reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh netgirl odwazna jestes:D ale ja w sumie tez zawsze chcialm miec duuuzo dzieci..nawet przybranych..ale rzeby miec duzo dzieci to trzeba im zapewnic byt i dlatego trzeba miec pieniadze....a ja takich niestety nie posiadam:-( ale to narazie dalekosiezne plany ....teraz czekam na swoje pierwsze:) i juz nie moge...chcialbym rodzic dzis albo jutro:)
zaniedbalam forum przez weekend bo bylam zajeta moim menem:) ale przeczytlam wszytsko! jestem uzalezniona od tego forum i koniec:tak:

chyba ide na trzecia kolacje:p :happy2:

reklama
Ja sie szybciutko WITAM i zaraz uciekam na wskaznik :sorry2: mam nadzieje ze z siniakiem nie wroce :dry:
dzis mialam pobudke o 6:20 :rofl2:

MIka program leci na jedynce w soboty o 18:05 :tak:a powtorki sa czyba w czwartki-tego to juz Ci nie powiem :nerd:

jak wroce to sie odezwe i cos wiecej naskrobie no i dodac wreszcie fotki Ali :-p:-)

witam się, o dziś jako pierwsza;-)

Ja właśnie przed chwilą wstałam bo Bartek się obudził,w nocy na szczęście miałam tylko jedną pobutke,ale jak już młody się obodził to Oliwka przy okazji ,i musiał ze mną spać bo tak to by łaziła po pokoju!!!

KAŚKA19 ja też jestem uzależniona od forum ,normalnie szału dostane jak nie mam netu albo nie mam czasu wejść!!!tak to już jest ,ludzie mówią że internet wciąga i mają racje ,bo jak się siądzie już do komputera i zacznie pisać to oderwać się nie można!

ech jednak nie pierwsza ,tak zbierałam się z pisaniem że kurka rybka POLNA MNIE WYPRZEDZIŁA!!!!!!A i polna dużo się nie pomyliłam bo wydałam 193 zeta !!!!Mam nadzieję że biędziesz miała ogromnego siniora <żartuje oczywiście> ech ja to też miałam tyle pobierania krwi że to szok nawet 2 razy wbijali mi się do tej samej żyły a potem ręką w łokciu zgiac nie mogła!!

ONA-MIKA ale żeś mnie wychwaliło ąz się zawstydziłam!!!Są rózne problemu i lepsze i gorsze dni ,i nie trzeba się załamywać!!sama wiesz jak czasami ze mną było ,bo pisałam na forum!!!teraz odpukać jest dobrze nawet lepiej niż dobrze ,a siłe trzeba mieć bo mamy dzieci i to dla niech nie wolno się załamywać!!!zobaczysz i u ciebie te wszystkie problemy i wachania miną i bedzie oki !!a mój no czasem mówi że dobra żona jestem, przyznam że i on się zmienił w końcu!!!nawet do sklepu czy z dzieciakami jak mu każe wyjść to nie marudzi

Ostatnia edycja:
Wrocilam :-)

Oliwka nie nie mam siniaka :-p i odziwo nawet nie czulam ze mi sie wbila w zyle ,babka w rejestracji juz mnie zapamietala wiec nawet nazwiska nie musialam podawac :-D
ja tez mialam pojechac do sklepu ale stwierdzilam ze dam pieniadze rodzicom bo za chwile maja jechac na cmentarz a w drocze powrotnej wstapia :tak:
bo gdybym ja robila zakupy wylecialoby tez 200zl :sorry2:

witam mamusie:tak:

Ja dzis miałam pobudke na dobre o 6, kiedy M do pracy wstawał. Budzik zamiast jego obudzic, obudził małą... i dopiero teraz zasneła na fotelu bujanym gdy ja hustałam:-p Mam chwilke dla siebie, a raczej na pisanie pracy:-( Jaz wysiadam, a dopiero mam 30 str:zawstydzona/y: Koncze 2 rozdział, a gdzie tam koniec:baffled: heh... Myslałam, ze to łatwiejsze bedzie:-(
Nam sie autko cos psuje, jutro musze je do mechanika zawiezc, a jeszcze niedawno je tak chwaliłam:-( Jak tylko wyjdziemy na prosta to trzeba kupic jakies autko, cierpie na opla vectre:-) dokładnie taki: HIT ! ATRAKCYJNY OPEL VECTRA B 2.0 DI 16V SEDAN !! (450771560) - motoAllegro
ale niestety narazie to tylko marzenia:zawstydzona/y:
Wieczorem mała zostaje z tatusiem, a ja jade na msze za śp. dziadka i babcie..., zobaczymy jak bardzo tatus bedzie zmeczony:-p

Asiowo ooooo to widze ze Ty tez mialas pobudke wczesniej :rofl2:
fajne autko :tak:moim zdaniem ople sa dobre a przedewszystkim czesc sa tanie!!
a ile chcesz napisac stron ? chyba ze ma byc okraslona ilosc ?

No... jak jeszcze nie było Paulinki to chciałam corse, ale ze teraz ma byc to samochod rodzinny to cierpie na vectre:tak: Ople sa fajne, bo takie, nie psuja sie czesto, a jak juz... to czesci bardzo tanie:tak: a komfort jazdy tez niczego sobie;-)

No niestety kiedys uwielbiałam pospac do 10-11, ale juz pozegnałam te czasy:-p teraz 6-7 to norma:-)

A stron... ok 60 musi byc:zawstydzona/y:nie wiem czy dam rade az tyle napisać, bo czym blizej konca tym jestem bardziej zmeczona tym pisaniem...:baffled: ehhh...

ona_mika co do wesela mojej siostry to ja myślę że raczej nikt tak długo nie wytrzyma jak u ciebie.. I pewnie jeszcze w sobotę albo w niedz bardzo wczesnie wrocimy do domku..

A u nas ciężko.. Adasiowi najprawdopodoniej wychodzą ząbki.. Wiem że to wcześnie ale nie tylko ja to zauważyłam.. I jest tak strasznie maruny i ciągle wkłada paluszki do buzi i jeździ po dziąsełkach.. Koszmar.. I przeszliśmy narazie na butlę.. Adaś za często chciał cyca i po moim strasznie się prężył i płakał.. No i woóle często nie chciał ciągnąć.. Zobaczymy czy będzie lepiej. W sobotę to jak poszedł spać ok 23 to obudził się dopiero o 7:30 w niedzielę.. No ale za to dzisiaj już było niezbyt ciekawie bo jak zasnął po 22 to obudził się o 0:30 z wielkim płaczem.. No i dałam mu herbatkę i zasnął na szczęście.. No i póżniej pobudka o 5.. U nas jakoś nie chce tak łądnie spać, a jak pojedziemy do babci to śpi nawet ładnie.. Teraz pospał ok.godz. Oczywście prawie cały czas bujałam go w wózku.. No i już się obudził i się kręci i wierci.. Kurcze.. Taki niespokojny jest..

reklama
Asiowo uuuu az 60 ,koncowka pewnie jest najgorsza bo trudniej sie skoncentrowac :crazy:
a corse to mysmy mieli jak Ala byla malutka ale ze P wyjezdzal do Niemiec to sie Ja sprzedalo bo ja prawka nie mam :-D

Ja pamietam czasy jak Ala spala minimum 2x w ciagu dnia :rofl2::-D
My zaraz uciekamy na polko :happy2:

Do góry