reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ciesz sie ze udalo Ci sie uchronic przed spranym mozgiem! :D No i dziecko tez robi swoje, dorasta sie szybciej :) Inna mentalnosc. A moja siostra obraca sie w takim towarzychu ze pozal sie boze, laski wiecznie na dietach, bez firmowych papci nie ma co podchodzic, i wszyscy uwazaja sie za super oryginalnych- a nie wiedza jak bardzo sa jednakowi ;) Takie spaprane towarzystwo. Ciagle na telefonach i w internecie, oceniaja sie i porownuja. Albo to jest idiotyzm albo ja jestem na to za stara ?!

Happy to widzisz, a ona Twoich gabarytow i uwaza sie za gruba... :D Wiec wyobraz sobie! Zazdroszcze dziecka gotowego do spania. Moje jeszcze nie wybudzilo sie :/

Sandra takie docinki sa kompletnie bie na miejscu i powinnas to powiedziec glosno, tym bardziej ze nie powinnas sie stresowac, wiec czemu do cholery docinaja Ci w ten sposob? :/

reklama
Witajcie ,
Moj mały pojechal do tesciow ja po szkole pol dnia przespalam wstalam z 20 min temu cos mnie lapie ;/
trzeba sie nauczyc na jutrzejszy sprawdzian , dzis moj Ł przyszedl z Maniusiem po mnie do szkoly zrobil taka furore te masakra xd

Paulina-tak jest z matka dziecka, córka mu sie lada chwila urodzi. Teraz mój brat twierdzi że się zakochał i na rękach nosi swoją dziewczynę, mieszają razem i podobno jest dobrze. Ja tylko jestem ciekawa na jak długo. ..
Repetka-to twoja siostra to naprawdę niezła jsstz tym odchudzaniem
Sandra-nie przejmuj się głupim gadaniem!

Happy moj brat (17 lat) to jedynie komputer ma w glowie. Troche mnie zaczyna martwic bo ja w jego wieku to juz korzystalam z zycia a on tylko komputer i komputer. Zero zycia. Mam nadzieje ze sie ogarnie i przestanie byc takim nerdem :)

Sandra mnie tez wkurzaja tacy "wszystko wiedzacy" k.rwa jak tacy madrzy sa to czemu nikt za ciebie nie posprzatal po remoncie skoro wiedzieli zes w stanie blogoslawionym. Pff...i napewno nie wierz w to co oni mowia.

A ja dzisiaj caly dzien na dwoch tostach jechalam. I w ogole mi sie jesc nie chce tylko burczy mi w brzuchu. Od tygodnia prawie nic mi sie jesc nie chce...dziwne. Od czasu zajscia w ciaze mi sie to nie zdarzalo.

sandra to co mówia Twoi bliscy to rzeczywiście jest nie na miejscu;/ jeszcze niepotrzebnie Cię dołują, nie słuchaj ich! Nie powinnas się teraz denerwować tylko odpocząć

Mały juz w łóżeczku, przedtem zachciało mu się zabawy szklana miską i oczywiście zbił, trzymał sobie w niej piłeczkę a wcześniej były w niej chrupki kukurydziane, przed 22 a ja latałam po pokoju z odkurzaczem a moja mama oczywiście że nic się nie stało a to ostatnie szklana miska w domu hehe, dobrze że łobuz nie wbił sobie nic w noge:*

Happy a no wlasnie a on nie dosc ze w szkole duzo przy komputerach robi bo jest w klasie informatycznej to potem jeszcze w domu. Ja juz miala bym dosc :)

MlodaMama ej wlasnie dzisiaj tez sie nad tym zastanawialam. Mylam glowe i jak przejechalam reka po wlosach to cala garsc klakow wyszla :| Rodzilam niecale trzy miesiace temu i w sumie niedawno sie zaczelo tak z tymi wlosami, nie myslalam ze to moze sie w jakis sposob laczyc ale najwidoczniej tak jest :p

reklama
Do góry