reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
współczuje...:baffled:
U mnie pewnie bedzie cięzko jak mała bez cyca zostanie, bo teraz najczęsciej zasypia przy cycu...
choc jak odkryła kciukato tez jakos łatwiej jest..., bo sie nie budzi z rykiem jak nie ma cyca, tylko palucha se wsadzi do buzki i idzie dalej spac:-p

A moja wykapana i juz spi :happy2: ja sobie zrobilam zapiekanki i wcinam :-)

Oliwka spokojnie Bartek zacznie siadac,chyba poprostu lenich z Niego :tak::-)
moja to np.pozno zaczela raczkowac -cos po 11 miesiacu a moze 10 :sorry2:
qrcze to juz tak dawno bylo ze mam luki w pamieci :-D
a Oni tak zawsze zasypiaja ?

Asiowo
uuuu to pewnie bedzie sie dzialo u Was w lozku dziasiaj ,co ?:-)

A kobiet w ciazy jest naprawde duzo,ja we wtorek w ciagu 10 minut spotkalam 4 :-)
normalnie PLAGA :-p

Asiowo nie jest tak żle jak teraz saie wyszumią to rano do 7-8 mogę chciaż sobie pospać ,bo jak barti zasypiał ok 19 to już od 5 rano potrafił bunować!!! ech tak to jest z dziećmi !!!

A i moja mam miał komisje na rente.... w końcu dostała 1 grupe inwalidzką....już rente ma 10 lat od 34 roku życia !!!teraz ma komisje za 5 lat ,musi je mieć bo kest za młoda na stałA1!! a musiał trafić na fajnego lekarza że z 2 dał jej 1 grupe lub poprostu jej stan jest taki ciężki

POLNA zazwyczaj tak o 20 już śpią!!! może i lej z nigop ale teraz jak go posadziłam i dałam mu zabawki to dobre 20 min siedział!!

moja mama ma reumatyzm ,czyli gosciec kości z osteoporozą a do tego leczy sie po zawale na serce!!chorobe ma tak zaawansowana ze stawy w rekach dretwieją i nie moze zginac u jedej reki w nadgarstku , do tego nogi i rece ma popuchniete i strasznie ciezko jest jej wstac jak długo siedzi a ma dopiero 44 lata

ASIOWO FAJOSKI ,ALE JA NIE MAM JAK JUZ WSTAWIĆ!!!!

Asiowo nom wlasnie wiem ze swietny :tak: ja sobie go jutro dodam bo teraz siedze u brata na kompie a tutaj wogole nie da sie nic edytowac a nie chce przypadkiem skasowac suwaczko i zdjecia !!

Oliwka ojej , przykre ze taka mloda kobieta musi tak sie meczyc :blink:
ale chodziaz dobrze ze przyznali Jej rente :tak:

reklama
Do góry