oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POLNA oj dabrze ma dobrze....jak zaczełam z nim być (znamy sie od dzieciństwa) to miał kości wystajace na policzkach i biodra wystajace a wazył 84 kg a teraz waży 104 i powiem ci ze jemu wszystkoposzło w ciało i wyglada jakby ładował na siłowni ,a siły ma tyle ze jedna reka mnie podnosi!! a co do garów to ja lubie przy nich stac i cos modzić!!!moja babcia mnie tym gotowaniem zaraziła!!!! a zabaweczki fajne a szczególnie ferma...niestety moja panna to te farme prerobiła by na pył taka z niej arystka!!!
ASIOWO oj tak koń musi byc ..moja mama kupiła Olce na roczek konia o to takiego co zrzy jak sie naciśnie za ucho ,teraz jest dla niej w sam raz! to fajnie ze Paulinka daje ci cos zrobić ,przynajmniej jak śpi to masz chwile dla siebie!!a nie musisz latać po domu i sprzątać!!!a i zapomniełam napisać że twoja panna rośnie jak na drożdżach ,ślicznota mała a jaki pucuś z niej na buzi!!widać służy jej twoje mlesio!!!
ASIOWO oj tak koń musi byc ..moja mama kupiła Olce na roczek konia o to takiego co zrzy jak sie naciśnie za ucho ,teraz jest dla niej w sam raz! to fajnie ze Paulinka daje ci cos zrobić ,przynajmniej jak śpi to masz chwile dla siebie!!a nie musisz latać po domu i sprzątać!!!a i zapomniełam napisać że twoja panna rośnie jak na drożdżach ,ślicznota mała a jaki pucuś z niej na buzi!!widać służy jej twoje mlesio!!!