reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA oj dabrze ma dobrze....jak zaczełam z nim być (znamy sie od dzieciństwa) to miał kości wystajace na policzkach i biodra wystajace a wazył 84 kg a teraz waży 104 i powiem ci ze jemu wszystkoposzło w ciało i wyglada jakby ładował na siłowni ,a siły ma tyle ze jedna reka mnie podnosi!! a co do garów to ja lubie przy nich stac i cos modzić!!!moja babcia mnie tym gotowaniem zaraziła!!!! a zabaweczki fajne a szczególnie ferma...niestety moja panna to te farme prerobiła by na pył taka z niej arystka!!!

ASIOWO oj tak koń musi byc ..moja mama kupiła Olce na roczek konia o to takiego co zrzy jak sie naciśnie za ucho ,teraz jest dla niej w sam raz! to fajnie ze Paulinka daje ci cos zrobić ,przynajmniej jak śpi to masz chwile dla siebie!!a nie musisz latać po domu i sprzątać!!!a i zapomniełam napisać że twoja panna rośnie jak na drożdżach ,ślicznota mała a jaki pucuś z niej na buzi!!widać służy jej twoje mlesio!!!

reklama
Kasiu... prosze, specjalnie dla Ciebie:-p
dsc06752um7.jpg

Oliwka... ojj, słuzy jej, słuzy... ja musze sie juz przerzucic na pampersy rozm. 4, bo z 3 kupka juz wylatuje ;)

Asiowo ooo ja tez mialam takiego czarnego konia z biala grzywa :tak: teraz takie konie sa najdrozsze :sorry2: a Ala ma takiego czerwonego nabitego puchem :-)

Oliwka to u mnie jest to samo-lubie gotowac :tak: jak P przyjezdza na urlop to zawsze przytyje pare kilo przy moim gotowaniu i tesciowej :-):-D
bo tam pomimo ze pracuje na kuchni to nie zabardzo je a jak juz zje to gdzies mu to ucieka :rofl2::-D
to mowisz ze Twoja przerabia wszystko na czesci pierwsze ? :-)

o tak moja panna to do zabawek jest jak diabeł wcielony...wsztstko rozwala ,jak jej kupiłam stilik edukacyjny to mi 2 guziki wydłubała i musiałam je kleić!! teraz już faza na guziki jej przeszła za to bierze się za piloty i telefon!! ty to chociaż masz ze swoją panna spoko!!!!a i oliwka ostatnio odryła malarstwo ,tak pomazała długopisem mojej mamie panele że doszorować ich nie mogła!!!!

Oliwka :-D to faktycznie Oliwka szaleje :-) Ala tez maluje ale naszczescie w swoim zeszycie ,czasami po lodowce ale z Niej latwo da sie zmyc kredki i flamastry :rofl2:
a pilotow to unika ,chyba ze mam Jej wlaczyc bajke to go przynosi:tak:tylko czasami go gryzie :-):-D teraz oglada Domisie :happy2:
a Twoja dzieci co teraz robia ? z oczkami Oliwki lepiej ?

EDIT:
Dalam ALi przed chwila Mambe ,ukroilam mniejsza polowke i zuje jak najeta :-)

Ostatnia edycja:
Kurde zazdroszcze Wam tego, ze dzieciaki ogladaja tc.. dla Leny moze nieistniec .. poprostu stoi sobie pudlo w ktorym widac Lenke jak tanczy:-D no jedynie zainteresuje sie jak wlacze tvn meteo i cnbc biznes:-D:-Daz sie boje coz niej wyrosnie.. jak widzi te wykresy i cyferki to az piszczy i tak od dziecka.. wlacze bajke - to spojrzy i idzie.. a jak leci pogoda albo wykresiki to stoi jak zamorowana i nie pozwoli przelaczyc;-):tak:

Bylismy z Lena na spacerku - jestemw szoku bo potrafi juz przejsc coraz dluzsze odleglosci:tak:

Oliwka niezle Twoja cora niszycz:-D Lena nie tyle co niszczy ale wszystko wciska pod tapczan:tak::-p

a mołe łobuzy, Bartek śpi ale zaraz coś czuje szandrapa go obudzi!!!! A oliwka właśnie włazi na ławe i tłucze moim telefonem , o zlała i włazi teraz do Bartka leżaka!!!! czasem nie nadażam za nią ,jest poprostu wszędzie!!!!masakra a do tego taki mały urwis,wszystko musi wszędzie wleść!!!! ale mnie teraz wkurwiła!!!! wlażla do bartka do łóżeczka i go obudziła,zaraz nie wiem wyjde z siebie wystarczy że na chwilę się odwróce a ta już psoci!!!! ech nom tak to z nią jest a była takim aniołkiem,ale ona dużo się uczy od daniela bratanicy która jest jak nie wiem co te dzieci co pokazują w niani to podług niej to są aniołki !!!! ona ma 6 lat a zachowuje się tak że szok ,a do tego odzywa się do matki tak że ja bym się wstydziła tak powiedzieć!!!mówi do niej "spier...,pocałuj mnie w dupe ,idz w ****a....świnio itd....masakra a moja te jej szamotaniny i spazmy podłapuje i musze jej pilnować jak lata po domu czy tamta jej nie uczy1!!!

a nie mówiłam że jej posmakuje zobaczysz jak jeszcze będzie chciała!

a dziekuje opczka juz lepiej ,opuchlizny jeszcze jest troche ale za to nie ma juz ropy, tylko nadal ma kaszel i ropny katar...za to barti mimo leków ma kaszel az bębni

Ostatnia edycja:
Lena nie tyle co niszczy ale wszystko wciska pod tapczan:tak::-p

Dobre :-D:-D:-D
Z Twojej Lenku to bedzie BiznesWomen :-pnaszczescie moje oglada bajki ale najbardziej uwielbia patrzec z takich ogolnych programow formule 1 :szok::-D siedzi i patrzy a jak kiedys przelaczylam to podeszla do mnie,uderzyla w reke i pokazala paluszkiem ..Ty Ty Ty.. a potem poszla do dziadka na skarge :rofl2::-D

Wiesz ze mna Ala niebardzo chce isc do sklepu na nozkach-mamy jakies100 metrow :sorry2: a z Moja siostra czy babcia to idzie i nawet nie wola zeby brac Ja na rece ,chyba zabardzo Ja rozpiescilam bo jak tylko jeknala to ja bralam ja na rece :baffled:

Polna Ala tez niezla agentka jest:-Dnajlepsze z tym Ty ty ty:tak:pamietam, ze tez tak zrobila pielegniarce po szczepionce o ile dobrze pamietam:-)

Oliwka to niezly rozbojnik z Oliwki jest.. ale masz racje dzieci czewrpia przyklady od straszy a nawet od dzieci w swoim wieku - wiem to na przykladzie Kapcra.. ostatanio chodzil i plul to Lena za nim.. jak bawia sie z kilka godzin to potem Lenie odbija..:crazy:

reklama
Oliwka Ala bardzo odgapia zacgowania Lucjii i Dawida :no: ale jakos nadtym panuje :sorry2:z Twojej Oliwki to Diabel wcielony :-) ja to na Twoim miejscu juz dawno zwariowala :sorry2:

Basia heh dobrze pamietasz :tak: wczoraj jak dalam Jej klapsa w dupe bo mnie ugryzla(teraz mam slad po Jej zabkach na udzie) to uciekla do babci i mowi ..TyTy mama,, :-D a jak do Niej chcialam podejsc i dac buziaka na przeprosiny to mnie odepchnela i chciala znowu ciapnac :-D

uciekam na Plebanie ;-)

Do góry