reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My też bez ślubu :) Jesteśmy zaręczeni już ponad dwa lata, a daty ślubu jak nie było tak nie ma... Julia marudzi od dwóch dni, a dzisiaj obudziła się z gorączką ;( Może to zęby? Wyszły jej już dolne jedynki i do tej pory wszystko było ok. To możliwe żeby dopiero teraz zaczęła gorączkować? Może to kolejne jej idą? Właśnie zasnęła uff.. Ja z kolei mam osłabienie, źle się czuję i jeszcze ten okropny ból pleców, koszmar! ;(

reklama
Ja zawsze się śmieję że prędzej posiwieję zanim wezmiemy slub:-) ale jesteśmy razem to najważniejsze:)

natalinaa moja siorka brała ślub jak była w 6 miesiącu i super go wspomina :)

paulina to duże będzie wasze weselicho 180 osób o matko :) szkoda że Dominisia rozstała się z K:baffled:

madzia możliwe że gorączka to oznaka że idą nowe ząbki, jeszcze jest marudna to całkiem możliwe:)

U nas strasznie wieję byliśmy chwilkę na dworze i miałam dosyć, zmyliśmy się do domu :) W dodatku po drodze nie spotkaliśmy żadnych wolontariuszy z WOŚP a synek tak chciał wrzucić pieniążek żeby mieć serduszko:)

Oby to tylko ząbki. Maleństwo obudziło się uśmiechnięte, temperatura normalna. My wrzuciłyśmy już wczoraj do puszeczki orkiestry w lidlu więc sereuszko mamy :)

MADZIaleNA z mojej strony bedzie ok 40 osob tylko :zawstydzony: byloby wiecej ale prawdopodobnie nie zapraszam mojej najblizszej rodziny od strony taty czyli chrzestnej, wujka i babci..
MADZIU to kolejne zabki , spokojnie.

Moja N. szaleje. Nie nadazam za nia. Male adhd

Witam Was:) może któraś mnie jeszcze pamięta:) podczytuje Was od ostatniej mojej wypowiedzi, wybaczcie ale szkola, nawal obowiazkow, małe komplikacje i problemy nie pozwolily mi na częste udzielanie się na forum. Ale myślę to zmienic:)
21 grudnia 2013 urodziłam córkę. 3000g, 56cm, 10 pkt.:) było ciezko, męczyła się(dosłownie) 11 godzin.. z małymi problemami. Ale najwazniejsze że Malutka zdrowia, docieramy się i poznajemy każdego dnia:)
Pozdrawiam!:)

Cayoka Gratulacje ... Widzę że imienniczka mojej córy ;-) Natalie to straszne zadziorki ;-);-)

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Ja to nie nadążam za tym moim urwisem . Oczy dookoła głowy trzeba mieć przy niej , Mówić jej NIE to zamyka oczy , odwraca się i odchodzi :-D:-D:-D

Już przywędrowała na kolanko :-D

Hej:) ale tu tłok:) super:)

Witam nowe mamy:)

Cayoka-gra:)

Dla nowych mam:) 22lat mama prawie 2 letniego Denniska i narzeczona S. Od ponad roku:) od niedawna mama na pełen etat:)

U nas po staremu dalej nocnikowanie no i dzisiaj byliśmy u kolegi Dennisa 2 letniego Krystiana i było super; )

cayoka witam i gratulacje:-)
paulina to od Ciebie rzeczywiście będzie mało osób ale i tak wyszło dużo:) Jak jesteś skłócona z resztą rodziny to rozumiem, na szczęście to Ty decydujesz kogo zapraszasz:) a może to byłaby okazja żeby poprawić relacje?:)
happymum to fajnie że Dennisek ma kolegę:)
milennia przy dzieciach rzeczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy a Twoja córunia w takim wieku że dopiero pewnie zaczyna pokazywać co potrafi :p:p

reklama
Do góry