reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Z klatki tylko wyszłam i już spala ;D no to masz sporo czasu do 13 ha ha ją muszę ścianę pomalować bo jest jakąś obdrapana ;p idę kawę zrobić bo padam xd miejmy nadzieję że park z dinozaurami będzie otwarty na wiosnę i za darmo to dzieci będą grande miały :D
Ta oponke po ciąży a ty rzeczywiście masz ci civic dobrze wyglądasz a marudzisz :D
Jeju codziennie pranie robię skąd to się bierze?:/

Ostatnia edycja:
reklama
Kubuś wstał o 8 bo usłyszał muzyke w tv u babci i poszedł do niej sie położył i śpi dalej. Ja popijam sobie zieloną herbate ;D. I nie wiem co ty robić muszę jakąś zupe wstawić ale nie mam pomysłów ;/

Hej dziewczyny:) ci di wzrosu rodziców tataa 182 albo 184 niw pamiętam dokladnie a mama 176, ja mam 168 i jestem najniższą kobietą w rodzinie,brachol moj ma ok 190, Dennisek jest dosyć wysoki i dużo waży ale jest raczej szczupły. Dziś na obiad robimy golabki bez zawijania:)

Olcia- ja codIennie eobie dwa prania a pralka ma 6,5 kg. Pojemności! Mały sie brudzi szybko i ten duży tez;)

Milej soboty;)

Hejka:-)

liza, olciaa fajnie ze spotkanko się udało:-)

mama Nikosia będzie dobrze:*

madzia ja przy dwójce tez nie dalabym rady psychicznie, mój mały juz zaczyna pokazywać humorki, bunt trzylatka hehe:)

renata my też wybieramy się do teściów, jutro a wracamy we wtorek albo środę, to dzień babci i dziadka sie zaliczy:)

olciaa z tym praniem masakra, dzisiaj tez mnie to czeka:)

Co do wzrostu to synek ma 99 cm, 15,5 kg a rozmiar bucika 25/26:-) rosnie teraz bo widzę po ciuchach, ja mam 165 a d 186 ale brat D. ma 17lat a juz przerósł mojego D. o głowę:-) jego rodzina to wysokie chłopy:)

Mój narzeczony mnie wczoraj zaskoczył:) Kupił moje ulubione wino i siedzieliśmy przed tv:szok:To chyba przez to że dzisiaj jedzie na ta imprezę i chciał żebym nie marudziła:p Albo dlatego że ostatnio ciągle na mnie burczał. Wogóle był miły, chyba opiernicz zadziałał:) a ja oczywiście powiediałam no jedz jedz a dzisiaj bede nerwowa.

Olcia no ciekawe co bedzie z tym parkiem, okaze sie juz niedlugo :-)
Jak ty mas zoponke to ja mam ze dwie opony :p hyhyhy :-)
madzialena ja tez nie lubie jak moj gdzies sam sie wybiera, zwlaszcza ze ja wogole nie mam z nikim tak wyjsc czy cos.... :baffled: ale na szczescie narazie nie wybiera sie nigdzie ;-)

Ja jedno pranie zrobilam, balkon wyszorowalam, i posprzatalam na nim :szok: ciasto upieklam i jeszcze odkurzylam i obiad sie grzeje, i zdazymy na pol godzinki wyjsc na plac i po mojego do pracy :-) i przyjdziemy na obiadek ;-)
glowa mnie cos boli :/ ćmi tak, jak na migrene... wrrrr....

Czesc wam ; *
Chyba nikt nie lubi jak facet sam wychodzi , no ale co zrobić ...Sz też od dłuższego czasu planuje wyjście z kumplami , i pewnie jak zjada to pójdzie :D

Liza, olciaaa spotkanko bylo ?? Super :-D

Moja idzie zaraz na drzemkę, mam bynajmniej taka nadzieje , potem chyba do Julki i Kasi wpadniemy na kawę ... No i Sz jak odpocznie po nocnej podróży to przyjedzie bo stęskniony za Natalia :D

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Booooze ale wy produkujecie;p

U Nas po staremu, praca, dom i tak w kolko... o lutego szkola nowa do tego dojdzie...szukamy jakiegos innego mieszkania ale jak narazie to nic nie ma ciekawego ... jedno znalezlismy ale wysoka kaucja..
Młoda ostatnio chodzi spac po 23 i jeszcze z krzykiem ze wczesnie...
aa i czekamy na Milene ;p

co do wzrostu, na bilansie 2 latka miala 95 cm i 15 kg, teraz nawet nie wiem...
Ubranka nosi 104, niektóre 110, buty 25 . Nawet z Milena ost gadalysmy ze co sie kupi to zaraz za małe.
a to juz niedlugo 3 urodziny, kiedy to zlecialo, mloda zapowiesziala ze chce rozowy rower innego prezentu nie chce...

liza to miałaś dzisiaj tych porządków:-)
asik
to dobrze ze u Was wszystko w porządeczku:-)
23may duza ta Twoja córcia rzeczywiście:-)

My po obiedzie wybrałyśmy się z siorka, mama i dzieciakami do babci:) niedaleko bo 16 km:) we wtorek nie miałabym jak więc wymysliłyśmy że dzisiaj pojedziemy, pózniej był spacerek i mały zasnał:) Ja pocwiczyłam sklapel, miałam wieczorem ale wykorzystałam że łobuz zasnął

a Wam jak mija sobota?:-)

reklama
Liza no zobaczymy jak z tym parkiem naszym ;p my po koledzie Zuza oczywiscie się śmiała jak spiewalismy kolędę a pozniej księdza `rozbierala ` yhm ;D

Do góry