reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Olcia jestem Sandra mam 22 lata i 8 letnią córkę oraz w 25 tyg ciąży z drugą córeczką :-)
Ja już po wizycie słyszałam serduszko małej na szczęście wszystko jest ok , i uspokoiłam się , mała zaczęła kopać więc już całkiem jestem spokojna .

reklama
Cześć dawno mnie tu nie było mam nadzije ze o mnie nie zapomniałyscie hihi, ale miałam ostatnio zaliczenia. Ogłaszam że wszystko na 4 lub 5 zaliczone zadnej nawet 3-jeczki nie ma.:szok: Nie wiem jak ja to zrobiłam. Najgorsze było prawo cywilne bo mielismy pisemne i ustne a ja nie lubię odpowiadać reszte nauczycieli udagaliśmy i mieliśmy tylko pisemne.:-D

Witam nowe mamy i gratuluje maluszków w brzuniach gratulije też tym które mają już na swiecie swoje pociechy.
Tak dla poznania Mam na imie Patrycja Urodziłam Kubusia mając 18 lat z kawałkiem:-D Urodził sie 2 czerwca 2012 roku. Obecnie uczę sie na studium zaocznym na kierunku administracja. No i chyba tyle.

Papitka gratuluje :) kurcze, az sie boje mojego powrotu na studia od pazdziernika. Mam nadzieje ze bedzie mi szlo jak tobie :)

Magda Biedne malenstwo... Uwazam ze dzieci powinny miec immunitet na chorowanie a juz szczegolnie na takie grozne choroby jak bialaczka :(

Wstalismy...Mały od rana marudzi, , zaraz idziemy pić kawę bo Denis juz przy schodach bczeke, , później trochę ogsrne w domku a na 13:30 lecimy ns pierwsze zajęcia

Papitka gratuluje ...

witam nowe mamy ... Ja też wam napisze dla poznania . Milena , mama prawie 1,5rocznej Natalii .. Wrzućcie nam zdjęcia na odpowiedni watek :D

Ja za troche zbieram się do Kasi (23may) na kawke , i załatwiać alimenty bo w końcu komornik wydal mi zaświadczenie o bezskutecznej egzekucji ...

Miłego dnia

Hejka

magda to smutne że to jednak białaczka:(
olcia witam:) ja również mam 22 lata i jestem mama 3 letniego Piotrusia:)
paulina Nikola będzie podawała obrączki ale to słodkie:):)
papitka no oczywiście że pamiętamy hehe :) super że zdałaś wszystkie egzaminy:)

My wstaliśmy po 9, już po śniadanku, za chwile zabieram się z mamą za obiad a pózniej pewnie spacerek, dzisiaj u nas nie wieje na szczęście, wczoraj tak mnie głowa bolała że nawet nie wiem kiedy zasnęłam:-)

reklama
Do góry