reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mi się znowy wydaje że femme pierwsza, ta nerwówka i te ost problemy, no okaże się!!!

polna nie mam jeszcze pomysłu co jej kupić!!!ale Daniel wspominał żeby jej jakieś autka na akumulator kupić to i młody by na lato już w nim powoli brykał!!! tylko ja to szału dostaje bo mam tyle rupieci że to szok!!! dwa wózki w garażu ,rowerek , i jeżdzik oliwki ,chodzik i krzesełko ktore jest nie używane (oliwka dostała na chrzest) bo bartek woli jeść w lwżaku i pokój zawalony zabawkami

a ty masz pomysła?

reklama
Bardzo dobrze Cie rozumiem :tak:
My tez chcemy kupic Ali autko na akumulator,Ala u mojej siostry lubi jezdzic na takim motorku ale ja sie boje poszczac Ja sama wiec wole wlasnie jakies autko - sa tanie ,mozna kupic juz za 130 zl ale mi sie bardziej podobaja te powyzej 500 :nerd::-D
mi sie wydaje ze lepiej kupic cos drozszego a bedzie wytrzymalsze i moze nawet drugi bobas skorzysta :sorry2:;-)

A Femme wlasnie dlatgeo ze tak sie denerwuje,urodzi ostatnia :-)

masz polna racje lepiej dać więcej a żeby dłużej było!!! a ja jak będe kupywać to musze kupić zielony albo niebieski żeby barti mógł też smigać .... pamiętam jak dowiedziałam się zę będzie chłopak to pierwsze co pomyślałam to w co ja go ubiore ,bo Oliwce większość ubarń kupywałam różowych, a jak nie to w serduszka kwiatuszki!!!! a teraz kupuje jej różowe nadal ale drsy czy spodnie to niebieskie i bez kwiatków bo młody bedzie chodził ,choć założyłam Bartkowi ostatnio małej dres i jest dobry ,ciuteńke przyduży ,no co się dziwić ona ma 82 a on 76 cm!!! a twoja mała ile ma cm i ile waży?

Ja to mam ubranka uniwersalne po siostrze ale i tak jakos mnie ciagnie do rozowego-oile cos kupuje :-)
a moja wazy 12 kg ,moze 13 ale taka wage ma juz dlugo :sorry2:mierzy 87-tak mniej wiecej :tak: a ja chce kupic Ali autko zielone albo niebieskie!! rozowe mi sie jakos nie podobaja :no:

Wiesz myslalam tez moze o malpim gaju ale to moze jak Ala skonczy
3 latka :tak: albo kupi sie tylko zjezdzalnie a reszte sie zrobi z drewna :nerd:

ja uciekam bo musze sie jeszcze umyc a potem do wyrka wskakuje,dojutra :happy2:
Dobranoc i rozrywkowej nocy zycze :-p:-);-)

Dziendobry z rana :tak:;-) dzis pobudka o 6:40 :-) teraz Ala polozyla spac lalki i oglada bajke :happy2:
a mnie w nocy duchy straszyly=pukaly w okno :szok: mysle co do licha sie dzieje :baffled: ale potem przypomnialam sobie ze nie wyciagnelam kluczy z dzrwi i rodzice nie mogli wejsc do domu :-D:-D:-D 10 minut stali pod domem zanim sie obudzilam i zwkleklam z lozka :rofl2:

netgirl alkohol przed spaniem jest niezdrowy :-p chyba ze dla nalogowca :rofl2::-D

Witam z raną.
Ją dla moich też planuje kupić autko na akumulator tylko taki z pilotem żeby samemu muc kierować.
KITTY Justynka to sama upomina się o szczoteczke. Tylko chodzi z nią po całym domu.
OLIWKA Ta Twoja mała to łobuz jest widzę. Justynka to tylko przy stefanie rozrabia.
No ją dzisiaj kupuje test. Zobaczymy co będzie.

reklama
a co to wczoraj za nocne pogaduchy:-)nie macie co robic dziewczyny:-D:-pzartuje oczywiscie..
ja wczoraj ogladalamz A "koszmar z ulicy wiazow":-D jak bylam mlodsza to tak sie balam tego filmu a wczoraj to taki smieszny mi sie wydawal.. ale nie ma to jak stare horrory:tak:

Co do zabkow to Lena sama myje ze mna a potem jak ja skoncze to jeszcze ja jej przejezdzam po zabkach.. ale u nas nie ma z tym problemow..
Kurcze a od tyg Lena spi tak w nocy, ze nerwy mam takie, ze sozk.. kolo 24 spi juz u nas.. ida jej 2 zeby na raz 3 i 5.. 3 juz widac i wyglada jakby sie przebila ale jdnak jeszcze nie:no:i tak sie meczy bidula:baffled:te cholerne zabki - ze nasze maluszki musza sie tak meczyc:-(
Ewi trzymam kciuki za jedna kreske:-)

Do góry