reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Raju dziewuchy no co wy tyle poisać poszalałyście kiedy wy macie na to czas?
Kuba zasnął ja ide sie zaraz myć i spac bo padam normalnie.:-D

Witam nowe mamusie. Robi sie nas tu coraz wiecej.:tak:

mama Nikosia- witaj , jestem mamą 21 miesiecznego Denniska , mam 21 lat, mieszkam w uk,
Przykro mi z powodu twojego synka:(

no i posprzątałam cały dom:) jutro troche mniej roboty:)

REPETKA dzis cwiczylam trening z gwiazdami. Nawet ok, nie wytrzymalam calosci. Ale spodziewalam sie ze szalu nie bedzie.
MILENA juz rozumiem o co chodzi. Masz racje :tak:
PAPITKA ja w ciagu dnia podgladam w telefonie. Odpisuje tez w wiekszosci z niego, bo odkad mam dobry telefon fajnie z niego z bb korzysta. Bo przedtem szlak mnie trafial. Mam tez to szczescie ze w dzien N. spi ok 2 godzin i pada ok 20.
SANDRA wlasni mialam pytac o to co renata. Facet dorosly a nie potrafil sie dzieckiem zajac.. boziu coraz bardziej watpie w mezczyzn.

Wymyslilam cos bardzo madrego haha. Zapraszac bedziemy juz luty/marzec i kase z zaproszen przeznaczymy w marcu na obraczki. Dalsza czesc na kamerzyste i fotografa. Wiec z wyplaty A. zostanie nam oplacic sale, dekoratorke i wynajac auto. Do tej pory myslalam dac ta kase na sale ale stwierdzilam ze lepiej bedzie miec cos z glowy :) szczescie ze u nas tradycja taka ze za zaproszenie kasiorke daja, i to nie malo bo zazwyczaj 100-200zl.

Jutro ide po warzywka na patelnie, fileciki z kurczaka, ryz, ciemne pieczywo itp itd diete czas zaczac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dostał wyrok w zawieszeniu za to ale to dzięki mojej mamie .
Po za tym moja mama chciała wrąbać mnie w małżeństwo z nim po czym dowiedziałam się ostatnia ale na całe szczęście ojciec się nie zgodził i chwała mu za to :-)

Widzisz Sandra, ale chociaż masz pewność że na takiego wariata już nie trafisz, masakra. I najgorsze jest o że często po niektórych osobach się tego wcale nie spodziewamy. A On był pełnoletnim tatusiem?

Paulina ja ostatnio też miałam trening z gwiazdami z Chodakowską i też do końca nie wytrzymałam hahaha. Odpadłam po drugiej gwieździe, szok trening zrobił swoje hahaha :-D

Uff...mlody zasnal dopiero po 21 gdzie normalnie przed 20 chodzi spac ale i tak zdarzylam ogarnac pol mieszkania. Normalnie wpadlam w jakis szal sprzatania :) przynajmniej jutro mniej do roboty.

Madzia pamietam jak pierwszy raz cwiczylam z Chodakowska. Odpadlam po 11 minutach skalpela. Kondycji to ja nie mam za grosz.

reklama
Kechu Pierwsza styczność z ćwiczeniami u mnie to również skalpel. Nigdy nie ćwiczyłam, w szkole z wf-u uciekałam, ale nie poddałam się i zrobiłam do końca. Może nie w takim tempie jak ona, może nie tyle powtórzeń, ale do końca i za każdym razem co raz lepiej mi idzie i co raz łatwiej wykonać ćwiczenia :)

Do góry