reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj ja tez sie nie moge doczekac swiat :-) ja juz od wakaji szperam co kupic Ali na mikolaja i gwiazdke :rofl2: a tyle tego jest ze trudno sie zdecydowac :-)
Ala umie sie bawic sama,czasami trzeba do Niej podejsc i cos pokazac albo skomentowac wiec zle nie jest !! co do innych dzieci to jest otwarta do zabawa,napoczatq jak kogos widzi pierwszy raz to sie czaii z boku a potem bawi sie !! natomiast z dziecmi mojej siostry MAKABRA ,jak tylko ich uslyszy to biegnie do nich,Oni zreszta do Niej tez -daja sobie ..czesc.. Ala z Lucja buziaka :-) i ida sie bawic ,czasami sie pokloca o zabawke ale to normalne :-D

Ala wlasnie usnela :happy2:

reklama
Dziekuje wszytkim za glosiki

kaska19 HiHi dobre dobre ... on nawet bez tego powinien wiedziec ze jego HiHiHi

ona_mika i co teraz z tym ubezpieczeniem musisz czekac..??!! a na ubeczpieczenie Twojego nie mozecie isc??!

Olenka19 Ty to jestes najlepsza, Filipus pewnie do cioci Oli podobny co... HiHi :)

mikusia wreszcie do nas zawitalas.. oj... zaniedbujesz kolezaneczki z z BB HiHi :)

oliwka ale Bartus z Oliwka sa do siebie podobni masakra :) a jak tam Twoje oczko??? :)

polna_N u nas dzis pobudka o 8:45 normalnie cud... az moj M jak sie przebudzil to nie mogl uwierzyc jak spojrzal na zegarek... dumny z Filipusia byl :)

Polna to dobrze że jest taka otwarta na dzieciaki i że nie jest samolubem...moja podobnie jak twoja lubi się bawić z tym wyjątkiem że o zabawki to jest okropnie zazdrosna ,i czasem umie walnąć po głowie!!!ech wariat z niej taki że to szok.
Ja już dzieciakom wiem co kupie najgorsze ,to że Nie wiem co danielowi......kurde dwa lata temu mu kupiłam mu zegarek casio ,rok temu srebrny łańcuszek z krzyżykiem a w tym nie mam pojęcia chciałam mu kupić gps do samochodu ale to sporo kosztuje i nie wiem czy uzbieram kase!! bo ja cwana jestem jak z zakupów mi zostaje to sobie odkładam tak z 4 miesiące przed gwiażdkoma potem on zdziwiony jest skąd ja mam kase na prezent dla niego.
Ala sama ci usypia/?? mój mały sam ,a znowu babe to tak się usypia że trzeba za nią na łózku leżeć chyba że jest tak zmęczona ze sama padnie!!

IWONNECZKA dziękuje,z okiem beż zmian,nadal boli ,jest spuchnięte i czerwone z ropą!!!ble,a dzieciaki faktycznie teraz to zauważyłam że coraz bardziej do siebie podobne!!!
A twój Filcio co porabia????

oliwka Filipus wlasnie zasnal :) A musze i powiedziec ze dzis wszyscy wstalismy o <UWAGA> 8:45, odprowadzilismy M na trening <jak zwykle> no i wrocilismy. Ja siedze na necie a Filipus kombinowal z zasnieciem ale wreszcie mu sie udalo <Jupi> A jak tam Bartus.. bo czytalam ze Oliwka u babci ;)

Oliwka tak Ala sama zasypia :tak:chodziaz byly czasy ze tylko na moich rekach zasypiala :sorry2:
ja to nie mam problemu co kupic P bo na swietach raczej go nie bedzie :blink: zreszta kiedys rozmawialismy ze sobie nic nie kupujemy,wolimy odkladac pieniadze na dom-tata wczoraj zakladal parapety w kuchni i salonie,podkoniec tygodnia przyjada do kolektorow i zrobia centralne ogrzewanie, w tym roku jeszcze kupimy dzrwi wejsciowe i do garazu a nastepnego plytki ,panele ,meble do kuchni itp :nerd:

Iwoneeczka ja nie pamietam kiedy Ala ostatnio zrobila mi taka pobudke :sorry2:

Bartek wcina mleko ,a i nie pochwaliłam się zę sam sobie butle trzyma jak je!!!!!

o a ja teraz znalażłam taki gps ,nie drogi
item454735928_nawigacja_gps_goclever_3570a_najnowsza_mapa_polski.html
item455385344_nowosc_goclever_3570a_najnowsze_mapy_odbl_fvat.html

item454735928_nawigacja_gps_goclever_3570a_najnowsza_mapa_polski.html

tylko podpuszcze D i powiem mu niech obejrzy gps i zobaczy który jest w miare dobry bo lepiej nie kupywać czekaś co bedzie leżeć!!

Polna to napeno twój nie będzie na swieta??????może niespodzianke ci zrobi!!!!

Iwoneczka a kiedy drugie planujecie???

Ostatnia edycja:
cholera link nie che się wpisać ,no ale nie drogie 299.00 więc zapewne mu takie kupie,lece babeczki bo teściowa do mnie przyleciała żeby filety jej z kurczaka na kotlety pokroić bo ta to zawsze potnie nie wiadomo jak !!!!póżniej wpadne pa
item455385344_nowosc_goclever_3570a_najnowsze_mapy_odbl_fvat.html

Oliwka racja ,lepiej sie spytac D czy taki mu pasuje :tak:
a P raczje NIE bo mowil cos ze chyba w listopadzie jak bedzie przerwa miedzy sezonem letnim a zimowym wszyscy wracaja do domow na 2tygodnie!!
pozyjemy zobaczymy :sorry2:

no to szybko Bartek nauczyl sie trzymac :tak: a to jest taka duza butelka czy z tych mniejszych ?

polna_N ja do dzisiejszego dni tez nie pamietalam... a bylam tak zasoczona bo polozyl sie o 19:30 i spal mi w dzien 2 razy :) WoW :)#

oliwka my na razie drugiego nie planujemy ogolnie sami nie wiemy czy chcemy... a jak juz to Filipus bedzie mial z 5 latek :) Ja jestem tego zdania ze najpierw jedno chce odchowac a pozniej jak wogole to drugie... ale grubo sie nad tym zastanowie

reklama
Iwoneeczka wiesz ja tez jak mysle o drugim to najwczesniej zaczniemy sie starac jak Ala bedzie miala 4 latka :sorry2:

Oliwka to tesciowa nie umie kroic filetow ? :-)

Do góry