reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miala ktoras z was z dzieciaczkami problem z kupka?Oleńka ty to już na początku tej drogi a co ja mam powiedziec siedze juz w domku cos kolo 2 latek.Czas najwyższy zrzucić ubranie kury domowej i wyjsc do ludzi szczególnie,że mam warunki i no mała ma się kto zająć.A po za tym na nowym każdy grosz się przyda i mąż nie będzie musiał pamiętać żeby do bankomatu latać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kitty86 my mamy cały czas problemy z kupką..

ona_mika dobrze że z bioderkami wszystko w porządku.. My jedziemy jutro.. Na 11:40 mamy wizytę.. Ciekawe jak będzie u nas.. Jadę z mężem samochodem.. Bo pewnie weźmie cały dzień urlopu.. A póżniej może pojedziemy do kina jak nam się uda zostawić małego babci (bo babcia ma na 1 zmianę do pracy i ok 14:30-15:00 jest już w domku)..

Wogóle wczoraj z mężem mieliśmy dzień tylko dla siebie.. Bo w piątek na wieczór się bardzo pokłuciliśmy (o Adasia,bo on i moja mama chcieli ciągle żebym na każdy płacz Adasia dawała mu cyca a ja już nie wytrzymałam tego, bo nawet do łazienki się nie mogłam ruszyć)i moja teściowa powiedziała że na pare dni koniec z cycem (zobaczymy jak będzie reagował na sztuczne- jeżeli lepiej to już zostaniemy przy butli)i że w niedz mamy gdzieś jechać a małego zostawić jej. Tak żebyśmy my sobie odpoczeli.. No i mieliśmy jechać do kina ale akurat nie grali tego filmu na który chcieliśmy iść. no i pewnie jutro się wybierzemy..

Mika to fajnie ze na badaniu nic nie wykryli ;-):tak:

Galareciu boziuuu ja nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w kinie :sorry2:
chyba jeszcze jak chodzilam do szkoly :blink:
a takie wspolne chwile napewno dobrze wam zrobia ;-):happy2:

Ja uciekam i do jutra Kobity ;-):tak:

kurde ... wlasne wychodze na dwor, bo ktos dzwoni a to policja,szukali kogos bo nie moga znalesc numeru domu.... i wiecie co, wjebali nam mandat za to ze nie mamy numerku. tej blaszki z nr domu...;. mamy nowy dom, i jeszcze nikt nie zdazyl tego zalozyc:wściekła/y:.

przyszli spytac gdzie jakis typ mieszka a przy okazji mysmy mandat zarobili
icon_evil.gif
:wściekła/y:

Justynka śpi, S na dworze stół lakieruje więc piszę.

Kitty Wnioskuję, że Martynka ma probemy z zrobieniem kupki. Jeśli szukasz dorego środka to polecam Duphalac... Mąż kupywał bez recepty... Działa. Nawet na mnie...:-):-):-)

Oleńka No nieźle... strasznie obowiązkowi Ci policjanci...

Justynka jak je to tak wali łyżką o stół że lakierpowgniatała.

Was nadrobic to masakra :( a Filipek walczy teraz z garnkiem i pokrywka :) Chce z nimi wstac ale troche za ciezkie i ciagnie go na dol. Ale sobie synek Syzyfowa prace znalazl :)

olenka19 Ty ciezarna... a cos Ty myslal ze latwo bedziesz miala... oj wspolczuje z tymi wyladami :*****

EWI44 Ty to masz dobrze nawet obcyfaceci cie za kolanko lapia... HiHi ale to tylko sen .. :)

ona_mika oni sa p******* problemy takiemu slicznemu maluszkowi robic. Zalosne

netgirl ja was nie rozumiem Filipus taki sliczny chlopczyk a wy mowicie ze do starego brzydkiego hipopotama podobny

kaska19 Ty sie tam tym swoim nie zajmuj bo w trakcie jeszce drugie, trzecie zrobicie :) i bedziesz trojaczki rodzic :)

oliwka no to do zakupow jestes niezla.... wspolczuje Twojemu mezusiowi..HiHi :)

ASIOWO a co niech tatus tez poczuje co to znaczy opieka nad dzieckiem. No to Paulinka jak moj Filip wstaje razem z ojcem :0

Galarecia kazde dziecko ma takie okresy niespokojnego snu. Moj Filip jakos m-c temu tak mial i trwalo to gdzies z 2 tyg :)

reklama
Mika... dobrze ze z bioderkami ok:tak: i nie słuchaj ludzi!!! ople sa ok, brat jezdzi vectra i jest zachwycony:tak: pieknie sie nim jezdzi... No... chyba, ze ktos ma full kasy i stac go na lepszy samochód, ale ja nawet o lepszych nie mysle, tylko o takich na moja kieszen:p

My dzis 3h na spacerku byłysmy:-)mała spała prawie 2,5h... a mi nogi odpadają:-p bo nawet se usiąśc nie mogłam:-D ale grunt, ze ladnie pospała;-)

obiadek sie robi, M. zaraz bedzie w domku, to zajmie sie chwilke mała, a ja zas bede pisać... . Dzieki za wsparcie dziewczyny! Musze udowodnić przede wszystkim sobie, ze dam rade i skonczyc te studia:-p

Do góry