My też bez ślubu Jesteśmy zaręczeni już ponad dwa lata, a daty ślubu jak nie było tak nie ma... Julia marudzi od dwóch dni, a dzisiaj obudziła się z gorączką ;( Może to zęby? Wyszły jej już dolne jedynki i do tej pory wszystko było ok. To możliwe żeby dopiero teraz zaczęła gorączkować? Może to kolejne jej idą? Właśnie zasnęła uff.. Ja z kolei mam osłabienie, źle się czuję i jeszcze ten okropny ból pleców, koszmar! ;(
reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Ja zawsze się śmieję że prędzej posiwieję zanim wezmiemy slub:-) ale jesteśmy razem to najważniejsze
natalinaa moja siorka brała ślub jak była w 6 miesiącu i super go wspomina
paulina to duże będzie wasze weselicho 180 osób o matko szkoda że Dominisia rozstała się z K
madzia możliwe że gorączka to oznaka że idą nowe ząbki, jeszcze jest marudna to całkiem możliwe
U nas strasznie wieję byliśmy chwilkę na dworze i miałam dosyć, zmyliśmy się do domu W dodatku po drodze nie spotkaliśmy żadnych wolontariuszy z WOŚP a synek tak chciał wrzucić pieniążek żeby mieć serduszko
natalinaa moja siorka brała ślub jak była w 6 miesiącu i super go wspomina
paulina to duże będzie wasze weselicho 180 osób o matko szkoda że Dominisia rozstała się z K
madzia możliwe że gorączka to oznaka że idą nowe ząbki, jeszcze jest marudna to całkiem możliwe
U nas strasznie wieję byliśmy chwilkę na dworze i miałam dosyć, zmyliśmy się do domu W dodatku po drodze nie spotkaliśmy żadnych wolontariuszy z WOŚP a synek tak chciał wrzucić pieniążek żeby mieć serduszko
G
guest-1673535084
Gość
MADZIaleNA z mojej strony bedzie ok 40 osob tylko :zawstydzony: byloby wiecej ale prawdopodobnie nie zapraszam mojej najblizszej rodziny od strony taty czyli chrzestnej, wujka i babci..
MADZIU to kolejne zabki , spokojnie.
Moja N. szaleje. Nie nadazam za nia. Male adhd
MADZIU to kolejne zabki , spokojnie.
Moja N. szaleje. Nie nadazam za nia. Male adhd
cayoka
Witam Was może któraś mnie jeszcze pamięta podczytuje Was od ostatniej mojej wypowiedzi, wybaczcie ale szkola, nawal obowiazkow, małe komplikacje i problemy nie pozwolily mi na częste udzielanie się na forum. Ale myślę to zmienic
21 grudnia 2013 urodziłam córkę. 3000g, 56cm, 10 pkt. było ciezko, męczyła się(dosłownie) 11 godzin.. z małymi problemami. Ale najwazniejsze że Malutka zdrowia, docieramy się i poznajemy każdego dnia
Pozdrawiam!
21 grudnia 2013 urodziłam córkę. 3000g, 56cm, 10 pkt. było ciezko, męczyła się(dosłownie) 11 godzin.. z małymi problemami. Ale najwazniejsze że Malutka zdrowia, docieramy się i poznajemy każdego dnia
Pozdrawiam!
G
guest-1673535084
Gość
CAYOKA jaaaa cie, no pewnie ze pamietamy to juz??? Ale ten czas leci... Pokaz nam core!
Cayoka Gratulacje ... Widzę że imienniczka mojej córy ;-) Natalie to straszne zadziorki ;-);-)
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Ja to nie nadążam za tym moim urwisem . Oczy dookoła głowy trzeba mieć przy niej , Mówić jej NIE to zamyka oczy , odwraca się i odchodzi
Już przywędrowała na kolanko
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Ja to nie nadążam za tym moim urwisem . Oczy dookoła głowy trzeba mieć przy niej , Mówić jej NIE to zamyka oczy , odwraca się i odchodzi
Już przywędrowała na kolanko
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej ale tu tłok super
Witam nowe mamy
Cayoka-gra
Dla nowych mam 22lat mama prawie 2 letniego Denniska i narzeczona S. Od ponad roku od niedawna mama na pełen etat
U nas po staremu dalej nocnikowanie no i dzisiaj byliśmy u kolegi Dennisa 2 letniego Krystiana i było super; )
Witam nowe mamy
Cayoka-gra
Dla nowych mam 22lat mama prawie 2 letniego Denniska i narzeczona S. Od ponad roku od niedawna mama na pełen etat
U nas po staremu dalej nocnikowanie no i dzisiaj byliśmy u kolegi Dennisa 2 letniego Krystiana i było super; )
madzialena647
cayoka witam i gratulacje:-)
paulina to od Ciebie rzeczywiście będzie mało osób ale i tak wyszło dużo Jak jesteś skłócona z resztą rodziny to rozumiem, na szczęście to Ty decydujesz kogo zapraszasz a może to byłaby okazja żeby poprawić relacje?
happymum to fajnie że Dennisek ma kolegę
milennia przy dzieciach rzeczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy a Twoja córunia w takim wieku że dopiero pewnie zaczyna pokazywać co potrafi
paulina to od Ciebie rzeczywiście będzie mało osób ale i tak wyszło dużo Jak jesteś skłócona z resztą rodziny to rozumiem, na szczęście to Ty decydujesz kogo zapraszasz a może to byłaby okazja żeby poprawić relacje?
happymum to fajnie że Dennisek ma kolegę
milennia przy dzieciach rzeczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy a Twoja córunia w takim wieku że dopiero pewnie zaczyna pokazywać co potrafi
reklama
sandra910107
Dzisiaj ciężki dzień to dlatego pewnie że nocka również była ciężka .zbyt wysoki cukier i pomiar co godzinę . Ale na szczęście spadł i teraz jest w normie ja żyję jutrzejszą wizytą :-) I biorę się za segregacje ciuszków dla małej .