reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;-) ale dzis mamy piekny dzien , My po dzremce wybieramy se do lasu :-) a dzisiejsza noc wyjatkowo spokojna ,pobudka o 7:20 :happy2:

polna nie ale w 3 czy 4 pomieszczeniach wiec jaki sens isc?

EEeee tam zoo przeciez jest wielkie a ze robia remotn w 3 czy 4 pomieszczaniach nie znaczy ze nie warto isc :sorry2:
A co do bioderek to dziwne ,moim zdaniem Oni sami wyrwali Twojej Martynce biodro i scieme walili zebys tylko ich nie pozwala do sadu !!:no: i jeszcze to zapalenie pluc,ztego co pamietam to Ty urodzilas tydzien po terminie ?

Ja gdybym byla na Twoim miejscu zrobilabym wszystko by to rozglosic!! Przeciez Oni skrzywidzili Twoje dziecko :no:poszlabym do innego lekarza wypytac sie i zeby miec dowod ze to sa brednie co Ci wmowili ,nastepnie do gazety zeby kazdy o tym wiedzial i ostrzec przyszle mamy przed tym szpitalem !!
Tez uwazam ze z lekarzami trudno wygrac ale sam fakt ze probowalam walczyc dalbymi poczucie spokoju i nie mialabym wyrzutow sumienia ze nic z tym nie zrobilam !! !!

Mika jak Ci nie dali ksiazeczki ? :szok: masz czekac do srody :angry: BEZSZCZELNOSC !! !! ja jak poszlam to odrazu dostalam ksiazeczke z numerem ubezpieczenia dla Siebie i ALi :tak:
a swoja droga nie wiem czy znasz program ..Mamy Mamy.. Jestes podobna do Jednej uczestniczki :tak: chyba ma na imie Sylwia !!

Oliwka oj to teraz Ciebie cos zlapalo :no: oj Biedactwo :blink:

Ewi gratuluje jednej kreseczki :tak::happy2:

reklama
nom Polna w końcu się ujawniłaś !!!!

Piękna dziś pogoda i dlatego tak pusto na forum!!ja dziś też wyjde dziś z dzieciakami na podwóeko ,bo z moim okiem to się nie odważe iść miedzy ludzi chyba że załaduje szarańcze w wózek i Daniel z nimi pójdzie!!!

Oliwka bylabym wczoraj wieczorkiem na BB ale os net nie laczyl :sorry2:
nie wiem co sie dzieje ale czasami nawet modem nie hce sie polaczyc i za ktorym zaraz jak go wleczam zalapie :nerd:

no ale nie opowiadaj bo wczoraj jak na sobote byl nawet duzy ruch :tak:
a dzis wyjatkowo ladna pogoda,juz laduje baterie do aparatu wiec napewno bedzie sesja zdjeciowa :-)

Twoj D chodzi na spacery z dziecmi ?

nom ganiam go czasami...ostatnio jak myłam okna to on poszedł z dzieciakami na spacer i przy okazji wstąpił mi do sklepu!!teraz jakoś się utęperował,a czemu taka zdziwiana jesteś?????

nom wczoraj był ,nawet nieżly!!!dziś baby leniu****ą pewnie

Szczerze bo P ani razu nie poszedl z Ala na spacer :sorry2: po polu kolo domu jezdzil z Nia ale na droge juz nie chcial pojechac :blink:
a co dzieci spia ze tak na forum siedzisz ?

wlasnie zapomnialam dopisac przedtem ........
Femme ja sie pytalam o autko :-p fajny ten hundai czy jak sie to pisze :-)

Oliweczka jest u mojej mamy,wczoraj wieczorem ja zawiozłam ,a młody wstał,rozłozyłam mu koc na dywanie i siedzi i sie bawi tylko co jakis czas mi rabnie na plecy i musze go poprawiać...a ALA śpi????

A faktycznie,przeciez pisalas ze Oliwka u babci :-)
nieee Ala jeszcze buszuje ,za chwile zje rosolek i poloze Ja spac bo juz zaczyna marudzic :sorry2: a jak zasnie musze Jej przyciac grzywke ,zreszta tak samo mam przy obcinaniu paznokci u stop - za chiny ludowe nie pozwoli :crazy: u raczek jeszcze obetne jak np. oglada bajke ale i tak z przerwami :sorry2:
a Twoje dzieci daja sie ?

Oliwka nie marudzi przy obcinaniu ,Bartek trochę ! Jak obcinał młodemu paznokcie to Oli sama przychodzi i daje mi rączke i mówi "mama tu" .A ja mojej nie obcinam grzywki,zaczesuje jej na bok,czasem przypinam spineczke albo opaske zakładam. To dobrze że twoja ma drzemke w ciągu dnia ,moja też spi tak ok 12-13 czasem póżniej i śpi nawet do 2 h ,szkoda tylko że jak jedno śpi to drugie nie!!

A ja włąśnie małego wsadziłam w chodzik ,chichra się ale nie wie że można się w nim poruszać
4b90890851ecc13e838159637468d00d,10,19,0.jpg

a ty Ale wkładałaś w chodzik????moja tak z tydzień czasu chodziła ,a potem nie bo rehabilitantka mi zabroniła!!

Boziuuu ale Bartek sie usmiecha :-) :-) :-)

ja wkladalam Ale do chodzika-dostala na mikolaja :tak: jak Ja wkladalam to sie rozpedzala od jednej sciany do drugiej a jak tylko uslyszala ze zaczynaja sie nutki - jaka to melodia - to jesli byla w kuchni to juz sie pojawiala pod tv i tanczyla :-):-D moim zdaniem chodzik jest pozyteczny ,czlowiek moze chwile odpoczac i cokolwiek zrobic w domu !!

reklama
oj tak uśmiech to on ma zabujczy i cały czas tak sie cieszy ,nie to co Oli,jak była mała to musiałam sie nieżle nagimnastykować żeby się śmiała,a teraz to powiem do niej "uśmiechnij się" a ta już swoje ząbki na wierzch wywala!!

Co do chodzika to ja też jestem tego zdania , teraz wkładam małego po pare minut dziennie i czekam kiedy załapie że w tym może się poruszać!pewnie zajmie mu to kilka dni.
A ja nie mogę się już doczekać świąt,normalnie już w necie buszuje po allegro za prezentami ,jeszcze do naszych dzieciaków dochodzi 2 chrześniaków Daniela noi zawsze rodzicom coś kupujemy ,w tym roku to chyba im grube koce kupimy!!!! A twoja Ala umie się sama bawić czy ciebie ciągnie???a jakie są jej relacje z innymi dziećmi????

Do góry