reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzialenka :D na TvPuls o 13 leci codziennie a z racji tego ze jakims cucedem nie mam tego w pakiecie TV to ogladam na yt :D
madzialenka ulcia fakt moglabym wystawic ale czy komu innemu bedzie oplacalo sie kupic rowniez na jeden za polowe ceny watpie :no: dlatego tak jak napisalam w 5 10 15 kupie i cena tez ok bo ok 70zl wiec na jeden raz w sam raz :D

Ulcia a tak poza tym to czesc :D

reklama
ulcia witam:-)
olcia ja kupiłabym tą z 5 10 15 :) Widziałam że Zbuntowanego Anioła znowu puszczaja w telewizji ale szkoda że nie pod wieczór, ok 13 to my juz przeważnie jesteśmy na spacerze:)

Co do kurteczek na wiosnę to ja mam 2 dla małego, dostałam od znajomej w tym jedna z Coccodrillo i strasznie mi sie podoba:p Jesienia ja nosił i miał podwinięte rękawki także na wiosne będzie dobra i pewnie długo jeszcze ja ponosi:)
Jedynie buciki musze kupić synkowi na wiosnę:)

ja dzisiaj obszukalam wszystkie sklepy dzieciece przez internet i spodobaa mi sie ta w 5 10 15 i adidasa a tak to szczerze mowic zebys cos fajnego bylo to nic jakis szajs ;/ ale jak pojade do siebie to polaze :D

DZIEWCZYNY MOGE BYC DUMNA Z BRACISZKA WYGRAL W 2:35 MIN NOKAUTEM <3 MISTRZUNIO MOJ :d :-D

Dokładnie ;D Rano pewnie będę nieprzytomna dlatego zmykam spać, może sen mnie złapie:) Mały jak na złość robi ostatnio szybkie pobudki :)
Dobranoc:-)

Witam nowe mamy:) Ola, lat 21 , mama niespełna dwuletniego Denniska:)
Olcia-gratulacje dla brata!
Ja też jaki dziecko oglądałam zbudowanego anioła i jeszczr Esmeralde:)i kilka innych telenoweli teraz tylko "Dr. House"

Fajny horror dziś oglądałam "Obecność" polecam naprawdę fajny trochę w styly "Egzorcyzmy Emily Rose" i podobno na faktach

Też idę spać...S. mnue dziś wkurza ale mam @ i drarzliwa jesrem...

Ja wlasnie skonczylam ogladac na Tvn film Bez mojej zgody. Swietny jest. Zryczalam sie na nim jak bobr..;) dobrze ze T spi bo by sie smial ze mnie ;)

Widze ze nie tylko dzis moj chlop na nerwy mi dzialal :)
I u mnie dodatkowo jeszcze nowi sasiedzi ktorzy sie wczoraj wprowadzili na gore. Bedzie wojnaaaaaa cos czuje. Przyszla jakas pieprzona angielka i bedzie rozkazy wydac.. Sucz jedna.

Witam nowe Mamy :)
Jestem Sandra mam 23 lata i 8 letnią córkę Wiktorię oraz drugiego szkraba jeszcze w brzuchu .
Mnie też dzisiaj wszystko drażni a powodem co jest od 2 tyg mam zakaz większego przytulania z P i dostaje bzika zwariuje za chwilę . W ogóle się sama sobie dziwię że wytrzymuje a już po prostu dostaje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!

reklama
Magda-widziałam ten film, bardzi smutny:( jeśli tskue lubisz polecam:"osmioklasisci nie placza" i "wyprawa po życie"
Kurde spać nie moge:/ wieje strasznie słychać w domu jak po ulicach wszystko lata:/ale nas przynajmniej nie zalewa:) bo niektóre czesci Anglii to tragesia:/

Sandra-może na wizycie jz wszystko dobrze będzie to sie poprzytulacie porządnie; )

Do góry