reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Ja przed ciążą ważyłam 47,5 teraz mam 59 kg i jestem w 25 tyg jem na co mam ochotę bez umiaru :-)Tyle ile wejdzie tyle zjem a nawet więcej :-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ja przytyłam 18 kg.
pinky sky
Fanka BB :)
Nataliaaa bo takie zasady są w regulaminie https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/ odsyłam do poczytania Inaczej będzie to traktowane jako nabijanie postów
Też startowałam z 55 kg z 70 pewie na biłam od razu po ciąży miałąm 55kg spowrotem
Też startowałam z 55 kg z 70 pewie na biłam od razu po ciąży miałąm 55kg spowrotem
Hej.
U nas po staremu i bez zmian.. jakos leci
Co do zareczyn itp to my sie zareczylismy 1,5 roku temu w maju i w sierpniu bierzemy slub.
To ze zareczyny sa a nie ma slubu to daleko nie szukac moi rodzice. Sa razem hmm nawet nie wiem 15lat? Oswiadczyny byly w ktores Bozenarodzenie wstecz. A slub biora w nastepna sobote, dlatego lecimy do Pl bo swiadkujemy razem z T
Cywilny tylko biora.
Dla tych ktore nie wiedza ten obecny tato to nie jest biologiczny ale jak dla mnie najlepszy pod sloncem!!! Biologiczny zmrl kiedy mialam jakos chyba 6 lat ale jakos nie teskno mi nigdy bylo za nim;/ tyle zlego mamie zrobil ze szkoda gadac. Ja pamietam tylko AZ dwa momenty kiedy byl trzezwy. Jak uczyl mnie jezdzic na rowerze i jak bylam z nim w "duzym miescie" i to by bylo na tyle. Na pogrzebie nawet lza mi nie poleciala.. A rok wczesniej zmarl dziadek to tak ryczalam i sie darlam ze sila wyprowadzili mnie z kaplicy zeby ksoadz mogl odprawic pogrzeb.. Takze szkoda slow.
Jego rodzinka sie tez odwrocila od nas. Mama zostala z 4 malych dzieci to nikogo do pomocy nie bylo. I nagle w tamtym roku rodzinka sie odnalazla i wypisuja co jakis czas do mnie na fejsie. Poszli oni w diably. Na slubie moim nawet chrzestnych nie bedzie bo nie bede prosic jak ostatni raz widzialam na komuni i to pod kosciolem tylko..;///
To na tyle wywodow
Czekam na serial
Mala zasnela ale uslyszala Tvn i juz wstala
U nas po staremu i bez zmian.. jakos leci
Co do zareczyn itp to my sie zareczylismy 1,5 roku temu w maju i w sierpniu bierzemy slub.
To ze zareczyny sa a nie ma slubu to daleko nie szukac moi rodzice. Sa razem hmm nawet nie wiem 15lat? Oswiadczyny byly w ktores Bozenarodzenie wstecz. A slub biora w nastepna sobote, dlatego lecimy do Pl bo swiadkujemy razem z T
Cywilny tylko biora.
Dla tych ktore nie wiedza ten obecny tato to nie jest biologiczny ale jak dla mnie najlepszy pod sloncem!!! Biologiczny zmrl kiedy mialam jakos chyba 6 lat ale jakos nie teskno mi nigdy bylo za nim;/ tyle zlego mamie zrobil ze szkoda gadac. Ja pamietam tylko AZ dwa momenty kiedy byl trzezwy. Jak uczyl mnie jezdzic na rowerze i jak bylam z nim w "duzym miescie" i to by bylo na tyle. Na pogrzebie nawet lza mi nie poleciala.. A rok wczesniej zmarl dziadek to tak ryczalam i sie darlam ze sila wyprowadzili mnie z kaplicy zeby ksoadz mogl odprawic pogrzeb.. Takze szkoda slow.
Jego rodzinka sie tez odwrocila od nas. Mama zostala z 4 malych dzieci to nikogo do pomocy nie bylo. I nagle w tamtym roku rodzinka sie odnalazla i wypisuja co jakis czas do mnie na fejsie. Poszli oni w diably. Na slubie moim nawet chrzestnych nie bedzie bo nie bede prosic jak ostatni raz widzialam na komuni i to pod kosciolem tylko..;///
To na tyle wywodow
Czekam na serial
Mala zasnela ale uslyszala Tvn i juz wstala
G
guest-1673535084
Gość
NATALINa ja przytylam ok 7 kg. Juz nawet dobrze nie pamietam. W kazdym razie w szkole do konca nikt nie wiedzial o ciazy. Do szkoly chodzilam do polowy czerwca, termin na polowe pazdziernika mialam.
MADZIU a ktorego wy sie hajtacie? Sierpien szczesliwy miesiac, obie bedziemy slubowac.
SANDRA zrzucisz po porodzie, widzialam na fb jaka chudzinka bylas
Nikola spi. Ja ide butle pomyc i tosty sobie zrobic.
MADZIU a ktorego wy sie hajtacie? Sierpien szczesliwy miesiac, obie bedziemy slubowac.
SANDRA zrzucisz po porodzie, widzialam na fb jaka chudzinka bylas
Nikola spi. Ja ide butle pomyc i tosty sobie zrobic.
reklama
Oj ja to przytylam w ciazy 20 kg. Przed ciaza wazylam jakies 49 kg przy wzroscie 170 cm (ah, to byly czasy) a przed porodem juz 70 kg. Po porodzie zostalo mi 60 kg i za nic nie chce spasc. A tak te 5 kg mniej miec to bylo by milo. ale samo nie spadnie a na cwiczenia jestem zbyt duzym leniem u brak mi motywacji. Z Chodakowska wytrzymalam miesiac i mi sie znudzilo. Nie poczulam tego przyplywu endorfin co to go obiecuje a jedynie potoki potu