reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina na pewno nie zapomniały tylko nie ma kiedy wchodzić ja też rzadko tu bywam a jak juz to w większości o sobie pisze bo oczywiście nie jestem nigdy w temacie. Bo nie ma po prostu czasu.

Wiecie co Kubuś dzisiaj rano zrobił? Zrobiłam mu kakao postawiłam na stołeczku i odwróciłam sie po słomkę a on nagle mówi nie chce i wylał wszystko na dywan.:confused:

reklama
Hej dziewczynki :-):-)
Zaniedbałam was ostatnio trochę , właśnie was cudem nadrobiłam
Asik trzymajcie się dzielnie i trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)
Paulina : Znając moją nie wyparzoną gębę dostał by pociska i bym mu dołożyła innymi wiązankami :-D:-D
Pocieszę Cię że mam podobny problem tylko w innym temacie i też dostaje kurwi**zny :angry::angry:
Że nie obchodzimy hucznych Walentynek pojechaliśmy do Mc donalda , najadłam się to mało powiedziane jedna mnie tylko wkurzyła bo tak się na mnie gapiła że urabałam się prawie cała lodem:wściekła/y::wściekła/y:
A tak to oszczędzam się na dal w poniedziałek mam wizytę której się trochę boję i nocki co raz mniej przyjemne
A wy jak tam w piątkowy wieczór??

Sandra wytrzymaj jeszcze z miesiąc hihi wiem ze to trudne ale wytrzymaj. Oszczędzaj sie wiem ze w domu można oszaleć ale dasz rade.
Ja spędzam piątkowy wieczór z wami czyli bb serkiem mietowym Aero i hamburgerem domowym. Po co ja ćwicze jak przychodzi noc i ja sie objadam? W dzień nie mam czasu jeśc a jak coś robie to mam pomocnika zawsze przy talerzu i o tyle z mojej szamki wychodzi wiec przez to ze jestm głodna ze konia bym zjadła objadam sie ile wlezie a potem kałdunek jest. Chociaż wam powiem że wzielam sie ostro za ćwiczenia i mimo mojego nocnego trybu jedzenia to troszkę spadł.:tak:

Rozmawiałam z lekarzem i na razie planują przez tydzień podawać antybiotyki. Jeśli nie wyjdą nowe plamy i nie pogorszą się wyniki moczu/krwi to dalsze leczenie w domu

Jeśli chodzi o powikłania to zazwyczaj choroba przechodzi łagodnie i mija bez powikłań, chociaż zdarzają się nawroty. Bardzo rzadko może dojść do zmian nerkowych dlatego też już mi powiedzieli że po wyjściu ze szpitala będziemy pod kontrolą poradni nefrologicznej

My z Zu w raszowce u dziadkow ;D

Asik zdrowka dla corki

Paulina ja to bym chyba udusila golymi rekami hehe

Jestem wykonczona i ide spac ;p o ile usne

Zuziak zaczela ciraz to czrsbiej stac bez niczego ;p wspina sie sama na lozko i pije soczki z rurka a dzisiaj co vylo dla wszystkich zaskoczenien weszla na gore sama po schodach o to nowe umiejetnosci mojeh cory ;D aaa no i za ravzki prowadzona chodzi sama i jak dopadbue czegos co moze popchnac to przy tym tez chodzi xd

Sandra mi sie nikt nie wtrynial do tego i tyle dobrze ;) a co nie podoba im sie? A jakie wybralas imie?

A co do ozdob na swiet ja sie napalilam ze bombki bede robic i chu... jeden z tego wyszedl i kupilam dlatego teraz nic nie planuje xd

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie wam też się tak wpierdzielali rodzice lub inni krewni co do imienia dla dziecka bo mnie już szlak tafia na miejscu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!

Wtryniac sie nie wtryniali, ale opinia wygloszona byla, lub sugestia ze moze inaczej.No ale nskoczyć co najwyzej mi mogli :)

Uwelbialam opinie ze "amerykanskie" imiona dzieciom dalam :)

Olciaa Nie podoba się to mało powiedziane powiedzieli mi że mam się leczyć i skąd ja je wzięłam to im odpowiadam z dup***py bo nie wytrzymuję i jeszcze celowo go źle wymieniają :wściekła/y::wściekła/y:
Piękna ojca doprowadziła mnie do szału mówiąc że skrót tego imienia jest taki jak psa sąsiada
A ma być Noemi :-):-):-)

reklama
Sandra wyluzuj. wam sie ma podobac a nie babci, cioci czy sąsiadom.

a co do psa :D Moj wlasny pan mąż miał psa Filipa :) w pewnym czasie mial i psa i syna Filipa :) OO!! tez byla wersja ze dziecko jak kundla nazywamy..
pochrzanieni ludzie sa.

Jak np babci czy komus tam podoba sie jakies imie to zaproponuj aby zaszla szanowna w ciąze,, modlila sie o dogodną plec i moze nazywac nawet Pedofilina jesli sie podoba :)

Do góry