reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eh i minimum na dzień dzisiejszy już wykonane.Jakoś tak ostatnio samo z siebie mnie nachodzi na sprzatanie.Jeszcze kilka dni i caly dom bedzie lsnil stopniowo i pokolei ale efekty widac.A moja mała chyba bedzie chora.

reklama
Kurde tata zadzwonił że zaraz przyjedzie :-/ muszę się ogarnąć -_- więc póki co żegnam :-)

ASIOWO - z koszmarkiem pisałam miesiąc temu to mówiła że wszystko ok ale nie ma czasu na forum bo pracuje a reszta to nie wiem :-.

MADZIK - no tak pewnie zrobimy chociaż no nie powiem liczyliśmy na więcej :-(

Ja właśnie wróciłam z grzybów!!!!normalnie jest chtba wysiew podgrzybkow!!!!!
A jutro jade do cenrum chińskiego po jakieś szmatki dla siebie i bombli!!!!
A ja dziś wstałam o 7.30 ech ale cudownie jest się wyspać!!!!!!potem się odezwe teraz ide coś zerzreć

Kitty Ja póki co to kupiłąbym skoczka, zjeżdżalnie nie zawsze może się spodobać, a skoczek to to samo0 co huśtawka tyle że dziecko skacze sobie.

Oliwka Dużo tych grzybków zebrałąś?

EWI a pare koźlarków i prawdziwków i 35 podgrzybków.......a jakie ładne wszystkie biore do marynowania,,,,,,,a ile dałaś za skoczek ????bo ja chciałam dziecikom kupic ale na allegro sa drogie 315 no ale firma fisher price

A ja właśnie wcinam suchary i kefir!!!

madzik ja na szczescie ma wolne od gar ow ,bo zupe dla małej wziełam wczoraj w słoiczku od mamy a daniel pojechał do pracy na 2 zmiane i kupi sobie chińszczyzne ,wiec dziś gary mają odpoczynek!!!!!!a kania ...mnia mnia smaczna jest ,oj wiesz kobieto co dobre

A i zapomniełam napisać ...ASIOWO ale bebeczka z ciebie ,oj tylko schrupać !!!ślicznie wyglądasz!!!!

Oliwka Ja niestety nie kupiłam skoczka bo właśnie drogawe są trochę. Tak tylko dla Kitty doradzałam. Osobiście to mamy dla maluchów huśtawkę taką zwykłą po siostrzeńcach Stefana. Justynce się podoba. Ostatnio myślę nad kupieniem dla nich czegoś, czym bawili by się parę lat, ale wszelkie zabawki są na kilka miesięcy a poteb zawalają pokoje.

Madzik Jejku jak ja bym tych kani zjadła... U nas to sowy na nie mówią...

reklama
Tata właśnie pojechał :-) w ogóle szok przeżyłam :-p przyjechał obiad mi zrobił (rybkę :-) ) podwieczorek przywiózł więc najedzona jestem na maxa :-p tyle że sprzątania teraz dużo :-/

OLIWKA - grzybki są pycha ja mam w zamrażalniku zamrożone ale jakoś nie mogę się zebrać żeby zrobić :-p ... ale zbierać nie lubię za dużo robactwa w lesie :-p

A co do tych zabawek to te skoczki ponoć świetne są :-) ja małej na pewno kupie takiego :-) ale to jeszcze mam czas :-p

Do góry