reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
jest w pracy na drugą zmiane ,wróci o 23 ,ale jak jest w domu to wie że ja bez forum żyć nie umiem ....czasem to mnie gania od kompa bo chce pograć w sieci w call of duty,a tak to spoks żadnych pretensji nie było,no może na początku bo se myślał że z jakimiś facetami sobie pisze!!!!
o Bartek też już śpi sobie dzieciaczyna moja!!! ale to śmiesznie wygląda jak dwojka brzdąców tak śpi obok siebie na naszym łóżku
o Bartek też już śpi sobie dzieciaczyna moja!!! ale to śmiesznie wygląda jak dwojka brzdąców tak śpi obok siebie na naszym łóżku
polna_N
Mama Ali ... 2007
Oliwka mmmmm zazdroszcze Ci takich widokow
ja tez sie rozczulam gdy patrze na Ale jak spi ale dwojka dzieci obok siebie musi byc przecudny
wiesz jak P przyjechal to sie zastanawial czemu tak garne do kompaale potem mu pokazalam BB i sie uspokoil :-)ale jak tylko widzial ze cos pisze to chcial przeczytac :-)
ja tez sie rozczulam gdy patrze na Ale jak spi ale dwojka dzieci obok siebie musi byc przecudny
wiesz jak P przyjechal to sie zastanawial czemu tak garne do kompaale potem mu pokazalam BB i sie uspokoil :-)ale jak tylko widzial ze cos pisze to chcial przeczytac :-)
K
kitty86
Gość
Ehh mój poszedł na noc.Dziś rozmawiałam z nim o drugim brzdącu i stwierdził,że może za rok jak już zaklimatyzujemy sie na nowym mieszkanku
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POLNA a twój w jakim stopniu jest o ciebie zazdrosny????mój to strasznie ,nawet przez pewien okres czasu nie miałam telefonu!!!!a jak widzi jakiś nowy numer w tel to kto to i skąd go znam itd !!!!a jak z nim chodziłam to nie jeżdził ze mną na dyskoteki tylko ja sama ,a potem dowiedziałam się ze był tak zazdrosny że jak by jakiś chłopak do mnie doszedł ,obojętnie czy to znajopmy czy brat ,to by mu wlał
Ostatnia edycja:
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
mój to tak ma po swoim tatusiu ,ostatnio moja teściowa założyła spódnice z rozporkiem z tyłu i miała jechać rowerem do pracy a teść ze z takim rozpierdalasem nie pojedzie a to ona na to że jak nie jak tak ,a on podszedł i z tułu pociagnąl jej za ten rozporek i kiecka do pasa sie podarła a ten po chwili mówi i co pojechałaś!!!!!
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
nom dziś to jakoś tak mrocznie i ponuro a to przecież nie hallowen :d gdzieś sie baby pochowały a może któraś na porodówce wylądował???
ech dobrze że jest te forum bo można się komuś wyżalić ,zapytać ,poradzić !!! to jest tak jak 24 godzinna przyjaciółka!!! ja to już żtć bez forum bym nie umiała ,a jak neta nie mam to szlak jasny mnie trafia !!!!
ech dobrze że jest te forum bo można się komuś wyżalić ,zapytać ,poradzić !!! to jest tak jak 24 godzinna przyjaciółka!!! ja to już żtć bez forum bym nie umiała ,a jak neta nie mam to szlak jasny mnie trafia !!!!
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Zgadzam sie ,wczesniej jak P byl to internet mogl nie istniec ale jak wyjechal to popadalam w czarna dziure
Ja obstawiam ze pierwsza z madzik,Femme i Olenki to wlasnie Olenka urodzi
A masz juz jakis pomysl co kupisz Oliwce na 2 urodziny ?
Ja obstawiam ze pierwsza z madzik,Femme i Olenki to wlasnie Olenka urodzi
A masz juz jakis pomysl co kupisz Oliwce na 2 urodziny ?