reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina książka jest jeszcze lepsza i jest o jeszcze jednej modelece która to przeżyła
Ją się tam wyspalam bo Zu spala całą noc jak nie daje jej skmoczka to hm lepiej śpi ;D

Dzień dobry dziewczynki:)

Ja urodziłąm jak miałam 21 nigdy nic nie usłyszałam wręcz przeciwnie kiedyś wyszłam z domu i miałam torebkę na tym ramieniu ze niby mogło wyglądać jakbym chowała coś i sąsiadka szła i dzień dobry z uśmiechem potem przyszła i o*******iła mnie przy rodzicach że mam nic nie ukrywać i sie cieszyć:) A tak ogólnie mieszkałąm w Lublinie a tam się nikt nikim nie interesował:p

Renata no to trzymam kciuki żeby było jak najbardziej pomyślnie dla Ciebie;)

Hejka

Renata trzymam kciuki i czekam na wiesci z wizyty :tak: :-)
Witam znow nowe mamy ;-)
nie nadrobilam wszystkiego, z aduzo tego! no masakra...... :eek;

My idziemy na szybkie zakupy:) chociaż u nas zimno i deszczowo
no i mamay kolejny postep w odpieluchowaniu Dennisek zrobił dziś kupe i siusiu na Toalete:)

Hello laski:)
renata czekamy na winiki:):)
olcia też miałm oglądać ten film i zapomniałam;/
happymum to super że są postępy w odpieluchowaniu:-) ja mogę się pochwalic że mój synek śpi już 3 tygodnie bez smoczka:-)

Jeśli chodzi o pobudki synka to zawsze wstawał 10-11 a teraz poprzestawiało mu sie i wstaje 9:-) kładę go spać po 21 i w sumie jestem zadowolona że szybciej wstaje a co za tym idzie szybciej chodzi spać:) Skończyły się czasy że szedł spac 0 23, na szczęście:-)

My juz po śniadanku, wypiliśmy kawke zbożową i zastanawiamy sie z mama co na obiad:p Pózniej pewnie spacerek, jest tak ziiimno ale wyjść trzeba chociaz na chwilkę

Miłego dnia:*:*

Madzialenka na zalukaj. Tv sobie obejrzyj jako zapomnialas ;) a jak na poczatku bez smoczka? My drugi dzień bez ale boję się że któregoś dnia będzie płacz przy usypianiu bez dyda. Miałas jakieś problemy z rozstaniem sie że smoczkiem czy nie?

My na razie żadnych planów nie mamy, ale u nas to z dnia na dzień wszystko się zmienia żeby nie powiedzieć z godziny na godzinę. R. teraz drzemie nie wykluczne, że potem pojedziemy nad morze. Jak nie dziś to w tym tygodniu na pewno :) No chyba, że znowu takie mrozy będą bo jak na razie trochę odpuściło.
Oczywiście R. przywiózł tyle słodkości, że nie wiem jak dam radę... ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Mama Nikosia my kupilismy wczoraj na ebay'u chodzik i dwie lampy, luby mogl po nie sam pojechac. Na licytacji, praktycznie za bezcen! :D Uwielbiam zakupy w internecie, a teraz zabieram sie za wlasne aukcje bo mi sie wala kupa rzeczy po mieszkaniu ktore na pewno sie juz nie przydadza :D
ja jeszcze mam upatrzony na allegro zestaw stołowy - maty, serwety i pierścienie na serwetki ale w tym miesiącu już poszalałam z zakupami więc muszę poczekać do nastepnego hehehe :) bo obkupiłam Nikośka i teraz te zakupy do domu i 400 zł nie ma :)

no i trzymam kciukam za wizytę u lekarza Renata :)

Do góry