reklama
Hej
Ją was odczytuje cały czas ale ceny brak i głową mnie tak boli że szok.
Wczoraj wróciliśmy od mojej siostry Zu miała frajde bo dwa koty za jednym biegała a drugi ma lapke złamaną to specialnie mu rączki do buzi składała żeby ją gryz myślałam że płakać będzie ale ta się cieszyła jak ją gryzl ;D
Madzia a ile twoja Była ma? Pisze z tel więc suwaczkow nie widzę.
Mamanikosia no trudno że odeszła widocznie miała ku temu powód.
Co do pokoju Zu ma swój ale jest w moim w maju się przeprowadzam na inne mieszkanie więc tam też będzie że mną jakoś wolę jak mam ją na oku
Jutro jedZiemy do legnicy na zakupy trzeba małej jakieś buty kupić sobie też muszę no i takie tam ciuchy itp oglądam już torty jaki zamówić na roczek ;p
A co do statek to uwielbiam gyrosa i np z makaronem ryzowym.
Mała śpi a ją z boku na bok i prędko raczej nie usne. U siostry się myślałam bo jednego dnia to aż do 14 ;o
Ją was odczytuje cały czas ale ceny brak i głową mnie tak boli że szok.
Wczoraj wróciliśmy od mojej siostry Zu miała frajde bo dwa koty za jednym biegała a drugi ma lapke złamaną to specialnie mu rączki do buzi składała żeby ją gryz myślałam że płakać będzie ale ta się cieszyła jak ją gryzl ;D
Madzia a ile twoja Była ma? Pisze z tel więc suwaczkow nie widzę.
Mamanikosia no trudno że odeszła widocznie miała ku temu powód.
Co do pokoju Zu ma swój ale jest w moim w maju się przeprowadzam na inne mieszkanie więc tam też będzie że mną jakoś wolę jak mam ją na oku
Jutro jedZiemy do legnicy na zakupy trzeba małej jakieś buty kupić sobie też muszę no i takie tam ciuchy itp oglądam już torty jaki zamówić na roczek ;p
A co do statek to uwielbiam gyrosa i np z makaronem ryzowym.
Mała śpi a ją z boku na bok i prędko raczej nie usne. U siostry się myślałam bo jednego dnia to aż do 14 ;o
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA boziu do 14, ja tez pragneeee tego.... aaa no i ostatnio tez mialam pytac Madzie o wiek cory ale jakos mi z glowy wylecialo. Pamietam jak ja planowala roczek a tu moja pannica juz 4 miesiace po urodzinach prawie... Leci czas.
JESZCZE 7 MIESIECY )
JESZCZE 7 MIESIECY )
No ją mam jeszcze czas z planowaniem tzn wiem gdzie będzie ale muszę dobrego fachowca od tortow znalezc bo jak mi baba ba chrzciny zmutowanego anioła zrobiła to każdy na sali ubaw miał ;p no i w ogóle nie zrobiła tego co chciałam a teraz już chce żeby był taki jak chce ją a nie ktoś kto robi go xd
reklama
Ten nasz też był pyszny tylko dekoracją nie ta ;D miałam zgrać zdjęcia to bym wam pokazała tego anioła ;D a Ty Madzia tez spać nie mozesz? ;p
Paulina a Ty jakiego torta na roczek miałas? Katering czy sama robilas wszystko?
Paulina a Ty jakiego torta na roczek miałas? Katering czy sama robilas wszystko?
Ostatnia edycja: