reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
e tam dobra ,poprostu jakoś tak ....
a ja zaraz jak mały uśnie jade do kauflandu i pewnie 200 peknie ech tyle kasy idzie ,wszystko drożeje a wypłaty takie same!!!

uuu to zakupki sie szykuja :-)

mi Ala sie obudzila i teraz ..sama.. wcina rosolek :tak: wiec tez zaniedlugo jedziemy do lasu lapac zajace :-D

a co do cen to masz racje -strasznie drogo jest :crazy: nie wiem co to bedzie jak wejdzie euro :baffled:

Tak wiec ja sie zegnam i dojutra bo dzis raczej juz nie wejde ;-)Buzka :rofl2:

A co do naszego szpitala w którym rodziłam Martyne to masakra.W ostatnim miesiącu jedno dziecko urodziło się zdrowe a zmarło w 4 dobie.Z zaniedbania lekarzy a inne miało posocznice czy cos takiego.Ja też moją małą wkładałam do chodzika i całkiem sprawnie jej szło.Jak się rozpędziła to podciągała nogi i siuuuup jazda.A my w końcu dziś się zdecydowaliśmy kto co kupuje małej na święta.A więc my z moimi rodzicami kupujemy jej szczeniaczka uczniaczka a chrzestni kupują jej tą zebre skoczka co wam kiedys pokazywałam.Mam nadzieję,że będzie się cieszyła z prezentów.Ale drukujecie ładnie nie ma co tylko na chwilkę człowiek gdzieś wyskoczy z rodzinką a tu 3 strony do nadrobienia.Fajnie.Kupiłam dziś małej nową kaszkę z owoców południowych zobaczymy czy będzie lubić
Polna_n a co do naszego zoo to ono jest małe więc wolę poczekać aż zrobią ten remont.Myślę,że w 50 minut być obeszła wolnym spacerkiem calusieńkie i jeszcze zdążyła byś zjeść watę cukrową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam;-)

dopiero wrocilam z wykladow, masakra....musialam wchodzic kilka razy na 4 pientro po schodach.....jakie to meczonce....
kiedys pisalam ze nic nie umiem z matmy i wiecie co , dzis stalam 40 min przy tablicy i probowalam cos zrobic:-D:-D:-D:-D babka daje rzeczy ktore pierwszy raz na oczy widzialam:szok:ale na szczescie nie tylko ja bylam taka tempa:-)

nietety dzis was nie nadrobie bo jestem zmeczona, padam na cycki:tak:

Ja też już wróciłam z gościny od siostry mojego męża a w ogóle to ktoś jest.Ja sobie właśnie przeglądałam przepisy i chyba za niedługo zrobie biszkopciki.Dziś zaczełam czytać posty od początku i szkoda,że tyle dziewczyn już nie ma z nami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Holender i zapomniałan co miałam napisać. Aha już wiem.
Kitty no to niezły ten Twój szpital.
A ją wsadzalam Justynke do chodzika w 7. Zero postępów z jej strony było więc ok roczku chodzik schowałam i dałam jej wózek dla lalek i tak nauczyła się chodzić przy wózku.
A ją leże z Mareczkiem w łużeczku i czekam aż zaśnię.
Ale miałam dzisiaj sen. Śniło mi się że odwiedzaliśmy kolegę Stefana i ten kolega przystawial się do mnie. Łapał za kolano, trzymał za rękę a Stefan na to nic. Z jednej strony sen przyjemny bo choć we śnie ktoś mnie adoruje-
dobra. Idę spać. Mareczek zasnął.

Do góry