reklama
heja.
Papitka no laske bym chyba telepatycznie za kudly i o bruk.Temu daleka jestem od pozyczania rzeczy ktore mogą mi sie przydac osobom do ktorych zaufania pelnego nie mam. Fakt jak narazie sie nie zawiodlam, bo i przyjaciolki diwqe i Ł siostra oddają wszystko w takim samym stanie jak wziete, no chyba ze ubrania. nie wymagam zeby byly nie tzkniete, bo one są do noszenia..a wiadomo nosisz to i bywa ze niszczysz. Nie bede przeciez kamienowac ze spodnie znoszczyl dziec ktorejs. Ale zeby pozyczony wozek mi albo zniszczyli,albo nie oddali.. no pobilabym.
a co do figury. Ja to mam meską bardziej. chyba. tzn, nogi szczuple, tylek maly, plaski, za to boki sie pojawiają i jak tyje to taka opona na brzuchu i ramiona. w plecach szersza jak Ł, ramiona jak u postawnego chlopa.
przed F to ja lachn jakich malo bylam. 163 cm ok 52-54 kg, miseczka C. i wciecie w talii mialam.a boków nie. No ale duzo przytylam w ciazy, skora sie rozciągnela i sie nie wciągnela.zdiec z bikini nie mam.. bo sie nie sfotografowalam w tym odzieniu.
wczoraj od tesciow wrocilismy. Byla nawiedzona siostra Ł, ale chyba chora.. bo ani razu niczym glupim nie palnela. Ł odwiedzil swoją babcie, zaawiozł jej kwiatki, ja do swoich zadzwonie we wtorek.
a dziś ma przyjaciolka do mnie przyjechac z dziecmi i malzonem.
Papitka no laske bym chyba telepatycznie za kudly i o bruk.Temu daleka jestem od pozyczania rzeczy ktore mogą mi sie przydac osobom do ktorych zaufania pelnego nie mam. Fakt jak narazie sie nie zawiodlam, bo i przyjaciolki diwqe i Ł siostra oddają wszystko w takim samym stanie jak wziete, no chyba ze ubrania. nie wymagam zeby byly nie tzkniete, bo one są do noszenia..a wiadomo nosisz to i bywa ze niszczysz. Nie bede przeciez kamienowac ze spodnie znoszczyl dziec ktorejs. Ale zeby pozyczony wozek mi albo zniszczyli,albo nie oddali.. no pobilabym.
a co do figury. Ja to mam meską bardziej. chyba. tzn, nogi szczuple, tylek maly, plaski, za to boki sie pojawiają i jak tyje to taka opona na brzuchu i ramiona. w plecach szersza jak Ł, ramiona jak u postawnego chlopa.
przed F to ja lachn jakich malo bylam. 163 cm ok 52-54 kg, miseczka C. i wciecie w talii mialam.a boków nie. No ale duzo przytylam w ciazy, skora sie rozciągnela i sie nie wciągnela.zdiec z bikini nie mam.. bo sie nie sfotografowalam w tym odzieniu.
wczoraj od tesciow wrocilismy. Byla nawiedzona siostra Ł, ale chyba chora.. bo ani razu niczym glupim nie palnela. Ł odwiedzil swoją babcie, zaawiozł jej kwiatki, ja do swoich zadzwonie we wtorek.
a dziś ma przyjaciolka do mnie przyjechac z dziecmi i malzonem.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
G
guest-1673535084
Gość
Booooze KASIEK ja chce miec taka figure jak ty masz teraz!!!!!
PAPITKA zabilabym. No szok.
Ja bylam dzis z przyjaciolka i upolowalam w sinsay taaaaka sukienke sexualna ze szok i tylko S zostala a ja w to weszlam i dobrze wygladam. No to kupilam przyda sie kiedys.
PAPITKA zabilabym. No szok.
Ja bylam dzis z przyjaciolka i upolowalam w sinsay taaaaka sukienke sexualna ze szok i tylko S zostala a ja w to weszlam i dobrze wygladam. No to kupilam przyda sie kiedys.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
kasiek ja teraz troszke zaczełam ćwiczyć na brzuch i pośladki żeby jędrne były i dziękuje za komplemęt
pinky sky
Fanka BB :)
Happy nie ma za co super wyglądasz ale dobrze że dbasz o siebie ja przybrałam jak przestałam karmic piersią potem przytyłam tochę ale to dlatego że jestem w domu. A jakby nam w najbliższym czasie wymyśliło sie drugie to lepiej startowac wysportowana bo i szybciej bym doszła do siebie jak przy pierwszym porodzie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
pewnie ja od miesiąca też nie pracuje i narazie nie będe ale staram sie o siebie dbać... nie chce wyglądać jak szara zaniedbana mamuśka... wiecznie biegająca w dresach i rozciągniętych koszulkach
G
guest-1673535084
Gość
KASIEK "Rok z Ewa Chodakowska" ciekawe czy efekty utrzymaja sie na dluzej bez wiekszego wysilku?
reklama
My już wróciliśmy. Wykapane i w lozeczku ;p Zuza dzisiaj samodZielnie zjadła obiad zeberka z ziembiaczkami i kapusta kiszona mniam mniam a taka cisza przy stole że aż niemożliwe ;D jak fiskusa widziała to piszczala z radości zasuwala za nim po całym domu tornado małe ;D oczywiście dziadek nie mógł obejść się żeby nie dac wnuczckę prezentu ;p ale super ta zabawka.
Mama Nikosia jak się czujesz?
Happy tak komplement ;p
Kasia ale z Ciebie łaska
Liza dzięki dzień jak najbardziej udany wszyscy szczęśliwi i wymeczeni a szczególnie Zuza i fiskus ;p Mała tylko do auta weszła i już spala a fiskus jak obchodziliśmy to już u siebie leżał ;D a Wam jak niedziela minela?
Mama Nikosia jak się czujesz?
Happy tak komplement ;p
Kasia ale z Ciebie łaska
Liza dzięki dzień jak najbardziej udany wszyscy szczęśliwi i wymeczeni a szczególnie Zuza i fiskus ;p Mała tylko do auta weszła i już spala a fiskus jak obchodziliśmy to już u siebie leżał ;D a Wam jak niedziela minela?
Ostatnia edycja: