reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej u mnie bardziej dzień organizacyjny z P. szykujemy pomału wyprawkę dla małej a że z nim trudno coś wybrać to zabiera to więcej czasu niż myślałam ale jakoś daliśmy radę . Ja też coś się dziwnie czuję ale to pewnie przez pogodę i mała daje mi popalić równo dzisiaj . Buziakii dla was:-)

reklama
Hej.
No u nas tez po staremu. Mala dzis drzemke miala tylko 20min;/ a pozniej szalala i szalala bo "kuzyn" z daleka przyjechal a moje dziecko uwielbiaaaaa dzieci, ale dzieci maja do niej dystans:p Kuba ma 2,5 roku i tez tak na odleglosc do Majki :p ja cos czuje ze to niezle gigantka bedzie:p jedynie podobal mu sie jak rzucal malej pilke "na glowke" a ta mega radoche miala:p
Moj T sie smieje ze na plac jak bedziemy chodzic to wszystkie dzieci beda uciekaly :D

Ona juz spi a ja mam chwile wolna;) zjadla jogurcik, bagietke ze mna z szynka i serem popila i zasnela na kolanach ;)
Dzis tez pilnowalam sasiada. Zawsze pare groszy wpadnie. To co za niego dostaje idzie w skarbonke ::)

Moj T chyba dzis cos oczekuje ode mnie :D pojechal do sklepu, pytal na co mam ochote, zrobil kolacyjke, herbate, przyniosl deserek :D

DSC_1043.jpg
Tak moje dziecko dzis poszlo na drzemke:p w ostatnim czasie dziwne pozycje do snu przybiera ;)

Załączniki

• DSC_1043.jpg
    DSC_1043.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 38
Moja niedobrzyca dopiero usnela...
MADZIALENA jak samopoczucie gdy D. imprezuje? :d
MADZIA uuuuuu.... bedzie akcja w nocy hehe ;d
23MAY boziu Jula juz tyle... zapieprza ten czas.

Wytrwalam z dieta :) dzisiaj kuzynki byly, ona na obiad kopa ziemniorow, kotlet devolay i surowka, a ja taki maly kotlecik z fileta i smazony bez tluszczu, smiesznie to wygladalo, a tak ki zoladek skrecalo na widok devolai... mmm..
Zapisalam sie wkoncu do fryzjera na slub i mnie ledwo wcisnely :eek::eek::eek::eek: na 9.30 mam. Do kosmetyczki tez sie juz zamawiac musze.

paulina jakos się trzymam hihi:) mnie też dzisiaj skręcało jak siorka wyciągnęła rurki z kremem, ale kurcze odkąd ograniczyłam słodycze nie czuję się taka pełna, ale wiadomo dzisiaj babcia poczęstowała mnie czekoladką z bombonierki to nie odmówiłam :p jedna nie zaszkodzi
madzia dzieci to są wygimnastykowane, nie ma co:) też mam gdzies podobne zdjęcie mojego synka:)

Ale się wkurzyłam... ukruszyła mi sie jedynka:wściekła/y: dobrze że dentysta jeszcze był w gabinecie ale ząb do leczenia albo do wyrwania, także czeka mnie spory wydatek:( Siedziałam na fotelu od 20 do 22;/ na szczęście wypełnił mi ząb kompozytem i zrobił rekonstrukcję ale to tylko tymczasowe, i 80 zł poszło... pisałam do D. mówi żebym się nie martwiła ale nawet nie wie jaki to wydatek:( Normalnie załamana jestem:(

Dopiero się wykąpałam i coś zjadłam bo przez godzine nie wolno mi było jeść ehh dobrze że ten dzień już minął
Dobrej nocki

My wychodzimy na zmianę, jak wychodzę ze znajomymi, raz on :)
U nas wreszcie przechodzi ospa i będę mogła wyjść gdzieś na spacer z synkiem.

MADZIALENA ja bez slodyczy, jedzac kolacje kolo 18 naprawde czuje sie lzej. Juz nie ma takiego obciazenia gdy jadlam kolacje kolo 22...
NADULINA szczerze? Nie dalabym rady ;) ja wole imprezowac z moim A. i znajomymi. Wychodzimy rzadziej bo dla N. opieke trzeba znalezc ale ja nie zaluje... Poprostu gdy jestem bez A. na imprezie czuje sie dziwinie i nie swojo.

Ja ide dzis na zakupy z moja druhenka, wyczuwam calodzienne ploty ;d

Witam niedzielne;) widze tamat diet i nie mam ci aie bardzo udzielać moja waga to 55kg a mam 168cm chciałabym przytyć ok
5kg.

Bez S.to ja mogę na kawe i plotki a na imprezy bez niego nie chodzę bo nie potrafię się bawić:)

Paulina-Powodzenia na zakupach.

Happy to ja mam 170cm a mój cel to 55 kg:p

My różnie wychodzimy zalezy od okoliczności jak jestem u siebie i dziewczyny bez facetów to i c nie idzie bo po
co tu zależy bo tu sami koledzy więc jak mi się chce to ide ale czasmi ajk idę sobie pod blok piwko strzelic to po co a na imprezy razem chodzimy bez sensu tak oddzielnie

reklama
kasiek- tylko ze ja przy tej wsadze mam chude ręce i nogi w ubraniu tego nie widać ale w bikini już tak:/
na tym zdjęciu waże 55kg.
jajaj.jpg

Załączniki

• jajaj.jpg
    jajaj.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 42
Do góry