reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Keeplovin-Drogi taki zestaw? Jak sie czujesz?brzuszek rośnie?

Pomylily mi sie dwie firmy, obydwie rownie dobre - Revalid tonik+szampon na wypadanie wlosow ok. $37, czyli ok. 100zl w zaleznosci od apteki, natomiast Seboradin, ktorego niegdys rowniez sprobowalam $22, czyli 60 zl za ampulki+szampon+maska, oczywiscie mozna sobie z zestawu powybierac, co chce sie kupic.
W szpitalu siedze z powodu krwawienia, ktore mnie wczoraj w nocy obudzilo, nie moge zasnac, a juz prawie pierwsza... chyba jakas bezsennosc mam...

reklama
Kaplovin-zdrówka...oby wszystko Dobrze było. Zapomniałam ze u ciebie inne godziny u mnie 13:50. Ceny u mnie tych zestawów pewnie będą podobne do twoich tylko ze w funtach

Wlasnie tez sobie liczylam godziny i mowie "Zaraz zaraz, pierwsza? Bezsennosc? W poludnie?" Na szczescie juz skumalam :) Keeplovin mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, powiedzieli Ci cos w ogole w szpitalu?
Wrocilismy wlasnie ze spaceru, poszlismy karmic kaczki. Jak na razie radocha tylko dla mnie bo Jasiek w gondoli spal to nawet kaczek nie widzial :D Lanie bylo przez chwile a teraz znowu brzydko sie zrobilo... Dzisiaj ryba na obiad (dla wybrefnej siostry paluszki rybne bo ryby nie lubi takiej normalnej...-.-), a potem zero planow. Rowerek i pare cwiczen, mierzylam sukienke w ktora niedawno nie moglam sie wcisnac, teraz juz ja zaloze, ale brakuje troszke zby nie byla opieta ;)

Happy musisz sie cieszyc, ze skonczyliscie :) Ja u Jaska musze dokonczyc pokoj, po porodzie nie bylo czasu, teraz moglabym sie za to zabrac... Trzeba nasze szafy stamtad powynosic, i sofe ktora tam stoi... Zeby bylo wiecej miejsca na jego rzeczy, bo powoli zauwazam ze tylko kupuje i kupuje a miejsca coraz mniej . A z sukienki tak sie ciesze ze nawet sobie nie wyobrazasz :D

A tutaj dzisiejszy Jasiek, cieszyl mi sie do telefonu:
ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 28
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 29
Reprtka-on jest cudowny!!! Wiesz dużo do zdobienia nie byli u małego w pokoju ale regał do kupilismy zasłonki do kompleyu z pościelą, i takie małe bzdurki a teraz jedt idealnie:)

Happy dziekuje :) W domu siedze sama z nim, to chociaz Wam moge pokazywac zdjecia ;) No i panu Fejsbukowi ;) Zagonilam siostre do mycia garow, jest zla bo nie pojechalysmy dzis do miasta, bo mialo padac a tu sie nagle zrobilo slonecznie. Zachowuje sie jakbym ja wiedziala ze taka pogoda bedzie ej :D Sama chetnie bym pochodzila. A tak przesiedzialam pol dnia w chacie w obawie prze ulewami ktore mialy dzis byc :D

Kubus zasnał o 14 i jeszcze śpi nie daje sie obudzić odpycha i dalej śpi jak nic bieganie do północy mnie czeka;/:wściekła/y:

repetka- Śliczniutki. Ja lubie Jasie tak sie poprzytulać;D Chociaż Kubusie też sie fajnie przytula ;p

Ostatnia edycja:
Papitka oj tak, ja uwielbiam wszystkie Kubusie, Kuby i Jakuby ^^ Chcialam miec synka Kube ale tyle tutaj Kubusiow, w samej mojej pracy dwa (z czego jeden bylej mojego lubego :D) wiec musialam zrezygnowc z Kubulka :D I mam Janka, nazywanego rowniez Jajkiem :D Ale Kubusie do teraz mi sie podobaja :)

PS Wstal juz synek? :)

reklama
Heja dziewczyny czytałam was ale coś mi brakło weny do odpisania ale już jestem :-)
my z P leniuchowe popołudnie oglądamy otwarcie Igrzysk .
Humor lepszy stwierdziłam że mogą mnie w trąbę pocałować wszyscy :-D:-D:-D
Mam ich gdzieś . Teraz czekam za ojcem jak przyjedzie to podskoczę do Tesco po proszki do prania i jutro P będzie robił pranie dla małej a ja przynajmniej wstanę na chwilę miałam się oszczędzać i odpoczywać więc tak było , ale na chwilę mogę bo dzwoniłam do swego gina i powiedział że mogę tylko pomału cieszę się jak dziecko :-):-):-)

Do góry