reklama
K
kitty86
Gość
Ewi 44 trzymam kciuki.Ale mam zdolne dziecko przynosi pilota pokazuje na tv i mowi ti Dzis idziemy do ZOO zobaczyć Nufiego(miś) i Tuptusia (jeżozwierz)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alex.
Wdrożona(y)
witam
co was tak wczoraj wzielo na nocne pisanie???:-):-):-)ale wszystko przeczytralam
widze obstawiacie ktora pierwsza sie rozdwoi??? tez bym to chciala wiedziec :-) ja proponuje wszystkie jednego dnia, co nie bedziecie dlugo na nas czekac....:-)
pisalyscie o zazdrosci... oj to jest strasznie zazdrosny.... czasem mam z tego ubawale nie przesadza
sliczne suwaczki macie z ząbkami :-)
a ja mialam straszna noc!!!! tzn nie, najpierw przyjechal S, zaskoczyl mnie, ale milo:-) mimo ze siedzial ze mna tylko 1,5godz... kochac sie nie mozemy ale i tak dalo wczoraj.... S sie postaral tak mi sie mordka cieszyla:-)
mozecie pozazdrioscic:-):-):-):-)
ale po tem byko strasznie cala noc przechodzilam po korytarzu, tak mnie plecy bolaly, na dole jakby mi ktos gwozdz wbil. jak lerzalam bylo jeszcze gorzej.
mowie wam-KATASTROFA
teraz jade do fryzjera wlosy podciac...:-)
co was tak wczoraj wzielo na nocne pisanie???:-):-):-)ale wszystko przeczytralam
widze obstawiacie ktora pierwsza sie rozdwoi??? tez bym to chciala wiedziec :-) ja proponuje wszystkie jednego dnia, co nie bedziecie dlugo na nas czekac....:-)
pisalyscie o zazdrosci... oj to jest strasznie zazdrosny.... czasem mam z tego ubawale nie przesadza
sliczne suwaczki macie z ząbkami :-)
a ja mialam straszna noc!!!! tzn nie, najpierw przyjechal S, zaskoczyl mnie, ale milo:-) mimo ze siedzial ze mna tylko 1,5godz... kochac sie nie mozemy ale i tak dalo wczoraj.... S sie postaral tak mi sie mordka cieszyla:-)
mozecie pozazdrioscic:-):-):-):-)
ale po tem byko strasznie cala noc przechodzilam po korytarzu, tak mnie plecy bolaly, na dole jakby mi ktos gwozdz wbil. jak lerzalam bylo jeszcze gorzej.
mowie wam-KATASTROFA
teraz jade do fryzjera wlosy podciac...:-)
A
Asiowo
Gość
hej mamusie
Wczoraj troszke "posiedzielismy", powspominaliśmy itd...
Pobudka była o 4, cyc i spała do 7Mała teraz męczy sie z czkawką obok mnie
U nas tez to wyglada tak jakby zaraz ząbki miały wyleźć, ale ciagle ich nie ma, a mała sie meczy okropnie
Ewi trzymam kciuki, oby była 1 kreseczka jak u mnie
Mykam mała uspic, bo marudna zaczyna sie robic..., ale w koncu jej czkawka przeszła
Wczoraj troszke "posiedzielismy", powspominaliśmy itd...
Pobudka była o 4, cyc i spała do 7Mała teraz męczy sie z czkawką obok mnie
U nas tez to wyglada tak jakby zaraz ząbki miały wyleźć, ale ciagle ich nie ma, a mała sie meczy okropnie
Ewi trzymam kciuki, oby była 1 kreseczka jak u mnie
Mykam mała uspic, bo marudna zaczyna sie robic..., ale w koncu jej czkawka przeszła
K
kitty86
Gość
A moja dziś strasznie zmienna jest.Raz chce spac za chwile biega a za chwile leży plackiem na dywanie.Ma strasznie spuchnięte dziąsła.Może w końcu pokaża się te nasze 4.Właśnie leży na stole na brzuchu i macha nogami artystka
Iwoneeczka
Fanka BB :)
Witam
U mnie dopiero 10 wiec jeszcze wczesnie a my zaraz bedziemy sie szykowac na spacerek
U mnie dopiero 10 wiec jeszcze wczesnie a my zaraz bedziemy sie szykowac na spacerek
polna_N
Mama Ali ... 2007
A my wlasnie wrocilysmy ze spacerq zrobilysmy zakupy w sklepie ,Ala oczywiscie zaopatrzyla sie w kindere niespodzianke:-)
Asiowo wiesz to nie koniecznie moga byc zabki ,ja tez przypuszczalam ze ida ALi zabki gdy byla taka jak Paulinka a 1zabek pojawil sie dopiero jak miala pol roczq
Olenka ano koncowka jest najgorsza ja tez sie meczylam w ostatnich tygodniacha szpitalne lozka nie sa za wygodne
Asiowo wiesz to nie koniecznie moga byc zabki ,ja tez przypuszczalam ze ida ALi zabki gdy byla taka jak Paulinka a 1zabek pojawil sie dopiero jak miala pol roczq
Olenka ano koncowka jest najgorsza ja tez sie meczylam w ostatnich tygodniacha szpitalne lozka nie sa za wygodne
reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)