reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ojej, grzybki... Kanie... jak ja dawno tego nie jadłam:zawstydzona/y: a sie rozmarzyłam:-p
Grzybki ostatnio próbowałam to malej cos na buzce wyskoczyło i meczyła sie kupke zrobic:zawstydzona/y: wiec jeszcze musze poczekac... a tak mi smaka zrobiłyscie...
jakas zupka grzybowa albo jajecznica z grzybami:-)mmmmm

Oliwka! dziekuje za miłe słowka:tak:

reklama
OOoo grzybki to ja jadlam w niedziele na kolacje :-)
a ja bylam przed poludniem na rynku piatkowym -kupilam Ali komplecik -3 krzeselka i stolik ,wygladaja zajefajne bo sa namalowane na nich obrazki :tak::happy2:
jak zrobie fotki to wstawie zeby Was zazdrosc wziela :-p:rofl2::-D

Asiowo i chyba wlasnie o to chodzilo zeby mezus zrobil ..wielkie oczy.. na Twoj widok w nowej fryzurce :tak:;-)

Oliwka wysyp ? :szok: a u nas bardzo krucho z grzybami :blink:

Femme a jaka rybka ? bo ja tez mialam na obiad ale filecika z mintaja !! to mowisz ze znalazl sie chetny na ..gruchota.. ? :rofl2:
a jakie chcecie kupic ?

Kitty prezent ? a niby z jakiej okazji ,przeciez urodziny miala a do mikolaja jeszcze daleko :-D

EWI a pare koźlarków i prawdziwków i 35 podgrzybków.......a jakie ładne wszystkie biore do marynowania,,,,,,,a ile dałaś za skoczek ????bo ja chciałam dziecikom kupic ale na allegro sa drogie 315 no ale firma fisher price

A ja właśnie wcinam suchary i kefir!!!
ja widzialam za 166 skoczek zebra tez z fiszera fakt troche drogie ale mojej malej sie podobalo bo widzielismy w jednym sklepie i mogla skorzystac poprostu radocha \Polna a to z takiej okazji,ze jej chrzestny wrocil z irlandii no i oczywiscie dal kase na nia i teraz mam jej cos kupic cos co bedzie praktyczne bo on nie wie co trzeba.Nie bylo go na roku to nadrabia
http://www.allegro.pl/item453946778_fisher_price_k0317_skoczek_zebra_rodeo_1_3lat_hit.html to mialam na mysli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello.... włąsnie wróciłam ze szkoly, mialam odebrac indeks i jeszcze nie dotarl tutaj z Lodzi i na darmo pojechalam.

apropo grzybów ja mam pełno w zamrazalce......:-D

femme no to fajnego masz tate, ciekawe czy moj bedzie mi jedzonko przywozil jak sie wyprowadze;-)

Kitty oki teraz rozumiem :tak:
a skoczek fajna sprawa bo tez chcialam kupic Ali ale ze tesciu kupil Jej konia na biegunach to zrezygnowalam :happy2:

A mi sie Ala wlasnie obudzila ,teraz gladzie swoje lalki spac :-)

My mamy konia na biegunach ale on bedzie dobry jak mala bedzie miala z 4 lata bo to jest taki wyzszy i stoi w piwnicy.Ok lece sie zbierac na spacer z mal aodezwe sie jak wroce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi osobiście sie podoba taki .....FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (449716723) - Aukcje internetowe Allegro na świeta młodemu chyba kupie cos takiego ,bo daniel ma talonu za ok 800 zeta to bede mogła poszalec!!!:happy2:a oliwce planuje kupic fonntane playskool!!!! normanie nie moge sie doczkac swiat i prezentów!!!!

NO POLNA u nas takie grzyby ze to szok:szok: w jednym miejcsu daniel znalazł 7 podgrzybków!!!a ty masz juz plany co Ali kupic na gwiazdke????

