reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Fuuj...ja sledzi nienawidze. I sushi tez nie dla mnie. Toleruje tylko ryby na cieplo. A najbardziej uwielbiam lososia i pstraga :) mniam...ale mam teraz ochote na smazonego lososia...mmm.

Hej ;)
Ją was odczytuje cały czas ale ceny brak i głową mnie tak boli że szok.
Wczoraj wróciliśmy od mojej siostry Zu miała frajde bo dwa koty za jednym biegała a drugi ma lapke złamaną to specialnie mu rączki do buzi składała żeby ją gryz myślałam że płakać będzie ale ta się cieszyła jak ją gryzl ;D

Madzia a ile twoja Była ma? Pisze z tel więc suwaczkow nie widzę.
Mamanikosia no trudno że odeszła widocznie miała ku temu powód.
Co do pokoju Zu ma swój ale jest w moim w maju się przeprowadzam na inne mieszkanie więc tam też będzie że mną jakoś wolę jak mam ją na oku ;)

Jutro jedZiemy do legnicy na zakupy trzeba małej jakieś buty kupić sobie też muszę no i takie tam ciuchy itp oglądam już torty jaki zamówić na roczek ;p
A co do statek to uwielbiam gyrosa i np z makaronem ryzowym.

Mała śpi a ją z boku na bok i prędko raczej nie usne. U siostry się myślałam bo jednego dnia to aż do 14 ;o

OLCIA boziu do 14, ja tez pragneeee tego.... aaa no i ostatnio tez mialam pytac Madzie o wiek cory ale jakos mi z glowy wylecialo. Pamietam jak ja planowala roczek a tu moja pannica juz 4 miesiace po urodzinach prawie... Leci czas.

JESZCZE 7 MIESIECY ;))

No ją mam jeszcze czas z planowaniem tzn wiem gdzie będzie ale muszę dobrego fachowca od tortow znalezc bo jak mi baba ba chrzciny zmutowanego anioła zrobiła to każdy na sali ubaw miał ;p no i w ogóle nie zrobiła tego co chciałam a teraz już chce żeby był taki jak chce ją a nie ktoś kto robi go xd

reklama
Ten nasz też był pyszny tylko dekoracją nie ta ;D miałam zgrać zdjęcia to bym wam pokazała tego anioła ;D a Ty Madzia tez spać nie mozesz? ;p

Paulina a Ty jakiego torta na roczek miałas? Katering czy sama robilas wszystko?

Ostatnia edycja:
Do góry