reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heheh no niby tak ;)
wiecie co nie mam małego w domu i jakos nie chce mi sie wgl spac ;/
a rano trzeba wstac jeszcze ten egzamin ;[
jestem na turystyce a specjalizacje mam dietetyke xd

repetka zjadłabym z chinskiego jakas dobra rybke z warzywami i makaronem xd

reklama
Happy na trzy dni przed porodem bylam na indyjskim bufecie sie nazrec :D bo sie naczytalam ze ostrego jak sie najem to urodze ;D Ale bylo pyszne ;) No i chinszcyzne uwielbiam ale tluste to i nie moge teraz tak czesto jak wczesniej ;D

Czy wam po porodzie tez strasznie wlosy wypadaly? bo u mnie to jest masakra ;/

Mi wypadaly. stracilam z polowe tego co bylo na glowie. kiedyś mialam grube wlosy, pozniej takie mysie. zanim sie odbudowaly, odrosly to zaczely wypadac po drugiej ciązy.

Skrzypu w ciązy i podczas karmienia nie mozna.

jade dziś na pobieranie krwi ;/ jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezu jak mi sie nie chce. chyba Ł mnie zawiezie

Hej ;) ja padamna twarz Zu o 3 wstala i aie qiwrcila do 5 masajra po prostu

Normalne ze wlosy wypadaja po ciazy ;) jednym wiwcej drugim mniej ;) co do skrzupu? Nie warto tego cholerstwa brac vo jak np stwierdzisz ze juz wystarczy i kuracje o
Tabletkamu odstaqisz to ze zdqojona sila ci qypadna te wlosy. Najlepiej by bylo jakbys poszla do fryzjera i zeby polecila ci jakies ampulki do twoich qwlosow a po drugie jak splukujesz wlosy to jak najzimniejsza woda bbo wtedy luski wlosa sie zamykaja ;)

Mi strasznie włosy zaczęły wypadać 4 miesiące po porodzie i wypadają do tej pory :( Kuracja do włosów RADICAL na wypadające włosy mi trochę pomógł tj szampon, odzywka, serum, mgiełka nie wiem czy coś jeszcze jest z tej serii. My dzisiaj będziemy latać po sklepach, bo R jutro wyjeżdża. Miłego dnia kobietki :)

reklama
Do góry