ASIOWO ,stwierdzam fakty bo naprawe twarzowa ta twoja new fryzurka!!!!ja chciałabym obciąc ale zawsze zcinam tak 10-15 cm ,a potem żaluje!!!!

A ja to głupia jestem ,bo zamiast sobie odpoczywać to obczyściłam grzyby i gotuje danielowi zupke grzybową!!!! bo on lubi a ja nie jem, to cały gar ostatnio zjadł !!! wogóle jak gotuje obiad to tylko jemu ewentualnie dla małej też a ja to cimne bułki serki natuaralne i kefir pożeram mniam

Oliwka uuuuu fajny ten skoczek :-) a ta fontanna powinna sie spodobac Oliwce :tak: tez bym taka kupila Ali ale ma juz zyrafe kulkowa wiec po co Jej dwie a na gwiazdke chce Jej kupic to NOWA SUPER ZAGRODA FARMA DUZA FISHER PRICE (455867645) - Aukcje internetowe Allegro
Ona strasznie lubi bawic sie zwierzatkami :-) a potem moze jakies klocki drewniane i taka ciuchcie kolorowa Drewniana kolejka z Kubusiem Puchatkiem EICHHORN (448038970) - Aukcje internetowe Allegro
siostra a Jej chrzestna juz kupila Jej lalke co spiewa 4polskie piosenki - ..Jagodka..Stary niedziwedz mocno spi.. Pieski dwa i jakas jeszcze :sorry2: naprawde fajna , dotego lozeczko dla lalek i ksiazki !! z Niej to bedzie mol ksiazkowy :-)

to Twoj Daniel ma przy Tobie dobrze :-p

ASIOWO ,stwierdzam fakty bo naprawe twarzowa ta twoja new fryzurka!!!!ja chciałabym obciąc ale zawsze zcinam tak 10-15 cm ,a potem żaluje!!!!
No to tym bardziej dziekuje:tak: dowartosciowałas mnie:tak: ale i tak nie umiem sie doczekac kiedy beda troszke dłuzsze te moje włoski:tak: wczoraj robiłam zdjecia do dyplomu i M odrazu mi zwinął do portfela 1:-p

A te zabawki przesliczne... ja w przyszłym roku pewnie bede szukac powoli tego wszystkiego:tak: ale na pewno mała kiedys dostanie konia na biegunach! Konc musi byc:-p:-p:-p To była moja ulubiona zabawka jak byłam dzieckiem:-D

Ja w koncu ogarnełam chatke:tak: pranko, zmywanie, obiadek, prasowanko...
Ostatnio sprzatam jak mała nie spi:-p kłade ja na mate i ona sama sie soba zajmuje... albo wkładam ja do wozka i ustawiam obok mnie np., w kuchni i z nia gadam:-) a ona wtedy sie do mnie smieje i gapi sie na to co robie:-p jak spi to sama odpoczywam:tak:

reklama
to fajnie asiowo ze wizyta u fryca sie udala:) nie wiem gdzie Twoje zdjecie mozna zobaczyc:-( najwazniejsze jest Twoje dobre samopoczucie:)dzieki nowemu lookowi:p
ja tez bym poszla do wygladam jak zmeczona zyciem stara zapuszczona baba...ciagle w kitce chodze w dresach bez mejkapu...jakos jak jest sie takim wielorybem to juz nic sie nie chce....
no ale akurat nie dzis bo dzis przyjezdza moj mezczyzna i sie umalowalam:pi brew zrobilam:p wiec dzis nie ma tragedii

a moj porod chyba sie zbliza wielkimi krokami bo zaczynam sie miotac pieluchy prac prasowac sprzatac....a wiecie jakie bylo moje podejscie do sprzatania itak tam....moja mama jak tylko wraca z pracy to sie pyta czy skurcze są:D

ale asiowo to ekspresowy porod byl....ja napewno nie bede czekac do ostaniej chwili...dziwne ze chyba zadnej z was wody nie odchodzily....<mysli>

Ostatnia edycja:
Do góry