reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina na pewno nie zapomniały tylko nie ma kiedy wchodzić ja też rzadko tu bywam a jak juz to w większości o sobie pisze bo oczywiście nie jestem nigdy w temacie. Bo nie ma po prostu czasu.

Wiecie co Kubuś dzisiaj rano zrobił? Zrobiłam mu kakao postawiłam na stołeczku i odwróciłam sie po słomkę a on nagle mówi nie chce i wylał wszystko na dywan.:confused:

reklama
Hej dziewczynki :-):-)
Zaniedbałam was ostatnio trochę , właśnie was cudem nadrobiłam
Asik trzymajcie się dzielnie i trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)
Paulina : Znając moją nie wyparzoną gębę dostał by pociska i bym mu dołożyła innymi wiązankami :-D:-D
Pocieszę Cię że mam podobny problem tylko w innym temacie i też dostaje kurwi**zny :angry::angry:
Że nie obchodzimy hucznych Walentynek pojechaliśmy do Mc donalda , najadłam się to mało powiedziane jedna mnie tylko wkurzyła bo tak się na mnie gapiła że urabałam się prawie cała lodem:wściekła/y::wściekła/y:
A tak to oszczędzam się na dal w poniedziałek mam wizytę której się trochę boję i nocki co raz mniej przyjemne
A wy jak tam w piątkowy wieczór??

Sandra wytrzymaj jeszcze z miesiąc hihi wiem ze to trudne ale wytrzymaj. Oszczędzaj sie wiem ze w domu można oszaleć ale dasz rade.
Ja spędzam piątkowy wieczór z wami czyli bb serkiem mietowym Aero i hamburgerem domowym. Po co ja ćwicze jak przychodzi noc i ja sie objadam? W dzień nie mam czasu jeśc a jak coś robie to mam pomocnika zawsze przy talerzu i o tyle z mojej szamki wychodzi wiec przez to ze jestm głodna ze konia bym zjadła objadam sie ile wlezie a potem kałdunek jest. Chociaż wam powiem że wzielam sie ostro za ćwiczenia i mimo mojego nocnego trybu jedzenia to troszkę spadł.:tak:

Rozmawiałam z lekarzem i na razie planują przez tydzień podawać antybiotyki. Jeśli nie wyjdą nowe plamy i nie pogorszą się wyniki moczu/krwi to dalsze leczenie w domu

Jeśli chodzi o powikłania to zazwyczaj choroba przechodzi łagodnie i mija bez powikłań, chociaż zdarzają się nawroty. Bardzo rzadko może dojść do zmian nerkowych dlatego też już mi powiedzieli że po wyjściu ze szpitala będziemy pod kontrolą poradni nefrologicznej

My z Zu w raszowce u dziadkow ;D

Asik zdrowka dla corki

Paulina ja to bym chyba udusila golymi rekami hehe

Jestem wykonczona i ide spac ;p o ile usne

Zuziak zaczela ciraz to czrsbiej stac bez niczego ;p wspina sie sama na lozko i pije soczki z rurka a dzisiaj co vylo dla wszystkich zaskoczenien weszla na gore sama po schodach o to nowe umiejetnosci mojeh cory ;D aaa no i za ravzki prowadzona chodzi sama i jak dopadbue czegos co moze popchnac to przy tym tez chodzi xd

Sandra mi sie nikt nie wtrynial do tego i tyle dobrze ;) a co nie podoba im sie? A jakie wybralas imie?

A co do ozdob na swiet ja sie napalilam ze bombki bede robic i chu... jeden z tego wyszedl i kupilam dlatego teraz nic nie planuje xd

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie wam też się tak wpierdzielali rodzice lub inni krewni co do imienia dla dziecka bo mnie już szlak tafia na miejscu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!

Wtryniac sie nie wtryniali, ale opinia wygloszona byla, lub sugestia ze moze inaczej.No ale nskoczyć co najwyzej mi mogli :)

Uwelbialam opinie ze "amerykanskie" imiona dzieciom dalam :)

Olciaa Nie podoba się to mało powiedziane powiedzieli mi że mam się leczyć i skąd ja je wzięłam to im odpowiadam z dup***py bo nie wytrzymuję i jeszcze celowo go źle wymieniają :wściekła/y::wściekła/y:
Piękna ojca doprowadziła mnie do szału mówiąc że skrót tego imienia jest taki jak psa sąsiada
A ma być Noemi :-):-):-)

reklama
Sandra wyluzuj. wam sie ma podobac a nie babci, cioci czy sąsiadom.

a co do psa :D Moj wlasny pan mąż miał psa Filipa :) w pewnym czasie mial i psa i syna Filipa :) OO!! tez byla wersja ze dziecko jak kundla nazywamy..
pochrzanieni ludzie sa.

Jak np babci czy komus tam podoba sie jakies imie to zaproponuj aby zaszla szanowna w ciąze,, modlila sie o dogodną plec i moze nazywac nawet Pedofilina jesli sie podoba :)

Do góry