reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Olcia jestem Sandra mam 22 lata i 8 letnią córkę oraz w 25 tyg ciąży z drugą córeczką :-)
Ja już po wizycie słyszałam serduszko małej na szczęście wszystko jest ok , i uspokoiłam się , mała zaczęła kopać więc już całkiem jestem spokojna .

reklama
Cześć dawno mnie tu nie było mam nadzije ze o mnie nie zapomniałyscie hihi, ale miałam ostatnio zaliczenia. Ogłaszam że wszystko na 4 lub 5 zaliczone zadnej nawet 3-jeczki nie ma.:szok: Nie wiem jak ja to zrobiłam. Najgorsze było prawo cywilne bo mielismy pisemne i ustne a ja nie lubię odpowiadać reszte nauczycieli udagaliśmy i mieliśmy tylko pisemne.:-D

Witam nowe mamy i gratuluje maluszków w brzuniach gratulije też tym które mają już na swiecie swoje pociechy.
Tak dla poznania Mam na imie Patrycja Urodziłam Kubusia mając 18 lat z kawałkiem:-D Urodził sie 2 czerwca 2012 roku. Obecnie uczę sie na studium zaocznym na kierunku administracja. No i chyba tyle.

Papitka gratuluje :) kurcze, az sie boje mojego powrotu na studia od pazdziernika. Mam nadzieje ze bedzie mi szlo jak tobie :)

Magda Biedne malenstwo... Uwazam ze dzieci powinny miec immunitet na chorowanie a juz szczegolnie na takie grozne choroby jak bialaczka :(

Wstalismy...Mały od rana marudzi, , zaraz idziemy pić kawę bo Denis juz przy schodach bczeke, , później trochę ogsrne w domku a na 13:30 lecimy ns pierwsze zajęcia

Papitka gratuluje ...

witam nowe mamy ... Ja też wam napisze dla poznania . Milena , mama prawie 1,5rocznej Natalii .. Wrzućcie nam zdjęcia na odpowiedni watek :D

Ja za troche zbieram się do Kasi (23may) na kawke , i załatwiać alimenty bo w końcu komornik wydal mi zaświadczenie o bezskutecznej egzekucji ...

Miłego dnia

Hejka

magda to smutne że to jednak białaczka:(
olcia witam:) ja również mam 22 lata i jestem mama 3 letniego Piotrusia:)
paulina Nikola będzie podawała obrączki ale to słodkie:):)
papitka no oczywiście że pamiętamy hehe :) super że zdałaś wszystkie egzaminy:)

My wstaliśmy po 9, już po śniadanku, za chwile zabieram się z mamą za obiad a pózniej pewnie spacerek, dzisiaj u nas nie wieje na szczęście, wczoraj tak mnie głowa bolała że nawet nie wiem kiedy zasnęłam:-)

reklama
Do góry