dwa dni juz odkladam porzadki :p

reklama
Paulina-ciesze sie że my już wychidzenie zębów mamy zs sobą:) a tobie wspolczuje bo mały przu trujkach marudny byl:/
Repetka-jaki perfum? To długi trn spacerek mieliście

Do góry