Renata no wlasnie gdsybym blizej mieszkala;D Zu tez byla rehabilitowana od 2msc bo miala aaymetrie prawoatronna i napiecie miwsniowe. Rehabilitantka wtedy wlasnie mi mowila ze moga byc problemy z raczkowaniem i chodzeniem. Juz po miesiacu byly efekty i przekrecala glowke jak inne dzieci poxniej juz w ogole z rozwohej wyprzedzals swoich miesiecznikow. Z raczkowaniem balsm sie ze nie bedziechciala bo mam psnele i jest slisko ale zasowa jak perszing zobaczymy jak z chod zeniem bedzie.
Co do zoladka moja mama jest pieleggniarka i jaj bylam we wczesnej ciazy to panowala sepsa i mija mama sie zarazila ale jakos lekko to preszla a ja z bratem mielismy jelitowke o boze nie wiedzialam co puerw robic z lozka nie noglam sie zwlec ale ja chojraczka wyszlam do pracy no bo jak zaraz ta durna bedzie marudzic. Wyszlam i doszlam tylko na lawke dalejmyslam ze na pogotowanie zadzwonie bo cala sie trzeslam i wstac nie moglam. I tak mbie 2dni meczylo yh myslam ze umre ;/
Co do zoladka moja mama jest pieleggniarka i jaj bylam we wczesnej ciazy to panowala sepsa i mija mama sie zarazila ale jakos lekko to preszla a ja z bratem mielismy jelitowke o boze nie wiedzialam co puerw robic z lozka nie noglam sie zwlec ale ja chojraczka wyszlam do pracy no bo jak zaraz ta durna bedzie marudzic. Wyszlam i doszlam tylko na lawke dalejmyslam ze na pogotowanie zadzwonie bo cala sie trzeslam i wstac nie moglam. I tak mbie 2dni meczylo yh myslam ze umre ;/