reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sandra doczekasz się na pewno:) ja tez myślałam że nie doczekam się pierścionka a tu proszę :p Już troszkę czasu minęło od tego momentu ale ze ślubem narazie się nie spieszymy, D. mówi że do szczęścia mu papierek niepotrzebny ale ja juz bym chciała:) jak narazie nie ma żadnych rozmów o tym czas pokaże :)

NADULINA a ja zawsze marzylam o slubie, weselu jak z bajki i sukni princesski.. suknia princesski juz sie szyje :)
SANDRA a P. to tata Wiktorii?

No A. pojechal dzis o 7. O 18 maja prom, jutro na 13 beda w Svensonkach. Postanowilismy zaczac zapraszac juz pod koniec lutego/poczatek marca, bo on zadko w PL jest a zaprosic 180 osob to troche jest. Lepiej skonczyc wczesniej niz nie zdarzyc.

Ja miałam ślubować w czerwcu, ale któregoś dnia się poklocilismy, nie odzywalismy jakiś czas bo ja jestem Byk uparty a on uparty Baran a jak się pogodzilismy to z dodatkowym skutkiem, rosnącym brzuszkiem i wesele będzie pod koniec kwietnia, wiec już na szybko myślimy o przygotowniach. Najgorsza suknia...

NATALINA no powiem ci ze slub i weselisko w 8 miesiacu ze swiadomoscia ze to ty bedziesz w centrum uwagi to szacun. Ja bym sie nie zdecydowala na cos takiego, jeszczre to szybkie planowanie. Zdecydowane NIE ;)

Rozmawialam z nasza Dominisia. Z Wicia wszystko ok ale Dominika juz nie jest z K...

Nie ja nie będę w 8 miesiącu o matko! Przelozylismy na kwiecień to będzie pierwszy dzień 5 miesiąca więc myślę że tak jakby jeszcze 4, heh

reklama
Do góry