reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laskii.

SANDRA witam, Paulina lat 17, mama 15 miesiecznej Nikoli. W jakim wieku urodzilas coreczke? I skad jestes? Rozgosc sie :)
HAPPY dobrze ze chodzicie na te zajecia przynajmniej ty sie rozerwiesz. A bylas wkoncu u lekarza?

Ja usypiam mloda. Moj A. chyba dzis @@@ ma bo chodzi i kosy szuka.

Aaaa no i jestesmy po rozprawie!!!! A. oficjalnie opiekunem prawnym!!!!

reklama
sandra witam :) Mam 22 lata i jestem mamą 3letniego Piotrusia:) Fajnie będzie jak zostaniesz na dłużej :)
paulina to super że jesteście w końcu po rozprawie :)

Ja już wykąpałam urwisa:) Na kolacje chciał naleśniki to smażyliśmy:) Niedługo pójdzie lulu

A u nas ospa :( Ja ostatnio przefarbowałam się na blond... i nie chcieli mi w sklepie piwa sprzedać :p Nie powiem, nawet mi to pochlebiło, bo odkąd jest młody to się stara czuje (chociaż w towarzystwie innych mam zawsze jestem najmłodsza).
sandra910107 świetnie, ze sobie poradziłaś, i witaj wśród nas :) To ja przy Tobie faktycznie stara jestem, 21 miałam jak się synek urodził :p

Od jakiegoś czasu czytam forum i w końcu postanowiłam się zarejestrować :) Jestem mamą prawie 7miesięcznej Julii i chciałyśmy się z Wami tu przywitać :)

reklama
Milena gratulacje dla siostry widziałam na FB śliczności:)

Sandra
witaj chyba jesteś najmłodszą młodą mamą od długiego czasu:) Gratulacje drugiej dzidzi masz już imię??

Paulina
super:)

MAdzia i Ty witaj:)

Napiszcie coś więcej o sobie;)

Do góry