reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia oj ja to od podstawowki mialam zwolnienie z wf bo sierota ze mnie i co chwile jakies kontuzje lapalam. Wiem, teraz robie juz bez przerw ale poczatki byly ciezkie. Pot lal sie strumieniami :)

reklama
Paulina12 Powiem Ci ze zaczelam Chodakowska od skalpela, i przecwicylam tydzien. Pozniej dostalam takich boli kregoslupa, ze ledwo moglam wstac z lozka. Nie wiem, ale wydaje mi sie ze albo zbyt energicznie zaczelam, zamiast wrzucic na spokojniejsze tempo, albo wykonuje cwiczenia niepoprawnie... A kilogramow kilka mam do zrzucenia po Janki wiec... ;)

heja.:)

A ja nie cwicze z zadną lejde z tv. I nie cwiczylam. dwa lata temu jak bylam na diecie to poprostu robilam brzuszki i pompki.i potem doszlo hulahop zeby boki zniszczyc. Teraz wspomagam sie Filipem bo on ma zalecone brzuszki, ab postawe skorygowac mu bo miesnie grzbietu lezą i kwiczą. wiec motywuje syna tym ze z nim cwicze. Jak nie zapomne ofkors :)

Na wuefie w podstawowce i liceum bylam jedną z najlepszych. najszybciej biegalam, potem gralam w siatkówke.. no ale ja taki postrzal jestem ze nie usiedze w miejscu.

A teraz taka sierota ze mnie ze jak nie wykrece kostki raz w miesiącu to glowe sobie musze rozbić.

dobry :)
dziekuje za miłe przyjęcie :)
postaram sie później wstawić foto :)
póki co spijam kawkę bo mój Nikoś już na nogach, zaraz trzeba sniadanko robic i potem ogarnąć w domku :)
wczoraj wieczorem tak się ścięłam z moim mężem że masakra, nie gadam z dziadem jednym, już mnie tak on wkurza że mam go dosyć, niech do tej Norwegii jedzie bo się pozabijamy niedługo ....

Hej :)

Mamusia Nikosia
- witaj milo, i wspolczuje straty maluszkow...
milena i masz racje ja tezo tym myslalam ze wrazie co kazdy by mial inne nazwisko, ale chyba rozwiazanie mam, ja wrocilam do anienskiego po slubie, jakbym odebrala prawa do dzieci exowi mozna dzieciom nadac moje nazwisko panienskie :-) a jakbym brala slub to moge sobie dwuczlonowe zrobic i problem z glowy ;-) hehe
kechu, repetka witajcie :-)

U nas pochmurno i chyba pada :p
ale mam dzis lenia.... :-D ide sniadanie zjesc:tak;

Hejka:-)

paulina ja narazie mam 2 skalpele Chodakowskiej za sobą:) plus codziennie robię 70 brzuszków:) Nie jem slodyczy, zastąpiłam je waflami ryzowymi i owocami:) nie zamierzam przeginac z ćwiczeniami bo pewnie po tygodniu by mi się znudziło hehe:)
mama nikosia to przykre że straciłaś maleństwo:( Trzymaj się:*
renata jak się ludziom nudzi to potrafią takie głupoty wymyślać;/ moja mama urodziła najmłodszego brata w wieku 43 lat a wszyscy mówili że to dziecko mojej siostry:-) swoje wiedzieli, a ostatnio byłam z małym na spacerku to pewna znajoma była bardzo zdziwiona że to moje dziecko bo myslała że pilnuję komuś dziecka no trzymajcie mnie:-)

Jesli chodzi o kondycje to w gimnazjum czy liceum zawsze byłam najlepsza z wf:) A teraz jak cwiczyłam to dobrnęłam do końca ale nie udało mi sie zrobic wszystkich powtórzeń :p W tamtym roku przed wakacjami ćwiczyłam Callanetics z Mariola Bojarską, nie schudłam dużo ale fajnie ujędrnila mi się skóra, ale ćwiczenia strasznie monotonne:) Nie moge doczekac sie wiosny, wsiąde na rower, mały do fotelika i tez troszke kilosów sie zrzuci:)

D. wczoraj mnie wkurzył, sam powiedział mojej siostrze że może wziązć małego na nocke a wczoraj mówi że pewnie będzie płakał i nie będzie w nocy jeżdził po niego, i musiałam odmówić siostrze. I wszystko mu nie pasowało a to pizze złą kupiłam a to nie kupiłam mu nic słodkiego no masakra:wściekła/y: spytałam się go od czego jest telefon, od tego zeby z niego korzystac czy nosic go tylko przy dupie? Ciężko zadzwonic jak wiedzial że ide na zakupy. To że mial zły dzień w pracy nie znaczy że musi sie na mnie wyżywać, pózniej przeprosil, chociaz tyle.

Synek dalej spi a ja zabieram się za brzuszki, jutro skalpel:)

Miłego dnia:-)

REPETKA dzien w dziend skalpel? Znudzilo by mi sie :d na yt jest tyle tego ze trzeba sobie zmieniac.
MADZIALENa ja od dzis jem mniej kaloryczne rzeczy. Moze zaczne jesc z Nikola bo ona obiady ma bardzo malo kaloryczne bo wszystko gotowane, z mala iloscia soli itp
KASIEK a no na wesele znow w kopercie ;p taka rodzina. Kuzyn A. z samych zaproszen uzbieral 5 lat temu dokladnie 7600zl. A my bedziemy prosic prawie takich samych gosci wieec mam nadzieje ze tez tyle uzbieramy hahah :D

I znowu mam ponad stronę do nadrobienia:)

Ci do diet:) nie potrzebuje wagę mam nawet troszkę za niska ale lubię seoje ciało, brzuch mam płaski i dosyć umiesniony bo troszkę ćwiczę za ti orzydalo by sie wyrobic moje luźne pośladki:/ i uda:/

Ja wlasnie piję kawę z Denniskiem :) on chyba uzależnil sie id kawy zborzowej:/ muszę isc di sklepu ale taaak mi sie nie chce....

Co do wuefu w podstawówce super, najpierw trenowalam 2 lata gimnastykę artystyczna, później trochę półkę nożną. Później w gimnazjum juz nie cwizylam a w zawodowce dziewvzyma paznokcie malowalam na wuefie:)

Ja mam braci o 13 lat młodszych i póki buli mali tez często słyszałam ze to moje;)

Hej co do cwiczen ja chodze na siłowie z koleżanką i may tam koleżankę pod której okiem trenujemy przed świetami robiłąm chodakowską teraz tez bedę z siłownią przeplatac jak zejdą mi zakwasy bo po tych z siłowni to nie to samo co cwiczyłam w domu:p Ja od zwsze byłam najlepsze z w-f w liceum na sprawdzianach od razu miałąm 6 wpisywane:p 9 lat trenowałam siatkówke i przestałam dopiero na studiac

reklama
paulina to uzbieracie taj kaski jak dobrze pójdzie:) Gotujesz małej sama zupki?:) To fajnie, ja tez sama gotowałam, wystarczyło troszkę przypraw w tym zioła prowansalskie i tez sama zajadałam na kolację jak zostało:) teraz robimy z mama dla wszystkich i mały też juz je a jak mam pomysł to sama mu cos pichce :p
happymum mój synek tez lubi kawkę zbożową, wlaśnie mu wystudziłam i pije:-) i ja tez przekonałam sie do takiej kawy - mało kaloryczna:)

Dzisiaj robimy z mama pierogi ruskie, pózniej spacer i muszę kupić szpinak bo na kolacje robie makaron ze szpinakiem i serkiem topionym, pychota:-)

Do góry