reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA to leć !!!!

Oj tak dziewczyny jest z mojej łobuz ale ona w dużej mierze się popisuje ,jak jest ze mną sama to pobawi się nawet zajmie się bartkiem żeby nie płakał ( gada do niego i głaszcze go po głowce) i jest oki a jak są wszyscy w domu to wygłupia się żeby zwrócić na siebie uwagi!!!! Ale ja to ją ucze i dużo tłumacze a jak mi nerwy siadają to mówie że dostanie w tyłek , to ona sama się po pupie wtedy klepie!!!!

trochę wam zazdroszcze wszych dzieciczków że są takie grzeczne i rozume!!!

reklama
No to my już po spacerku.Kupiłam sobie kowbojki a mąż kurtkę.Asiowo dziewczyny mają rację super wyglądasz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka Wrocilam :-p Cieszysz sie ? :-):rofl2:
ale przeciez Oliwka rozumie i wedlug mnie jest grzeczna bo inne dziecko na Jej miejscu bila by Bartka bo czulaby sie zazdrosna :tak:
wiadomo najmlodszy w rodzinie bardziej skupia uwage ale za jakis czas Oliwka uspokoii sie a Bartek zacznie psocic ;-)
albo bedzie apokalipsa jak obydwoje zaczna szalec :-):-D

Ala zajela sie teraz teletubisiami-jakos dzisiejsza dobranocka Ja nie interesuje ,wedlug mnie jest beznadziejna :sorry2:

Oj tak polna cieszę się!!!!!!!

Oj widać że twoja kobietka jest za bajkami! moja to woli reklamy ,ale bajke też obejrzy rzadko chyba że to są Domisie.Bartka to widać że lubi i on ją też bo tak się śmieje że to szok!!! widać że się dogadują!
A ja powoli zaczynam się młodym martwić bo nie chce mi siedzieć tzn nie dzwiga się zeby się podnieśc i usiąsc za to jak go posadze to siedzi w miare ładnie!!! szukałam wiadomości w necie to dzieci mają czas do samodzielnego siedzenia do 10 miesiąca życia!!! nom zobaczymy....moja panna usiadła sama jak miał 10 mc ale ona była z 33 tyg i miała rehabilitacje!!!!

No bo my się zabrałyśmy za rodzenie i tak nam wyszło to produkowanie,że jest wyż.Dobra ja już uciekam bo zmęczona jestem a poza tym wszyscy marudze ze siedze na kompie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka, Polna, Basia... fajne macie te dzieciaczki:tak:
Teraz czekam aż mój Skarb bedzie juz tak jak wasze, a pewnie pozniej bede załowac, ze ten czas tak szybko leci i dlaczego mała nie ma 3 miesiecy:-p

M. przyniósł mi dzis bukiecik róz:-) przeprosił i podziekował za wszystko:tak: ehh... jakos mi tak fajnie sie zrobiło:tak: Teraz pojechał do sklepu i przy okazji pizze przywiezie, bo jak powiedział chce ze mna posiedziec:-pi ciagle mi powtarza, ze mam ładną fryzure:-p Jak nie On:-D

W ogóle dzis zauwazyłam, ze jakos zaczynam sie organizować..., wszystko co mam zaplanowane jakos umiem zrobic, wiec mysle, ze bedzie juz tylko lepiej!

reklama
Do góry