reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze właśnie nie chciałabym tyle jeść narazie jakoś na jedzenie mi się nie ma, ważę 55 kg i może do tego 5 miesiąca zbytnio się nie powieksze, mam taką nadzieję :p

reklama
natalinaa u mnie w 5miesiacu dopiero brzuszek się zaokrąglał. W ogóle na początku nie przytyłam tylko schudłam. Ogólnie w ciąży przytyłam 10kg :)

Hej.
U nas po staremu i bez zmian..;) jakos leci;)

Co do zareczyn itp to my sie zareczylismy 1,5 roku temu w maju i w sierpniu bierzemy slub.
To ze zareczyny sa a nie ma slubu to daleko nie szukac moi rodzice. Sa razem hmm nawet nie wiem 15lat? Oswiadczyny byly w ktores Bozenarodzenie wstecz. A slub biora w nastepna sobote, dlatego lecimy do Pl bo swiadkujemy razem z T;)
Cywilny tylko biora.
Dla tych ktore nie wiedza ten obecny tato to nie jest biologiczny ale jak dla mnie najlepszy pod sloncem!!! Biologiczny zmrl kiedy mialam jakos chyba 6 lat ale jakos nie teskno mi nigdy bylo za nim;/ tyle zlego mamie zrobil ze szkoda gadac. Ja pamietam tylko AZ dwa momenty kiedy byl trzezwy. Jak uczyl mnie jezdzic na rowerze i jak bylam z nim w "duzym miescie" i to by bylo na tyle. Na pogrzebie nawet lza mi nie poleciala.. A rok wczesniej zmarl dziadek to tak ryczalam i sie darlam ze sila wyprowadzili mnie z kaplicy zeby ksoadz mogl odprawic pogrzeb.. Takze szkoda slow.
Jego rodzinka sie tez odwrocila od nas. Mama zostala z 4 malych dzieci to nikogo do pomocy nie bylo. I nagle w tamtym roku rodzinka sie odnalazla i wypisuja co jakis czas do mnie na fejsie. Poszli oni w diably. Na slubie moim nawet chrzestnych nie bedzie bo nie bede prosic jak ostatni raz widzialam na komuni i to pod kosciolem tylko..;///
To na tyle wywodow;)

Czekam na serial;)
Mala zasnela ale uslyszala Tvn i juz wstala:baffled:

NATALINa ja przytylam ok 7 kg. Juz nawet dobrze nie pamietam. W kazdym razie w szkole do konca nikt nie wiedzial o ciazy. Do szkoly chodzilam do polowy czerwca, termin na polowe pazdziernika mialam.
MADZIU a ktorego wy sie hajtacie? Sierpien szczesliwy miesiac, obie bedziemy slubowac.
SANDRA zrzucisz po porodzie, widzialam na fb jaka chudzinka bylas :)

Nikola spi. Ja ide butle pomyc i tosty sobie zrobic.

reklama
Oj ja to przytylam w ciazy 20 kg. Przed ciaza wazylam jakies 49 kg przy wzroscie 170 cm (ah, to byly czasy) a przed porodem juz 70 kg. Po porodzie zostalo mi 60 kg i za nic nie chce spasc. A tak te 5 kg mniej miec to bylo by milo. ;) ale samo nie spadnie a na cwiczenia jestem zbyt duzym leniem u brak mi motywacji. Z Chodakowska wytrzymalam miesiac i mi sie znudzilo. Nie poczulam tego przyplywu endorfin co to go obiecuje a jedynie potoki potu :p

Do góry