reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi 44 trzymam kciuki.Ale mam zdolne dziecko przynosi pilota pokazuje na tv i mowi ti Dzis idziemy do ZOO zobaczyć Nufiego(miś) i Tuptusia (jeżozwierz)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

co was tak wczoraj wzielo na nocne pisanie???:-):-):-)ale wszystko przeczytralam:-D

widze obstawiacie ktora pierwsza sie rozdwoi??? tez bym to chciala wiedziec :-) ja proponuje wszystkie jednego dnia, co nie bedziecie dlugo na nas czekac....:-)

pisalyscie o zazdrosci... oj to jest strasznie zazdrosny.... czasem mam z tego ubaw:tak:ale nie przesadza:tak:

sliczne suwaczki macie z ząbkami :-)

a ja mialam straszna noc!!!! tzn nie, najpierw przyjechal S,:szok::szok: zaskoczyl mnie, ale milo:-) mimo ze siedzial ze mna tylko 1,5godz... kochac sie nie mozemy ale i tak dalo wczoraj.... S sie postaral:-D:-D:-D tak mi sie mordka cieszyla:-)
mozecie pozazdrioscic:-):-):-):-)
ale po tem byko strasznie cala noc przechodzilam po korytarzu, tak mnie plecy bolaly, na dole jakby mi ktos gwozdz wbil. jak lerzalam bylo jeszcze gorzej.
mowie wam-KATASTROFA

teraz jade do fryzjera wlosy podciac...:-)

hej mamusie:tak:
Wczoraj troszke "posiedzielismy", powspominaliśmy itd...:-p:tak:
Pobudka była o 4, cyc i spała do 7:tak:Mała teraz męczy sie z czkawką obok mnie:-p
U nas tez to wyglada tak jakby zaraz ząbki miały wyleźć, ale ciagle ich nie ma, a mała sie meczy okropnie:zawstydzona/y:

Ewi trzymam kciuki, oby była 1 kreseczka jak u mnie:-D
Mykam mała uspic, bo marudna zaczyna sie robic..., ale w koncu jej czkawka przeszła:-p

A moja dziś strasznie zmienna jest.Raz chce spac za chwile biega a za chwile leży plackiem na dywanie.Ma strasznie spuchnięte dziąsła.Może w końcu pokaża się te nasze 4.Właśnie leży na stole na brzuchu i macha nogami artystka

A my wlasnie wrocilysmy ze spacerq :tak: zrobilysmy zakupy w sklepie ,Ala oczywiscie zaopatrzyla sie w kindere niespodzianke:-)

Asiowo wiesz to nie koniecznie moga byc zabki ,ja tez przypuszczalam ze ida ALi zabki gdy byla taka jak Paulinka a 1zabek pojawil sie dopiero jak miala pol roczq :rofl2:

Olenka ano koncowka jest najgorsza ja tez sie meczylam w ostatnich tygodniacha szpitalne lozka nie sa za wygodne :blink:

reklama
tt2194347fltt.gif

tt2194346fltt.gif

Do góry