reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to podjęłam decyzję w związku z nowym mieszkankiem i że szukamy to idę do pracy.Dziś albo jutro rano jadę odwiedzić ten zakład i wypełnić ankietę a później zobaczymy.Mąż już rozmawiał z kierownikiem i wstępnie mnie przyjmą.

reklama
Planujemy tak zrobić,że jak ja będę miała na rano to mąż na noc lub popołudniu a jak się zbiegnie tak że oboje nas nie będzie bo na przykład mijamy się to dziadkowie.Zresztą ta praca była by 2 przystanki od mojego domu wiec kawalek jak sie dobrze wychyle to ja widac.Moja mama na 10 wiec do 9 nie ma problemu.

Ja też tak chciałam ale wiesz z jednej pensji to tak cieńko.Nie mówie,że mój zarabia mało ale jak mamy plany iść na własne mieszkanie to chciała bym raczej coś stałego.Mam nadzieję,że uda mi się wynegocjować dobrą stawkę a dziadkowie z obu stron są tak zakochani w małej że zostaną bez większego ała.A jaki to zabieg?Jeśli można

Moi rodzice tez sa zakochani w Ali chodziaz to nie pierwsza wnuczka ale Oni tez pracuja,rodzice mojego P mieszkaja 30km od Nas wiec nie warto ich nawet prosic wiec pozostaje mi tylko chalpnictwo :sorry2:
a zabieg - mam rozrusznik i bede miala oczyszczana elektrode bo powstal na niej zakrzep :dry:

Dzieki ,przyda sie ;-) urodzilam silami natury :rofl2:

Gratuluje nowych slowek :tak:;-)

A wlasnie ,tydzien temu pryszla do mnie paczka powitalna ..angielski dla kazdego.. -zaplacilam te 10 zl i dzis zadzownilam zeby wstrzymali mi wysylke dalszych czesc !! a babka pyta sie ..dlaczego rezygnuje.. :szok::crazy:
odp Jej ze to moja sprawa i prosze zeby zablokowala wysylki do mnie - mialam ochote Ja zabic ,potem tak sie chamsko odzywala do mnie i jeszcze wciskala jakies inne pierdoly :no:

reklama
witam moje piekne panie....:-)

a ja dopiero teraz sie odzywam, jakos nie mialam weny wczesniej.....

oliwka ale twoje dzieciaczki są śmieszne...i slodziutkie....Bartuś ma minke-super:tak:

kitty nie dziwie sie ze chcesz isc do pracy...ja juz jobla dostajeod tego siedzenia w domu....:-p

polna tez myslalam o pracy chalupniczej, siedzac w domu moglabym cos takiego robic ale u mnnie niestety niema nic takiego,nic nie moge znalesc:-(
a to babe co obchodzi ze juz niechcesz, rezygnujesz i koniec...co za upirdliwi ludize sa na tym swiecie:wściekła/y:

ona mika my tez mamy opla vectre, to jest 4 auto mojego s i zawsze kupowal opla, nie nazeka nigdy.

Do góry