reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata no wlasnie gdsybym blizej mieszkala;D Zu tez byla rehabilitowana od 2msc bo miala aaymetrie prawoatronna i napiecie miwsniowe. Rehabilitantka wtedy wlasnie mi mowila ze moga byc problemy z raczkowaniem i chodzeniem. Juz po miesiacu byly efekty i przekrecala glowke jak inne dzieci poxniej juz w ogole z rozwohej wyprzedzals swoich miesiecznikow. Z raczkowaniem balsm sie ze nie bedziechciala bo mam psnele i jest slisko ale zasowa jak perszing zobaczymy jak z chod zeniem bedzie.
Co do zoladka moja mama jest pieleggniarka i jaj bylam we wczesnej ciazy to panowala sepsa i mija mama sie zarazila ale jakos lekko to preszla a ja z bratem mielismy jelitowke o boze nie wiedzialam co puerw robic z lozka nie noglam sie zwlec ale ja chojraczka wyszlam do pracy no bo jak zaraz ta durna bedzie marudzic. Wyszlam i doszlam tylko na lawke dalejmyslam ze na pogotowanie zadzwonie bo cala sie trzeslam i wstac nie moglam. I tak mbie 2dni meczylo yh myslam ze umre ;/

reklama
OLCIA ja chrzciny w restauracji robilam, w tej samej co weselisko bedzie. Alkohol byl. Tort zamawialam z krakowskich wypiekow, meeeega maja, ale cena tez dobra bo 100zl/kg a wyszlo cos ponad 300. Roczek robilam niestety u tescia ze wzgledu na rodzine mojego A., bo oni tacy ze by do Krakowa nie przyjechali. 20km zaledwie ale pieniadze za paliwo bym oddac musiala wiec popieprzylam. Na roczek robilismy grilla, dwie salatki, talerz wedlin takie duperelki. Alko tez bylo. Tort zamawialam od Michalskich. Tez dobry ale juz troszke tanszy. Dodam zdjecia jak bede na laptopie ;)a jak bym zapomniala to mi przypomnij :p

N. spi jeszcze. Straszna noc. Co chwile poplakiwala.

Taki mielismy na roczek. Srodek truskawkowo porzeczkowy, przypomnialo mi sie :p meeega :)

Załączniki

• 1391156291339.jpg
    1391156291339.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 25
paulina super torcik.

Mój kubulek miał rafaello torcik sama robiłam wiec nie wyszedł idealny ale ważne ze był dobry ;D

Renata jak pierwsza nocka w nowym łóżku? nie bli się kto na górze?

Jeśli chodzi o rowerki dla roczniaków to mam przykre o nich zdanie kupiliśmy go za 170 zł nastepnego dnia zauważyłam już brak paru śrubek przy oparciu wkrecili nam nowe i znowu zaczeły sie wykręcać i nity w rączce puściły :wściekła/y:

My dopiero wstaliśmy łepek mnie boli dłonią prawą ruszac nie mogę tak mi w nadgarstku chrupie ja nie wiem co ja robiłam ;D

Sorcia ze nie odpisuje wszystkim ale mi sie po prostu nie chce.

my zawsze zamawiamy od znajomej bo robi super torty wstawiam zdjecie jedenjedt z chrztu i z urodzin S. z roczku nie moge znaaleź:/chrzest.jpgsas.jpg

Załączniki

• chrzest.jpg
    chrzest.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 22
  • sas.jpg
    sas.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 28
Paulina ja urodziny tez w domu na tarasie bede rovila jezeli bedzie cieplo ;p tort swiwtny ja sobie upatrzylam jeden jak mu sie uda zdjecie na tel zgrac to tez zaraz zgram xd a jakies dekoracje robilas?

Happy tez super te torty

Nie moge zgrac ale taki dwupoziomowy rozowy i na srodku myszka minnie z prezentem normalnie sie zakochalam w nim

A co jako prezent kupiliscie? Bo ja chce kupic takie zlote serce otwierane z lancuszkiem a w srodku wygrawerowac cos ode mnie ;) ale patrzylam na stronie wkuruk i nie ma ale dzisiaj jak bede w legnicy to zapytam i moze uda mi sie kupic

Ostatnia edycja:
Paulina hehe myslalam nad tym zeby wlasnie balony tak w krzyz powiesic na sznurkach i serpentyny do tych balonow no i czapeczki bo troche dzieci bedzie a ten taras dosyc duzy ;p

Czapeczki nie zdaja egzaminu :p u mnie tez dzieci byly i ich to nie interesowalo :) a Z. bedzie wolala ta czapke zjesc niz ja na glowie nosic hehe

reklama
Do góry