reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej :)
Happy. Ale chudzinka z Ciebie xd
Ją mam 175 i 70kg

Dzisiaj jedziemy do rodziców na obiad więc mam z głowy robienie obiadu ;p
Zuza sobie tancuje a ją mam czas na ogarniecie się xd dzisiaj będzie miała frajde bo jej piesek będzie u dziadków ;D

reklama
Witam niedzielnie:-)

happymum masz figurę jak moja kumpela:) przytyła parę kg i calkiem inaczej wygląda:) Ale nie narzekaj ja tam zazdroszczę Ci figury :p

nadulina to dobrze że ospa juz przechodzi i pójdziecie w koncu na dwór:0

paulina udanych zakupów:-)

Ja juz spakowana, po obiedzie jedziemy do teściów chyba do środy, biore laptopa to postaram sie odezwać:)

Miłej i spokojnej niedzieli:-)

Witam, wszystkie mamy.
Ja się wczoraj odezwałam po raz pierwszy na forum przedstawiłam się. Teraz piszę tu.
Mieszkamy na wsi Kraśniczyn. To 70km. od Lublina. Mam trzymiesięcznego syna. I zaczynam powoli wariować w domu.
Jak dzisiaj zobaczyłam śnieg na podwórku to już wiedziałam że małego na dwór nie wezmę. Właśnie jest po chorobie. Miał zapalenie gardła. Przez ostatnie dwa tygodnie nigdzie nie wychodziliśmy bo choroba. Teraz jak mu przeszło to śnieg.
Macie jakieś pomysły na spędzenie czasu z dzieckiem w domu. Jak tak to piszcie proszę.

Dyrcia-Witaj:) co do spedzania czasy z dzieckiem w domu... synak ma 3 miesiąca tak? kup szytywne kartki i farbki, pomaluj malemu stupki i dłonie i odciśni na papierze, super zabawa i piękna pamiątka:) pisz z nami to też daje dużo radości i relaksu:) ja od miesiąca nie pracuje i w dodatku mieszkam na wsi w angli:) i gdyby nie forum i rozmowy przez skype to bym zwariowała:rofl2::rofl2::rofl2: wolne chwile np. kiedy maleństo śpi wykożystaj na małe przyjemności spokojną kawe czy zrobienie makijażu... napewno le4piej sie poczujesz

Hejka:-)
Milenaa ano wreszcie sie zebrałyśmy z olcia na spotkanko ;-)
Olcia milej niedzieli u rodzicow :-)
Dyrcia witaj :-)

Co do wagi to ja mam 166cm i waze kolo 65kg :p
Dzis migrena mnie meczy :/ wogole lenia mamy wszyscy i nic sie nie chce..... :happy:

Happy mi to nie grozi tak jak Ty to wygladałam jak miała 19 lat. Przed porodem i po porodzie wazyłąm 55 kg z tą różnicą że biodra mi się zrobiły krąglejsze i wcięcie w talii.
tu prawie 7 lat temu dfs.jpg A tu teraz z tych wakacji tylko ze troche więcej koło 60 ważyłamDSC00616.jpg

Dyrcia witaj też mam 70 km do Lublina:p tylko z drugiej strony:p

Załączniki

• dfs.jpg
    dfs.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00616.jpg
    DSC00616.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 50
Kasiek-niezła laska z ciebie, przeslalabym zdjęcie w bikini ale nie mam takiego mam podobną figurę tylko nogi mam szczuplejsze. Mimo ze szczupla jestem to biodra mam szerokie i biust nie mały bo noszę miseczkę C

kaisek raju jaka chudzinka ja też tak chce ;D

Jeśli któraś ma kompleksy to wstawie zdjęcie swojej talii to zaraz wam przejdzie hahaha.

Kuba śpi. Przez dwa dni w dzień nie spał dzisiaj już nie dał rady i padł hihi.

Jak Kuba miał 7 miesiecy to kupiliśmy mu zwykłaa spacerówke koleżance pozyczyłam swój wózek bo cieżka sytuacja a w sumie po co miała kupować skoro mogłam jej pożyczyc, wanienke też jej pożyczyłam bo mały sie od pół roku w brodziku chlupał. Potem w wakacje okazało sie ze przywierciła do niego parasolke bo szkoda jej było 20 zł na uchwyt do niej wiec powiedziałam ze za to ze sie nie spytała czy w ogóle moze to niech płaci za wózek ale sie pieniedzy w końcu nie doprosiłam. Ona jest z tych co wiecznie lofrują i z tą malutką o 22 potrafiła wrócić do domu. Od jakiegoś czasu nikt ich nie widział pytałam sie jej sąsiadki co sie stało ze jej nie ma powiedziała ze z mieszkania ich wyrzucili bo nie płacili a dodam ze je wynajmowali i niby sie przenieśli do broku na przeciwko mojego A i to od jego znajomego. Tam też ich nie znalazłam. A siostra chodziła do klasy z ich córką to było dziecko tego chłopa. Ale też przestała chodzić i sie okazało że prawdopodobnie do wrocławia sie przenieśli i już wózka nie odzyskam no jestem taka grrrrrr...... że nie wytrzymuje. :wściekła/y::angry: Straciłam moje rzeczy a miałam je poskładać do piwnicy kto wie czy by sie nie przydały kiedy. A teraz co?? Wielkie nic. Sorcia ze tak niepoukładane te zdania ale chciałam wam skrócić wszystko.

No i chyba tyle.
Tyle piszecie że nie mam czasu czytać.

reklama
Happy ja się muszę ujędrnic bo w sumie chyba lepiej wygladałam jak Dominika się urodziła niż teraz. Dlatego na siłownie zaczęłam pomykac

Papitka normalna jestem szczupła chudzielec to za panienki byłam buahhaha
Ja pierdiele jaka laska nie dziwie sie tez bym się mega wkurw....

Ostatnia edycja:
Do góry