reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ciesz sie ze udalo Ci sie uchronic przed spranym mozgiem! :D No i dziecko tez robi swoje, dorasta sie szybciej :) Inna mentalnosc. A moja siostra obraca sie w takim towarzychu ze pozal sie boze, laski wiecznie na dietach, bez firmowych papci nie ma co podchodzic, i wszyscy uwazaja sie za super oryginalnych- a nie wiedza jak bardzo sa jednakowi ;) Takie spaprane towarzystwo. Ciagle na telefonach i w internecie, oceniaja sie i porownuja. Albo to jest idiotyzm albo ja jestem na to za stara ?!

Happy to widzisz, a ona Twoich gabarytow i uwaza sie za gruba... :D Wiec wyobraz sobie! Zazdroszcze dziecka gotowego do spania. Moje jeszcze nie wybudzilo sie :/

Sandra takie docinki sa kompletnie bie na miejscu i powinnas to powiedziec glosno, tym bardziej ze nie powinnas sie stresowac, wiec czemu do cholery docinaja Ci w ten sposob? :/

reklama
Witajcie ,
Moj mały pojechal do tesciow ja po szkole pol dnia przespalam wstalam z 20 min temu cos mnie lapie ;/
trzeba sie nauczyc na jutrzejszy sprawdzian , dzis moj Ł przyszedl z Maniusiem po mnie do szkoly zrobil taka furore te masakra xd

Paulina-tak jest z matka dziecka, córka mu sie lada chwila urodzi. Teraz mój brat twierdzi że się zakochał i na rękach nosi swoją dziewczynę, mieszają razem i podobno jest dobrze. Ja tylko jestem ciekawa na jak długo. ..
Repetka-to twoja siostra to naprawdę niezła jsstz tym odchudzaniem
Sandra-nie przejmuj się głupim gadaniem!

Happy moj brat (17 lat) to jedynie komputer ma w glowie. Troche mnie zaczyna martwic bo ja w jego wieku to juz korzystalam z zycia a on tylko komputer i komputer. Zero zycia. Mam nadzieje ze sie ogarnie i przestanie byc takim nerdem :)

Sandra mnie tez wkurzaja tacy "wszystko wiedzacy" k.rwa jak tacy madrzy sa to czemu nikt za ciebie nie posprzatal po remoncie skoro wiedzieli zes w stanie blogoslawionym. Pff...i napewno nie wierz w to co oni mowia.

A ja dzisiaj caly dzien na dwoch tostach jechalam. I w ogole mi sie jesc nie chce tylko burczy mi w brzuchu. Od tygodnia prawie nic mi sie jesc nie chce...dziwne. Od czasu zajscia w ciaze mi sie to nie zdarzalo.

sandra to co mówia Twoi bliscy to rzeczywiście jest nie na miejscu;/ jeszcze niepotrzebnie Cię dołują, nie słuchaj ich! Nie powinnas się teraz denerwować tylko odpocząć

Mały juz w łóżeczku, przedtem zachciało mu się zabawy szklana miską i oczywiście zbił, trzymał sobie w niej piłeczkę a wcześniej były w niej chrupki kukurydziane, przed 22 a ja latałam po pokoju z odkurzaczem a moja mama oczywiście że nic się nie stało a to ostatnie szklana miska w domu hehe, dobrze że łobuz nie wbił sobie nic w noge:*

Happy a no wlasnie a on nie dosc ze w szkole duzo przy komputerach robi bo jest w klasie informatycznej to potem jeszcze w domu. Ja juz miala bym dosc :)

MlodaMama ej wlasnie dzisiaj tez sie nad tym zastanawialam. Mylam glowe i jak przejechalam reka po wlosach to cala garsc klakow wyszla :| Rodzilam niecale trzy miesiace temu i w sumie niedawno sie zaczelo tak z tymi wlosami, nie myslalam ze to moze sie w jakis sposob laczyc ale najwidoczniej tak jest :p

reklama
Do góry