reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

SANDRA potem wyslr zaproszenie ;)
MADZIA hahahah moj tez. A gdzie dokladniej? My mamy coneco saturnci w zyciu go nie kupuj. Przed wyjazdem nad morze ok, po wyjezdzie tragedia.

My pospalysmy. O 8 N. wstala ale ogladala minimini i mialam 50min dla siebie

reklama
Hejka:)
happymum fajne prezenciki malutki dostał :)

Co do wyjazdów mój D. swego czasu też wyjeżdżał na miesiąć do Niemiec i na 1-2 tyg wracał, było to jak Piotruś miał pół roku i dawałam rady no trzeba było :) Na szczęście jsk był mały był bezproblemowym i grzecznym dzieckiem :p Teraz też w sumie jest ale wiadomo juz starszy i czasem pokazuje swoje foszki:-)

To mój link do fb :)

https://www.facebook.com/magdalena.szpilak?ref=tn_tnmn

Hej.
U nas po staremu.
Wczoraj sie dowiedzialam ze mojej sasiadki z Pl coreczka ma dzis miec punkcje spiku kostnego bo podejrzewaja bialaczke;(( nie jest to jakas moja przyjaciolka czy cos ale znam ja dlugo i sie prawie poryczalam. Lezy w Krakowie z nia na onkologii dzieciecej i mowi ze juz nie moze patrzec na te male lyse dzieci;( w tym samym szpitalu na chemioterapie jezdzi chlopiec 1roczny miejscowosc dalej ode mnie ktory ma raka oczu:// Boooooze co sie teraz dzieje.. Co winne sa takie dzieci??? Ta malutka od poczatku slabo przybierala na wadze im, pozniej maloplytkowosc krwi noo a teraz to...

Masakraaaaaa

Witam nowe mamy.

Zaproszenia na FB przyjęte .
My z Wiką dzisiaj spałyśmy do 9 :30 teraz szykujemy sie pomału do szkoły jeszcze odpytam ją ze słówek z angielskiego :-). A no i jeszcze zakupy i sprzątanie mnie czeka czyli dzień jak co dzień ale przynajmniej mam spokój bo P jest w pracy i nie będzie się kręcił pod nogami .

MAGDA straszna tragedia :/ takie male a tyle sie wycierpiec musi...
SANDRA co nic nie mowicie z HAPPY ze sie bardzo dobrze znacie? :)

My wysprzatalysmy pokoj juz i spokoj. Zaraz moze sie ubierzemy i pojdziemy na spacer a przy okazji do masarni. Zamowilam sobie kubek do splukiwania glowy dziecka, moze dzis przyjdzie.

EDIT Madzialena a nie myslalas o wyjezdzie do Niemiec z nim? Przeciez tam ile lepsze zycie, zwlaszcza ze ty nie pracujesz i nic cie tu nie trzymalo.

Paulina12- prawda:) z sandrą przyjażnimy sie jeszcze z czasów zawodówki:) czyli ponad 5 lat:p
Magda- przykre że dzieci chorują:(
my czekamy na kuriera ma być między 8 rano a 8wieczorem:/

my pijemy kawe jak co rano :

hej, u Nas nic nowego, psotnik pospał dziś do aż 6.40 normalnie jej rekord..
czy wasze dzieci tez maja obsesje na punkcie jakies zabawki/ bajki?
Julka od jakigos czasu widzi tylko kucyki pony i psy... te kucyki sa z nami wszedzie, jedza z nia, kapia sie, spia... a jak jednego polozy gdzies i zapomnij to placz jak....

Wampi, spoznione wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;)

ktos pytał o spacerówki, my mamy Smarti i koochi, polecam ten drugi bo jest lekki bardzo ;)

23may U nas jak Wiki jak miała tak 2 latka ponad też były tylko kucyki Pony wszystko co z nimi związane dlatego kolekcje ma nie małą później zainteresowania były z Polly i littlest pet shop oczywiście Barbie a teraz że jest starsza to fioła ma na punkcie Monster High to jest dopiero u niej szał:-)

Czesc dziewczyny :)
Kiedys juz sie u was witalam i przedstawialam ale przez przeprowadzke i dluzszy brak internetu dlugo tu nie zabawilam wiec pewnie nikt mnie nie kojarzy.
Wiec jeszcze raz... Jestem Kasia, mam 22 lata (jeszcze troche ponad miesiac i bedzie 23 na liczniku) i jestem mama 17 miesiecznego szkraba Nikodema.
Mam nadzieje ze teraz zagoszcze tu troche dluzej :)

reklama
Zaproszonkia przyjęte:-)
magda to straszne;/ czym te dzieci zawiniły że muszą tyle przechodzić;(
kechu witam:)
paulina D. juz od półtorej roku ma pracę na miejscu:) wtedy wyjeżdżał bo nie mógł nic tutaj znalezć i mój szwagier mu zaproponował a żeby tam zamieszkać to nigdy o tym nie myśleliśmy:)

Ja juz posprzątałam,siorki córka jest u nas bo druga córa w szpitalu:( Ma coś z jelitkami brzuch ją ciągle boli i wyniki wyszły złe:( będą ją dokładnie badać i raczej zostanie na noc w szpitalu

Do góry