reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Keeplovin-Drogi taki zestaw? Jak sie czujesz?brzuszek rośnie?

Pomylily mi sie dwie firmy, obydwie rownie dobre - Revalid tonik+szampon na wypadanie wlosow ok. $37, czyli ok. 100zl w zaleznosci od apteki, natomiast Seboradin, ktorego niegdys rowniez sprobowalam $22, czyli 60 zl za ampulki+szampon+maska, oczywiscie mozna sobie z zestawu powybierac, co chce sie kupic.
W szpitalu siedze z powodu krwawienia, ktore mnie wczoraj w nocy obudzilo, nie moge zasnac, a juz prawie pierwsza... chyba jakas bezsennosc mam...

reklama
Kaplovin-zdrówka...oby wszystko Dobrze było. Zapomniałam ze u ciebie inne godziny u mnie 13:50. Ceny u mnie tych zestawów pewnie będą podobne do twoich tylko ze w funtach

Wlasnie tez sobie liczylam godziny i mowie "Zaraz zaraz, pierwsza? Bezsennosc? W poludnie?" Na szczescie juz skumalam :) Keeplovin mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, powiedzieli Ci cos w ogole w szpitalu?
Wrocilismy wlasnie ze spaceru, poszlismy karmic kaczki. Jak na razie radocha tylko dla mnie bo Jasiek w gondoli spal to nawet kaczek nie widzial :D Lanie bylo przez chwile a teraz znowu brzydko sie zrobilo... Dzisiaj ryba na obiad (dla wybrefnej siostry paluszki rybne bo ryby nie lubi takiej normalnej...-.-), a potem zero planow. Rowerek i pare cwiczen, mierzylam sukienke w ktora niedawno nie moglam sie wcisnac, teraz juz ja zaloze, ale brakuje troszke zby nie byla opieta ;)

Happy musisz sie cieszyc, ze skonczyliscie :) Ja u Jaska musze dokonczyc pokoj, po porodzie nie bylo czasu, teraz moglabym sie za to zabrac... Trzeba nasze szafy stamtad powynosic, i sofe ktora tam stoi... Zeby bylo wiecej miejsca na jego rzeczy, bo powoli zauwazam ze tylko kupuje i kupuje a miejsca coraz mniej . A z sukienki tak sie ciesze ze nawet sobie nie wyobrazasz :D

A tutaj dzisiejszy Jasiek, cieszyl mi sie do telefonu:
ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391788270.403940.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 25
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391788316.858883.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 26
Reprtka-on jest cudowny!!! Wiesz dużo do zdobienia nie byli u małego w pokoju ale regał do kupilismy zasłonki do kompleyu z pościelą, i takie małe bzdurki a teraz jedt idealnie:)

Happy dziekuje :) W domu siedze sama z nim, to chociaz Wam moge pokazywac zdjecia ;) No i panu Fejsbukowi ;) Zagonilam siostre do mycia garow, jest zla bo nie pojechalysmy dzis do miasta, bo mialo padac a tu sie nagle zrobilo slonecznie. Zachowuje sie jakbym ja wiedziala ze taka pogoda bedzie ej :D Sama chetnie bym pochodzila. A tak przesiedzialam pol dnia w chacie w obawie prze ulewami ktore mialy dzis byc :D

Kubus zasnał o 14 i jeszcze śpi nie daje sie obudzić odpycha i dalej śpi jak nic bieganie do północy mnie czeka;/:wściekła/y:

repetka- Śliczniutki. Ja lubie Jasie tak sie poprzytulać;D Chociaż Kubusie też sie fajnie przytula ;p

Ostatnia edycja:
Papitka oj tak, ja uwielbiam wszystkie Kubusie, Kuby i Jakuby ^^ Chcialam miec synka Kube ale tyle tutaj Kubusiow, w samej mojej pracy dwa (z czego jeden bylej mojego lubego :D) wiec musialam zrezygnowc z Kubulka :D I mam Janka, nazywanego rowniez Jajkiem :D Ale Kubusie do teraz mi sie podobaja :)

PS Wstal juz synek? :)

reklama
Heja dziewczyny czytałam was ale coś mi brakło weny do odpisania ale już jestem :-)
my z P leniuchowe popołudnie oglądamy otwarcie Igrzysk .
Humor lepszy stwierdziłam że mogą mnie w trąbę pocałować wszyscy :-D:-D:-D
Mam ich gdzieś . Teraz czekam za ojcem jak przyjedzie to podskoczę do Tesco po proszki do prania i jutro P będzie robił pranie dla małej a ja przynajmniej wstanę na chwilę miałam się oszczędzać i odpoczywać więc tak było , ale na chwilę mogę bo dzwoniłam do swego gina i powiedział że mogę tylko pomału cieszę się jak dziecko :-):-):-)

Do góry