reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u asiowo to trochę pospałaś j anatomist nie ...oko mnie kuło strasznie a do tego mały mi wstał o 5 i do tej pory nie śpi!!!!!!ech a myślałm że pośpie ,bo Oliwka jest u mojej mamy a Daniel przyszedł o 7 rano bo był na noc w pracy!!!a tu widze że on zamiast być spiący to coraz bardziej się rozkręca. o wiedze że dziś po poludniu trochę odpoczywasz i dobrze tobie też należy się niedziela leniuchowa!!! tylko ta praca ,no ale niestety musisz ją napisąc!!pozdrawiam ,ucałuj Paulinke

reklama
ojj, to współczuje:-( ja na nocki nie moge narzekac, bo z reguły mam 1 pobudke, góra 2;-)

No, a z pracą chce przycisnąc, żeby miec szybko spokoj, obronic sie i pozegnac z ta szkoła:tak: i bede dumna z siebie, ze skonczyłam studia:-p
Mam szczescie, ze M sie chce zajmowac jak ja pisze..., jemu chyba bardziej zalezy niz mi, żeby to skonczyc pisać:-p

Ucałuj Bartusia i Oliwcie:-)

Ona mika bo mała w pewnym momencie zaczeła się cofać a nie mogli na to pozwolić bo była już za daleko w porodzie do przodu i by sie zadusiła i to musiało spowodowac to a z reszta ortopeda mówił mi,że u dziewczynet to jest częste a u chłopców nie ma prawie wcale.Wiesz moje koleżanki które rodziły razem ze mną lub w podobnym terminie to każda która miała dziewczynke to wyrwane biodro.

Ona mika bo mała w pewnym momencie zaczeła się cofać a nie mogli na to pozwolić bo była już za daleko w porodzie do przodu i by sie zadusiła i to musiało spowodowac to a z reszta ortopeda mówił mi,że u dziewczynet to jest częste a u chłopców nie ma prawie wcale.Wiesz moje koleżanki które rodziły razem ze mną lub w podobnym terminie to każda która miała dziewczynke to wyrwane biodro.

Nie zgodze sie z tym... to gdzie Ty rodziłas, skoro wszystkim biodra wyrywają? Nie wiem, ale ja nie widze związku miedzy dziewczynkami, a chłopczykami i ich bioderkami...

Asia a wygrał ktoś kiedyś z lekarzami?? Przecież nie będę się z nimi kłócić.Ja też jestem tego zdania,że jak by chcieli to mogło by tego nie być.A z czego mała miała zapalenie płuc tylko i wyłącznie z wykąpania w zimnej wodzie.Zresztą oni kąpią te dzieci jak zwierzęta.Wiem,że każde następne dziecko będę rodziła już w Bydgoszczy.

KiTTY wg mnie to oni sami musieli wyrwać te bioderko bo to tak samo z siebie się nie robi. U nas W szpitalu takie sytuację zdarzają się często. A te wrodzone zapalenie płuc to raczej nie przez nich. Ją miałam tak z mareczkiem. Wystarczy że w czasie ciąży chorujesz i masz. To jest nawet jak wody zielone. Mi mówili że dziecko z wrodzonym zapaleniem płuc jest zdrowym dzieckiem, tylko jeśli te zapalenie nie zostanie wyleczone to każda mała infekcja może stać się groźna.
OLIWKK Współczuję ciężkiej nocy. A Tobie ASIOWO ZAZDROSZCZĘ. Ją miałam 3 pobudki w nocy.

Ewi no chyba ze tak a że to biodro to oni sami to nie mam wątpliwośc ale co im zrobie nic.A zapalenie płuc to być może z wód albo z infekcji nie wiem ide na sniadanko

reklama
Do góry