reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mama Nikosia jest specjany wątek z naszymi zdjeciami no i naszych pociech . Chętnie zobaczymy ciebie jak i Nikosia ...jak i cala rodzinę :D

kasiek no juz zapomniałam jak to kiedyś się pisało i ile dziennie stron trzeba bylo nadrabiać :D ale oby tak dalej ...:D

Paulina pomysł ok ...ale jakby nie patrząc wtedy P. traci jaki kolwiek obowiązek do Natt , obowiązek utrzymania spada na Sz . A gdyby tak rozwód , to co potem on ma mi alimenty płacić na moja córkę ??? P się nie interesuje to niech choc płaci na nią .... Jak ja zmienię nazwisko to i Natalii jakoś zmienię a Sz na papierku akcie mi nie trzeba ważne ze kocha .

reklama
paulina no nie pozostaje nam nic innego niz zaufać:-)
mamusia nikosia witam:) jestem mamą 3letniego Piotrusia:)

ja niedługo idę kąpać łobuza i czekam na D. dzwoniłam do niego i pytałam się czy nie ma nic przeciwko żeby siorka zabrała małego na nocke ale powiedział że pogadamy jak wróci:) może pojedziemy jutro do teściów to jakby plakał za nami to tylko 2 km trzeba bedzie podjechać bo to ta sama wioska:)

no dobra to napisze w skrócie, mam na imię Marzena, mieszkam nad morzem i mam cudnego synka Nikosia i wspaniałego męża :)
nie pracuje obecnie zawodowo jestem w domku z synkiem, mąż pracuje w Norwegii :)
w sierpniu straciłam maluszka w 8tc a w sobotę mam pogrzeb niestety, 9 stycznia urodziłam synka Julianka w 17t6dc, u naszego maluszka stwierdzono śmiertelną wadę genetyczną, czuje się koszmarnie ale jeszcze jakoś funkcjonuje ...

MAMA NIKOSIA przykro mi... nie wiem co powiedziec...
MADZIALENA dzis pierwszy dzien z Chodakowska, od jutra dieta+ cwiczenia. Dam rade:)
SANDRA a ojciec Wiktorii w jakim wieku byl jak sie urodzila?
MILENA no tak tego nie przemyslalam :zawstydzony:

Mama Nikosia tak mi przykro;( Jest na forum specjalny wątek dla mam które straciły maleństwa dziewczyny tam są fantastyczne bardzo się wspierają możesz zajrzec tam jeśli chcesz i masz siłe... Ale mam nadzieje że może cię nie zrozumiemy ale na pewno spróbujemy i zostaniesz z nami na dłużej:)

Mama Nikosia Strasznie mi przykro :-(

Paulina Po prostu P dziecko ma , niech płaci ...bo co to ma być że dziecko zrobi a inny ma utrzymać i wychować? Sz. zastąpi jej ojca , ale P bedzie miał do niej obowiązek choć alimentacyjny .. za dobrze by mu było jakby go tak wyręczyć ... :wściekła/y::wściekła/y:

No laski Padłam ,mój chrześniak ( syn siostry P ) ma jutro roczek że ją złapałam na facebook napisałam jej choc zyczenia dla małego bo zaproszona ostatecznie nie zostałam na impreze ( ale to dobrze ) ... a ona mi wyskoczyła że Jaś to mój syn :-D:-D:-D:-D:-D:-D pisze jej ze siostry to mi kazała nie ściemniać ....

Mama Nikosia wspolczuje :(

Milena co sie bedziesz przejmowac. Zawsze tak jest ze inni wiedzą lepiej czy i ile masz dzieci.
U mnie bylo tak ze kiedyś jakas kobiecina sie spierala z moją mamą ze moi bracia blizniaki to moje dzieci, a nie jej. Bo przeciez jak sie urodzili oni to ja mialam 12 lat.Akurat wiek taki zeby dzieci rodzić.No i zeby to jeszcze jakas niewidoczna ciąza byla.. mama jak balon wyglądala.. no ale najpewniej udawala.

Ja tam uwielbiam sie dowiadywac na swoj temat roznych rzeczy.zawsze zastanawiam sie jakim to trzeba byc idiotą zeby tak sie czyims zyciem interesowac.

Samdra a nie mial ojciec Wiktorii nieprzyjemnosci za wspolzycie z tobą?? chodzi mi o to ze nie mialas 15 lat jak zaszlas w ciąze.

reklama
Dziewczyny, ale Wy piszecie! Codziennie mam tyle do czytania! :)
Jeśli chodzi o kolegów R. to ja nie narzekam, zawsze mogło być gorzej. Są w miarę w porządku chociaż trafiają się niezłe asy, ale R. podchodzi do nich z dystansem. Ma kilku bliższych kolegów i z nimi dobrze się dogaduje. Naprawdę nie mogę narzekać. R. bardzo się zmienił kiedy się poznaliśmy, a teraz ja jestem zawsze na pierwszym miejscu! :) Oczywiście czasem muszę pozwolić mu wyjść i wtedy wszystko w środku mi się ściska, że idzie do tych "gamoni itp." nie wiadomo co będzie robić itp., ale ja też sama wychodzę i spotykam się z przyjaciółkami. Nigdy mnie nie zawiódł więc teraz jakoś lepiej mi to przychodzi i nie jestem, aż tak zazdrosna albo staram się tego nie pokazywać. Bo zazdrosna jestem bardzooo :) Zawsze i wszędzie :)

Ja mam dwójkę rodzeństwa, brata i siostrę. Oboje są młodsi ode mnie i dobrze dogadują się z R. Spotykamy się razem, jeździmy nad morze itp. R. ma brata i ja też nie narzekam, jest jak najbardziej ok :)

My dzisiaj z J. byłyśmy u pediatry na kontroli, a potem pojechaliśmy do mojej mamy więc obiad miałam z głowy :)
Ogólnie u nas dzisiaj strasznie zimno, wietrznie i prawie cały dzień padał "śnieg".

Witam mamusię Nikosia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry