reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
heja.

Papitka no laske bym chyba telepatycznie za kudly i o bruk.Temu daleka jestem od pozyczania rzeczy ktore mogą mi sie przydac osobom do ktorych zaufania pelnego nie mam. Fakt jak narazie sie nie zawiodlam, bo i przyjaciolki diwqe i Ł siostra oddają wszystko w takim samym stanie jak wziete, no chyba ze ubrania. nie wymagam zeby byly nie tzkniete, bo one są do noszenia..a wiadomo nosisz to i bywa ze niszczysz. Nie bede przeciez kamienowac ze spodnie znoszczyl dziec ktorejs. Ale zeby pozyczony wozek mi albo zniszczyli,albo nie oddali.. no pobilabym.

a co do figury. Ja to mam meską bardziej. chyba. tzn, nogi szczuple, tylek maly, plaski, za to boki sie pojawiają i jak tyje to taka opona na brzuchu i ramiona. w plecach szersza jak Ł, ramiona jak u postawnego chlopa.

przed F to ja lachn jakich malo bylam. 163 cm ok 52-54 kg, miseczka C. i wciecie w talii mialam.a boków nie. No ale duzo przytylam w ciazy, skora sie rozciągnela i sie nie wciągnela.zdiec z bikini nie mam.. bo sie nie sfotografowalam w tym odzieniu.

wczoraj od tesciow wrocilismy. Byla nawiedzona siostra Ł, ale chyba chora.. bo ani razu niczym glupim nie palnela. Ł odwiedzil swoją babcie, zaawiozł jej kwiatki, ja do swoich zadzwonie we wtorek.

a dziś ma przyjaciolka do mnie przyjechac z dziecmi i malzonem.

kasiek- znalaałam zdjęcie jakiś miesiąc przeed ciążą, może 2 :) Zdjęcie1142.jpg teraz jest podobnie tylko biodra szersze :)

papitka- jak bym tą dziewczyne dorwała to oczy bym wydrapała bo w sumie twoje dziecko okradła:/

Załączniki

• Zdjęcie1142.jpg
    Zdjęcie1142.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 39
Booooze KASIEK ja chce miec taka figure jak ty masz teraz!!!!!

PAPITKA zabilabym. No szok.

Ja bylam dzis z przyjaciolka i upolowalam w sinsay taaaaka sukienke sexualna ze szok i tylko S zostala a ja w to weszlam i dobrze wygladam. No to kupilam :D przyda sie kiedys.

Happy no to masz prakyczni idealną nie wiem czego od siebie wymagasz. Ja to się po prostu zastałam i chce byc bardziej wysportowana i ujędrniona:)

Happy nie ma za co super wyglądasz ale dobrze że dbasz o siebie:) ja przybrałam jak przestałam karmic piersią potem przytyłam tochę ale to dlatego że jestem w domu. A jakby nam w najbliższym czasie wymyśliło sie drugie to lepiej startowac wysportowana bo i szybciej bym doszła do siebie jak przy pierwszym porodzie:)

pewnie:) ja od miesiąca też nie pracuje i narazie nie będe ale staram sie o siebie dbać... nie chce wyglądać jak szara zaniedbana mamuśka... wiecznie biegająca w dresach i rozciągniętych koszulkach :)

reklama
My już wróciliśmy. Wykapane i w lozeczku ;p Zuza dzisiaj samodZielnie zjadła obiad zeberka z ziembiaczkami i kapusta kiszona mniam mniam a taka cisza przy stole że aż niemożliwe ;D jak fiskusa widziała to piszczala z radości zasuwala za nim po całym domu tornado małe ;D oczywiście dziadek nie mógł obejść się żeby nie dac wnuczckę prezentu ;p ale super ta zabawka.

Mama Nikosia jak się czujesz?
Happy tak komplement ;p
Kasia ale z Ciebie łaska
Liza dzięki dzień jak najbardziej udany wszyscy szczęśliwi i wymeczeni a szczególnie Zuza i fiskus ;p Mała tylko do auta weszła i już spala a fiskus jak obchodziliśmy to już u siebie leżał ;D a Wam jak niedziela minela?

Ostatnia edycja:
Do góry