repetka
Fanka BB :)
Paulina ciesz sie ze udalo Ci sie uchronic przed spranym mozgiem! No i dziecko tez robi swoje, dorasta sie szybciej Inna mentalnosc. A moja siostra obraca sie w takim towarzychu ze pozal sie boze, laski wiecznie na dietach, bez firmowych papci nie ma co podchodzic, i wszyscy uwazaja sie za super oryginalnych- a nie wiedza jak bardzo sa jednakowi Takie spaprane towarzystwo. Ciagle na telefonach i w internecie, oceniaja sie i porownuja. Albo to jest idiotyzm albo ja jestem na to za stara ?!
Happy to widzisz, a ona Twoich gabarytow i uwaza sie za gruba... Wiec wyobraz sobie! Zazdroszcze dziecka gotowego do spania. Moje jeszcze nie wybudzilo sie :/
Sandra takie docinki sa kompletnie bie na miejscu i powinnas to powiedziec glosno, tym bardziej ze nie powinnas sie stresowac, wiec czemu do cholery docinaja Ci w ten sposob? :/
Happy to widzisz, a ona Twoich gabarytow i uwaza sie za gruba... Wiec wyobraz sobie! Zazdroszcze dziecka gotowego do spania. Moje jeszcze nie wybudzilo sie :/
Sandra takie docinki sa kompletnie bie na miejscu i powinnas to powiedziec glosno, tym bardziej ze nie powinnas sie stresowac, wiec czemu do cholery docinaja Ci w ten sposob? :/