reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Booooż Sandra co za lud. Ojca bym ponazywala inaczej.

co za poronieni ludzie wkolo.

ja czuje sie jakbym spala na kamieniach. zepchneli mnie w nocy chlopcy i Ł w najmniej wygodne miejsce. na złączeniach dwoch materacy. gnaty wszystkie mi bolą.

dziś mam w planach wypad na "chwile" do przyjaciolki. Chrzesnice odwiedzić :) potem z chlopakami na kulki. I moze do drugiej przyjaciolki.

a jutro kurde wywiadówka.

Pisalam wam kiedys o jakim palancie co dziewczynkom malym zdiecia zrobil nagie. No i dyrektor wymyslił sobie ze zeby nie bylo ze on olewa wszystko, to zaprosil psychologa do szkoly. Nie do rozmowy z dziecmi.co to to nie. Psycholog ma rozmawiac z rodzicami. temat wykladu " jak rozmawiac z dziecmi na trudne tematy ". I obecnosc obowiązkowa. Ja coś czuje ze chyba wiązanką jakąś sypne dla tego lysego gnoma. Dla mnie to jest robienie wody z mozgu dla rodziców.,

chlopak nadal chroniony w szkole jak swieta krowa. a dziewczynka podejrzewana a konfabulacje. Mimo ze dziewczynka ma 7 lat a chlopak ok 13. Bo on sie rozplakał i powiedzial ze telefonu niema.Ale nikt go nie zapytal jakiego grzyba byl w damskiej toalecie na korytarzu nauczania wczesnoszkolnego.

no wrzasnąc mam ochote.

A i sie okazalo ze kolejna matka zglosila sprawe dyrektorowi. Pedagog udaje ze nic sie nie stalo. Nie rozumiem kobiety. zdaje sie normalna, ma sama corke 6 letnią.

SANDRA wpierdzielali sie bardzo... Chcielismy Izabelle ale jak sie komentarze posypaly to miala poprostu dosc. Albo jak zobaczylam ostatnio mine matki jak jej powiedzielismy ze jak kiedys bedziemy miec syna to damy Sebastian to slabo mi bylo. A Noemi bardzo ladne imie :)

RENATA no tak amerykanskie, Philip i Oscar :D

My po okropnej i nieprzespabej nocy, Dennisek chyba miał koszmary bo budził sie z płaczem siadal na łóżku i cos palcem pokazywał. Poza tym wczoraj jak wracalismy ze sklepu złapał nas deszcz z gradem i Dennis znów ma kaszel:/ pierwszy raz tak mam ze ledwo wyzdrowial a już chory:*

Paulina-ja bym tam teścia rozniosla na twoim miejscu:)
Sandra-nie przejmuj się bo imie ma się wam podobać a pozatym jest śliczne :)
Renata-jak twoi synowie mają amwrykanskie imiona to jakie miałaś dac? ? Bogumił?

Sandra u nas od początku jak tylko dowiedziałam sie o ciaży to był Kuba i tyle. A jak dziewczynka miałaby być to Lena. Ale od początku było stawiane na chłopca No i wyszedł Kubuś.

My wstaliśmy o 9. W nocy taka duchota była ze żeśmy oboje nie spali tylko sobie leżeliśmy potem Kuba wstał poszedł do Kuchni i lodówke otworzył światło go raziło wiec wlazł mi na ręce i kazał zanieść siebie do łóżka ;D

Zasneliśmy dopiero przy rozszczelnionych oknach.

Asik nie wiem czy nie doczytałam czy co Ale Jeśli mogłabyś napisać w skrócie co jest Oliwce? Zdrówka Dla niej niech wraca do zdrowia :*

Witajcie,
u nas dzis pobudka po 6 ostatnio to norma, Ł pracy do 16 a ja biore sie za sprzatanie, pozniej na spacer pojdziemy
Asik, zdrowka dla corki, mam nadzieje ze jednak leczenie bedzie krotsze;-)
Paulina masz racje olej tescia i tyle szkoda nerwow:tak:
Sandra powiem Ci ze swojego doswiadczenia, nie sluchaj innych to twoje dziecko, ja sluchalam i przez to jest Bartek bo to co chcielismy tesciowej sie nie podobalo a wpierala mi Szymona, ja w zyciu tak bym dziecka nie nazwala wiec jest jak jest mimo ze Bartka w swoich typach nie mialam ale wolalam wtedy neutralne dla wszytskich niz ciagle wojny a teraz zalujemy. Moja siostra ma kolezanke Noemi ma 23 lata, postrzelona dziewczyna ale w pozytywnym znaczeniu. Co prawda imie nie w moim typie ale to Wam ma sie podobac

Nam tez tesciowka wciskala zeby dac na imie po dziadkach lub pradziadkach. Leokadia np :D lub Stefania po niej...
I jak mowilismy ze bedzie Maja to ciagle pytala czy to juz ostatecznie ustalone i nawet jak sie mala urodzila to mowila czy juz w papierach ma imie...
Ale do siostr T nie gadala jak maja nazywac. Myslala moze ze my mlodzi to bedziemy wysluchiwac jej zachcianek. Tez jej mowilam ze to moje dziecko i jak bede miala zachcianke to bedzie nawet Genowefa :D

U nas tak w nocy wiako ze myslalam ze pozbede sie okien i ze szopka sie wylozy na ogrodzie razem z plotem. Dobrze ze jestesmy posrodku innych bo pewnie ludzie na brzegach szukaja dzis swoich rzeczy... Bede szla do sklepu to lukne co sie dzieje. Dalej wieje ale juz nie az tak.

Brat mial jechac do domu dzis a wczoraj przewoznik zadzwonil ze moga zabrac go juz wczoraj na wieczor. Widocznie mial wiecej w nasze rejony wiec pojechal;)

My jeszcze gnijemy w lozku.. Nie chce mi sie wstawac.
Dzis spaghetti na szybko :p ;)

Renata-dla mnie to chore, dzieci powinny mieć imiona takie zwby sie ich nue wstydzily no i oczywiście takie jak rodzice wybrali. W szkole miałam kolegę ktory miał na imie GWIDON i dużo osób siw z niego śmiało:/ a mi szczerze mówiąc stare polskie imiona sie nie podobają:/

reklama
No to się witam ;* nie zapomniałam o Was oczywiście, codziennie czytam, ale jakos nie mogę się wbić ;/
U Nas wszystko dobrze, wiosna za oknem, a Julka chora .. katar po pas i kaszel, w dodatku mnie tez złapało a do pracy musze chodzic ;/
Przeniosłam się do nowej szkoły na kosmetyke i jestem zadowolona jak narazie;/
Młoda mówi już praktycznie wszystko, tylko mamy problem ze spaniem, nie śpi w dzien wogole, a wieczorem zagonić ją do łózka to jest wyzwanie..23 i wczesniej nie ma opcji spania, a rano wstanie o 6, bo już jest dzień..

Asik, zdrówka dla Oliwki, ucałuj ją od forumowej ciotki ;)
Sandra, imię to wasza sprawa przeciez, u Nas tata proponował Lene, ale nie narzucał Nam niczego, tylko powiedział ze mu się podoba .Noemi , ładne imię ;)
Renata, nie było mnie juz dawno, ale współczuje z powodu fasolki, trzymaj się ..
Paulina, a co tesc ma do slubu i gosci jak Wam go nie finansuje, niech spada i nie przychodzi jak mu sie nie podoba ;/

Do góry