reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

renata masz moja wagę sprzed ciaży :p
maralai ja będąc w 18 tyg nie znałam jeszcze płci dziecka i dlatego wybraliśmy się na usg 3d bo mówili że będzie lepiej widać:) jak jestes ciekawa płci to czemu nie sprubuj, może dzidzia się odwróci:) na tym usg było niby widac że dziewczynka a urodził się chłopczyk:)

swoja tez. tylko ten flak na brzuchu.. jak go sie pozbede to bede szczesliwa :) Jak sie nie pozbede to kupie sobie majtki uciskowe i tez bede szczesliwa :)

reklama
cześć wam . Nianią zostałam , najmłodszy syn siostry u mnie juz 3 dzień dziś , Siostra na oddziale leżała i w końcu dziś nad ranem urodziła ( Jan Nataniel 3900g 10pkt ) ...

A ja biegam po sądach ( bo nie dochodza mi listy z wyrokiem sadu a potrzebuje ) po urzedach , komornikach ... wiecej tych formalności powinni wymyślić ;///
Uciekam ubrać dzieciaki i do szpitala pojedziemy, póki sama na sali leży bo z taką dwójką to wszystkie noworodki pobudzą :-D:-D

Hejka
milena gratulacje dla siostry:) dzidziuś dosyc duży się urodził:) ja tez czasem pilnuję dzieciaków siostry albo brata no czasami trzeba pomóc:-)
renata majtki uciskowe to nie taka głupia rzecz:-) szczególnie pod sukienkę czy cuś i już można sobie odjąć kilogramy :p

My niedługo na spacerek, D. ma dzisiaj wolne także może będzie trochę luzu i pobawi się z małym :)
Miłego dnia :)

Hej
Robimy pożegnanie z pampersami, młody od rana lata w majteczkach i jak na razie tylko raz nie zdążyliśmy na nocnik:biggrin2: oczywiście sam nie zawoła, muszę się go co chwilę pytać czy chce siusiu

No i ja się wzięłam za odchudzanie...

Paulina fajnie, że suknia już się szyje

Maralai w pierwszej ciązy płeć poznałam ok 25 tc, w drugiej w 20 tc

Milena gratulacje dla sis

Hejka
milena gratulacje dla siostry:) dzidziuś dosyc duży się urodził:) ja tez czasem pilnuję dzieciaków siostry albo brata no czasami trzeba pomóc:-)
renata majtki uciskowe to nie taka głupia rzecz:-) szczególnie pod sukienkę czy cuś i już można sobie odjąć kilogramy :p

My niedługo na spacerek, D. ma dzisiaj wolne także może będzie trochę luzu i pobawi się z małym :)
Miłego dnia :)

Wiem bo korzystalam z ich cudownego dzialania :)

Asik kciuki za nocnikowanie.

Milena gratulacje dla siostry.

ale mi sie dziś nie chce. zupelnie nic. wstalam godzine pozniej niz zwykle, bo F nie mial dodatkowych zajec rano. Ale mimo rto mam wrazenie ze nie wyspana jestem ;/

asik-powodzenia:) u nas ciag dalszy nocnikowania i jestem dumna mały bez problemu siada na nocnik i robi kupei susiu... nie woła ale jak chce siku to siada na nocnik, zdaza się ze nie zdąży ale i tak jestem dumna!

U nas nudno ale teraz we wtorki , srody i czwartki będę chodzić z dennisem na zajecia dla dziecim nauke m8wienia itp.

Czesc porannie.

Moje gardło. Wczoraj rano juz bolalo, a dziś ledwie sline lykam. No ale to z wlasnej glupoty. w chlewku mialam troszke zajec rozladowywujących napiecie ( czyt. rąbanie drzewa ) i tak sie zgrzalam ze kurtke zdielam. No i niewiele trzeba bylo zeby mi gardlo siadlo.

I tak przy okazji bo na tym forum niewiem gdzie mozna..wiec tu prosze :) znowu jest czas rozliczen podatkowych.Ja tradycyjnie zbieram 1 % dla swojego pierworodnego.

Filip ma obecnie 9 lat, autyzm, rozwojem dogonił rowiesników, chociaz nadal jest na dolnej granicy. Chodzi do 2 klasy SP. Radzi sobie dobrze. Ale to dzieki rehabilitacji.
Zeby nadal tak bylo, albo i lepiej to jest potrzebne dalsze leczenie, kolejne wyjazdy do poradni. Dlatego prosze.. jesli nie wiecie komu przekazenie swój 1 % To bylibysmy wdzieczni
smile.png

A tym co juz wiedzą ze nam serdecznie dziekujemy
smile.png

Truszkowski Filip - Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" – OPP » Baza podopiecznych tu wiecej info

asik powodzenia w nocnikowaniu:-)
happymum fajne takie zajęcia i będzie kontakt z innymi dziećmi :) chociaż z mówieniem to różnie bywa u dzieci także nie martw się na zapas:)
renata to ładnie sie załatwiłaś:eek:

My już po spacerku i byłam jeszcze u siorki na herbatce :p Załapałam się na farbowanie włosów bo mnie poprosiła :p ja tam swoich jeszcze nie farbowałam a siostry ciągle mi marudzą żebym sprubowała ale mi jakoś się nie spieszy:-) próbowałam położyć małego spać ale gdzie tam uciekł, coraz mniej juz śpi w dzień ale jest jakiś plus wieczorem szybciej chodzi lulu :)

Madzialena-te zajęcia to nie logopeda to bardziej zapobiegawcze żeby problem nie powstał, pozatym sa też zsjecua rytmiczne, fizyczne i rozwojowe:) pozatym chidzi tsm ok.5polek z dziećmi wiec będzie okazja pogadać :)

Renata-zdrówka :)

Dennisek spi od 14-stej a ja czekam az S. Wróci z pracy:)

reklama
Do góry