reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej, u Nas nic nowego, psotnik pospał dziś do aż 6.40 normalnie jej rekord..
czy wasze dzieci tez maja obsesje na punkcie jakies zabawki/ bajki?
Julka od jakigos czasu widzi tylko kucyki pony i psy... te kucyki sa z nami wszedzie, jedza z nia, kapia sie, spia... a jak jednego polozy gdzies i zapomnij to placz jak....

Wampi, spoznione wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;)

ktos pytał o spacerówki, my mamy Smarti i koochi, polecam ten drugi bo jest lekki bardzo ;)

Tak Oskar ma fiola na punktcie swoich kilku misiów. Spią z nim, wszystkie razem, bywa ze kilka kolejnych donosi i okazuje sie ze dla Oskara na lozku miejsca brak.Wtedy przychodzi do mamy. Misie jezdzą z nami wszedzie, bywa ze jadają z nami przy stole. Jeden nawet chodzil z Oskarem do p-la mial nawet swoją polke w szatni bo nosil buty :)

F lat 9, pala miloscią bezwzględną do swojego krolika. Aaaaaaaaaaaale krolik nie wychodzi z jego pokoju,zeby nikt nie zobaczyl ze on dzieciak jest :)

Kechu czesc. Ja cie nie kojarze. albo mam zaniki pamieci.

Bylam z dziś z Ł po drzwi do chlopaków pokoju, bo jakos nigdy nie bylo czasu jechac albo pieniądze na coś innego byly bardziej potrzebne :)
tylko teraz je zamontowac .

Jeszcze mam w planach lozko piętrowe, ale tyle ich jest ze jakos zdecydowac sie nie moge.

reklama
Renata nie dziwi mnie to ze mnie nie kojarzysz bo udzielalam sie tu tylko kilka dni :)

Moj synek teraz przechodzi manie na punkcie aut. Do sklepu nie mozna z nim pojsc bo jak gdziekolwiek zobaczy chocby zdjecie samochodu to od razu chce i jest histeria jak mu nie dam tego co chce.

Teraz wszędzie i w reklamach jak i w sklepach pełno Monster High, Pony, szał na Hello Kitty jakby minął:-D Moje siostrzenice też wariują, potrafią zaśpiewać nawet całą piosenkę z tego filmu Violetta haha, jedna ma 8 lat a druga 5:-) Mój synek ma teraz szał na kolorowanki z naklejkami, po domu dosłownie walają sie kredki :p A z bajek uwielbia Ciekawskiego Georga i Świnkę Peppę :-) ale jak widzi w sklepie jakieś zabawki z tymi wizerunkami to nie woła że chce, na szczęście, albo to dopiero przede mną:) Zasnął po 16 i nie mogę go dobudzić, potem będzie wariował :)

Hej teraz będę na bierzaco :D u nas czas leci szybko zaraz 9msc będzie miała moja wariatów 2 zeby ma raczkuje wszędzie jej pełno i wszedzie za mną idzie wstaje przy meblach i przy czym się tylko da :D dzisiaj byłyśmy na szczepienie i wazy 9kg

Witam nowe mamy chociaż pewnie mało kto mnie pamięta bo mało się przyszłam ale niestety tel do bani miałam :(

OLCIA pamietamy ;)
MADZIU spokojnie, malutkie dzieci sa bardzo silne!!! Moja Nikola ma kolezanke dwa dni mlodsza. Miala 5 miesiecy jak okazalo sie ze ma wrodzona wade serca i potrzebny byl przeszczep, czyli dziecko w podobnym wieku musialo umrzec zeby Iga dostala serduszko bo przeciez nie przeszczepia serca dziadka 5 miesiecznemu dziecku. Na szczescie serduszko sie znalazlo w lipcu miala przeszczep, we wrzesniu pierwszy raz od pol roku mogla wyjsc na pol godziny poza mury szpitala... Od swiat jest naszczescie w domu.

Paulina-chyba ci trochę zazdroszczę tego ślubu:)
Olciaa-Witaj, mam 21 lat i jestem mamą Denniska 21 miesięcy:)
Magda-biedne maleństwo, świat jest niesprawiedliwy:(

U nas jakoś leci:) Dennisek nauczył sie udawać kaczuszke:) Jutro idziemy na zajęcia pierwszy raz:)

reklama
Do góry