reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny kiedy u Was tak naprawdę zaczęło być widać brzuszek

U mnie z F rodzice twierdzą ze widzieli od początku.Z O to juz w 3 tygodniu wywalilo mi brzuch ze sie spodenki nie dopinały :) Aaaale ze ja chodzilam w luznych koszulkach to otoczenie sie dowiedzialo jak sie kurtka nie dopinala :)

reklama
Ja tam z moimi tesciami nie mam problemu. Nie wtracaja sie zbytnio. Jedyne co mnie wkurza to zamiast pozajmowac sie troche wnukiem w weekend to u nich co weekend musi byc flaszka albo 3. Bracia mojego Z. to tak jak by ich nie bylo...ale bez siostry Z. to bym oszalala bedac sama tak daleko od domu. Ona jedyna mi pomaga i mam do kogo gebe otworzyc ;)

Natalina U mnie zarysowywac zaczal sie dopiero ok 6 miesiaca ale potem bardzo szybko zaczal sie powiekszac i pod koniec ciazy byl ogromny, chociaz dopiero jak urodzilam i zobaczylam swoje zdjecia uznalam go za ogromny. Wczesniej wydawal mi sie normalny :)

Moje dziecko przechodzi dzis samo siebie. Jeszcze troche i wyjde z siebie, stane obok i we dwie uciekniemy z krzykiem...

Renata u mnie brzuszek widać już było około połowy 4 miesiąca .
Paulina mała imprezka będzie dzisiaj bo brat z dzieciakami ma przyjść
Dziękuje wszystkim za życzenia Dla Wiki ona również dziękuje .
A co do kontaktów z rodzicami to P dogaduję się z moim Tatą a z matką to różnie bywa mają takie same charaktery i nie raz do chodzi do sprzeczek . Moja matka z natury jest trudna i ma rozdwojenie jaźni , więc ja też się z nia nie dogaduje zawsze wygadauje że jestem taka sama jak ojciec i róże takie tam .więc nauczyłam sie ja olewac chodziarz nie zawsze jest łatwo a że mieszkamy razem to często są awantury o pierdoły .
Moja teściówka spoko babka kobieta do rany przyłóż ale niestety lubi %%%

Hejka
Nie bylo mnie w zwiazku z przeprowadzka ale postaram sie poooowoli powrócic do zywych ;-)

WITAM NOWE MAMY! ;)
ja jak widac jestem potrójna mamą, jestem w drugim zwiazku, bo pierwszy zakonczyl sie rozwodem :p
No i w sumie to tyle ;-) w czerwcu 26 lat koncze :-)

Sandra wszystkiego najlepszego dla córki :-)

Dziewczynki mam nadzieje że u mnie pod koniec 4 miesiąca nic nie będzie widać bo swój slub mam ;p i ślubuje w pierwszy dzień 5 miesiąca więc to tak jakby 4 heh

Moja teściowa dla mnie jest dobra, ale ogólnie to czasem odczuwam że wredna z niej baba. Mam z nią mieszkać z tym, że ona na górze a my na dole. Teścia już nie mam ale pewnie bardziej bym się z nim dogadala niż z nią bo ona to trochę takie ciepłe kluchy, taka wszystko jej wisi na nic nie ma zdania. Może to lepiej ale też mnie to zaczyna denerwować

Liza wiesz ja ostatnio właśnie strasznie boję się że coś nam nie wyjdzie, że coś się nie uda, mamy ciężkie charaktery... Na serio jak patrzę po tym co się dookoła dzieje ze związkami to, aż zaczynam się martwić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No u mnie w 4-5 msc ciąży było bardzo widać brzuszek. Hm przed ciążą 75g a w dniu porodu 110 kg byłam toczaca się kulka :( moja siostra wychodziła za mąż 4msc ciąży ale miała taka suknię że nie było widać brzuszka

Liza gdzie się przeprowadziliśmy? Co myślisz o tym żeby jutro się w końcu spotkac? Wiem moja wina ale może uzgodnimy na fb co gdzie i o której :D

Do góry