reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kitty86 czopki jak dla mnie to już ostateczność.. Pijemy herbatkę ułatwiającą trawienie, piliśmy też rumianek.. Przegotowana wodaz glukozą lub bez.. Najlepiej przed jedzeniem.. Tylko nie wiem czy u Martynki też zadziała bo ona już jest dużo większa niż mój Adaś.

polna_N no ja ostatni raz byłam w walentynki w kinie.. I wspominam miło bo wtedy się zaręczyliśmy..

oleńka19 ale akcja z tymi policjantami.. Najpierw przygoda femme fatal z polocjantem a teraz twoja.. Służby porządkowe strasznie sumienne są u nas..

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam zamiar chrościki zrobić, ale niestety mam tylko oliwe. jak myslicie? da rade je upiec na oliwie???

iwoneeczka a wiesz ze chciałabym:-):-):-)01 chocby dla poczucia sie atrakcyjna. nie ze chce me'za zdradzic ale tak pofantazjowac to mozna

Ewi jak robisz to się podziel troche co.Galarecia nie sądzę tego już prubiwałam ale dałam czopek i zrobila sie wielka kupa trzeba bylo troche reka pomoc zeby wyszla i mialam troche zasrana pieluche pod pupa ale juz ok.A mi zostało jeszcze tylko sprzątnąć pokój małej umyć okna i ogarnać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz po wizycie, jestem na maksa wkur... na mojego lekarza, dopiero co wrocilam ze szpitala a on mnie znowu wysyla, dal mi jeszcze tydzien wolnosci, a powod?? bo przytylam w tym tyg 1,5kg(niby za duzo) i dalej mam obrzeki, tylko jak bylam ostatnio to badania wyszly dobrze i cisnienie mam wzorowe, nie obczajam go, jak pojde za tydzien to sprobuje jeszcze z tydzien przedluzyc to moze juz wroce z malutka do domu
Ona mika to super ze z bioderkami wszystko dobrze
oleńka19 no niezli ci policjanci, mysla ze sa panami wszechswiata

Ta mąż chory mała marudzi a ja stoje i pieke chrusty.Ehh Już bym chciała wyjść trochę do ludzi i do pracy.Troche mnie juz nosi w domu a gdy wyjdę na plac zabaw odrazu mi lepiej.Ale nie martwcie się nie zaniedbam bb z powodu pracy.Robie mała wyprzedaż garażową jak jakaś chętna na paczke ubran ek to zapraszam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Dziewuszki :) Witam te stare bb mamuski i te oczywiscie nowe :D
Piszcie Kochane co u WAs tak dawno mnie tutaj nie bylo ze nie wiem od czego zaczac heheh Obiecuje ze bede teraz czesciej sie udzielala jak tylko bede mogla :) Pozdrawim wszystkie serdecznie i bardzo cieplutko :):-D

reklama
ale drukujecie ,nie miała jak wejść bo Daniel robił komputer koledze :blink:

ech a wy tak dużo beze mnie ,oj nie ładnie:-D

MIŚKAHXC pisz kochana co tam u ciebie i jak tam dzieciaczki się rozwijaja i ile waży i mierzy twoja malutka ????/ dobrze ze się w końcu pokazałaś :tak::tak::tak:

ONA_MIKA fajnie że miałaś trochę czasu się wyrwać izadbać o siebie!!chyba odrazu lepiej się czujesz???? a spodnie masz racje nie ma co kupować nowych bo jak brzunio spadnie to pujdą do lamusa!!!

OLEŃKA to miałś jazde z tymi policjantami :crazy::crazy: a dużo wam wlepili????ja nie wiem jakby tak każdego dupki pilnowali za numerek na domu to sporo by im kasy wpadło za to ...ech ja ich nie rozumiem zamiast bandziorów łapać to do numerków się przyp:wściekła/y:......

IWONNECZKA 1/2 tego co kupuje to idzie właśnie na jedzenie dla niego ,a on też smakosz się zrobił i byle czego nie je!!!! a uwielbia majonez winiary a on to sporo kosztuje!!! a poza tym lubi jeść i to dużo więc troche kasy na te rzarcie leci!!!:szok: Gratuluje kolejnego ząbka!!!

POLNA jakbyś miała swoje to byś ogarneła i się przyzwyczaiła .co innego czyjeś tak na chwile pilnować!!! ech a co ty tak szybko dziś się urwałaś??????:no::-D

Do góry