reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
sandra bardzo ladne imie wybraliscie dla córeczki:-) i nikt nie ma prawa Was krytykować no jeszcze tego brakowało;/ cały czas ktos z rodziny Cie denerwuje i narzuca swoje zdanie masakra jakaś;/ U nas od początku było ustalone że jak urodzi się synek to damy mu na imie Piotruś:) D. wybrał to imie i spodobalo mi się:)
happymum współczuje nieprzespanej nocy;/
23may dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki:)
papitka mi też czasami zdaża sie wieczorne obżeranie:p w ciągu dnia wiecznie jem na szybko a wieczorem mam troche czasu żeby w spokoju zjeść:) i też ćwiczę, siorka powiedziała ostatnio że schudłam więc dalej mam motywację:)

My juz po spacerku we trójkę bo D. ma dzisiaj wolne:) Teraz zabieram się za sprzątanie bo przedtem mi się nie chciało:-)

reklama
Witam dziewczyny,
mam na imię Paulina i również jestem młoda, a nawet to bardzo młoda mamusią. ;) Mam 21 lat, prawie 5 letniego synka Szymona i niedawno dowiedziałam się, że w moim brzuszku rozwija się już kolejna dzidzia. Mój skarb ma 12 tygodni i 50 mm, termin mam na 28 sierpnia, niestety nie wszystko jest tak kolorowo. Ponad tydzień temu dostałam silnego krwawienia, udałam się do szpitala, gdzie po USG lekarz stwierdził, że mam dość sporego krwiaka ( 50 mm x 10 mm) i odwarstwioną błonę. Stwierdził także, że jesli kwiak sie powiększy, dojdzie do poronienia. Wypisał mnie do domu, z bezwzględnym nakazem lezenia i no spą, tylko podczas bóli. Sama już nie wiem co myśleć, czy któraś z Was miała taki przypadek?

Dziewczynki a wy co tak cichutko dzisiaj ? :D

Sandra mi sie bardzo podoba imie Noemi malo co spotykane moja kolezanka tak nazwala swoja niunie :D nie ma co sie przejmowac zdaniem inny bo nikomu nie dogodzisz :) najwazniejsze ze wam sie podoba :p Ja wybralam Zuzie poniewaz od zawsze mi sie podobalo z piosenki i taka moja lala mala jest :D moja siostra jak byla w ciazy to chciala tak nazwac no ale uuf wybrala inne :D A jak ja wybieralam imie to malo co u mnie w miescie w znajomyuch bylo Zuzia praktycznie znikome a jak wybralam itp to sie posypalo tyle zuziek ze to szok :D pozniej chcialam zmienic na Idalia ale zostalam przy Zuzi :D

Sigmaa hej Olka mama 10msc corci Zuzi lat 22 :D gratulacje dzidziulka :D duzo kobiet w ciazy ma krwiaki ale one przewaznie sie wchlaniaja ja rowniez mialam krwiaka ale dostalam leki na podtrzymanie w szpitalu luteine duphaston i nospe a do domu tylko duphaston czy jak to tam sie pisze :D i wszystko dobrze sie skonczylo i tegoi rowniez Wam zycze :)

23may zdrowka dla corci a czemu zmienilas kierunek ? w koncu sie zmobilizowalas do napisania a tu cisza :D

my zostalysmy same w domu z Zu a reszta pojechala na walke do mojego brata :D mamka pierwszy raz bedzie widziala jak jej synek sie bije i troche stres ja dopadl przed wyjazdem ale wierze ze wygra i czekam na wiadomosc moja tuptusia nie mysli o spaniu lata z pilotek :D :-D

w ogole fiskus jak Zuza leci do niego to ten ja od tylu atakuje :confused::-D co za psisko nie wyzyte ale co sie dziwic psu jak nikt w domu na czworaka nie biega wiec kij wie co sobie mysli psisko ale juz wylapal od dziadka za to i spokoj jak na razie jest :D a za mna rowniez lata przymyila sie ale to z innej kwesti @ ;/

SIGMA Pauliny tak maja :p witaj, jestem Paulina lat w tym roku 18, jestem mama 16 miesiecznej Nikoli. Urodzilam majac 16 lat i 3 miechy.
OLCIA buhahahah dlatego nigdy nie zgodze sie na psa!!! Suczka owszem, ale pies nigdy!!! Nie nawidze jak im cycek wystaje i sa nie wyzyci seksualnie :cool:
23MAy zdrowka dla malej agentki :) :**

moja jeszcze urzeduje haha, oglądała skoki i krzyczy 'dalej polska dalej' i macha ręką, niczym prawdziwy kibic ;p

co do psa to mamy w domu, ale to raczej on jest poszkodowany przez młoda haha dzis biedak musial znosic czesanie i kucyki ;d

Witam, jestem mamą siedmiomiesięcznego słodkiego diabełka. ;) Mam 21 lat.
Olciaaa "Zbuntowany Anioł" to bardzo dobry serial, pamiętam jak oglądałam każdy odcinek, potajemnie kochałam się w Ivo i zazdrościłam Milagros jej urody. ;P

astalawista czesc :D a ja masz na imie? ja za malolata jak byl na topie ten serial to z kolezanka przebieralysmy sie za nia :-D fakt piekna to ona jest :D ale dziki ksiezyc tez byl dobrym serialem :D

kurcze zastanawiam sie nad 2 kurteczkami dla Zu jedna sliczna z 5 10 15 a druga z adidasa ale czy jest sens wydawac 250zl na kurtke ktora bedzie miala na jeden raz? :no: dlatego chyba zdecyduje sie na ta z 5 10 15

sigma, astalawista witam:-) mam 22 lata i jestem mamą 3letniego Piotrusia:)
23may my też oglądaliśmy skoki narciarskie i mały krzyczał ,, polskaaa biało czerwoni,, :-) przypomniały mu się okrzyki z Euro2012 i potem mówi żebym mu puściła Koko Euro spoko:) Myślałam że już zapomniał tą piosenkę, ma skubany pamięć:-)
olciaa droga ta kurteczka z adidasa i jak ma ja krótko ponosic to nie wiem czy się opłaca, chyba że pozniej wystawisz na allegro czy cuś:)
Co do seriali to uwielbiałam Zbuntowanego anioła:):) Lubiłam tą kumpelke Milagros co zawsze nosiła motylki we włosach :p

Mały już przysypia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry