reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Mamunie;)

A co tu taka cisza??;)
My wlasnie z Maja siedzimy sobie w parku, normalnie wczesna
Wiosna u nas i nie wiem po co jej kombinezon na zime kupowalam bo jak narazie nie przydaje sie on nam;)

Dzis na obiadzio nalesniki wiec obiad szybki, poznoej sie wybierzemy do sklepu.

24-go lecimy do Pl;) to juz calkiem niedlugo :p ciesze sie jak dziecko z czekolady :D

Oo Maja wlasnie spi;)
Milego dzionka;)

reklama
Hejo MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!!!!! JAAAA CIEEE SZAL :) niestety zdjecia nie mam, a na stronie salonu tez jej nie ma ;/

Madziu ja tez jeszcze nie uzylam kombinezonu :) aczkolwiek w kozaczkach sobie chodzi, i kurteczce zimowej.

Hejka
paulina szkoda że nie masz zdj sukni ślubnej :) ale fajnie że już znalazłaś :)
magda u nas też wiosenna pogoda, zimy w ogóle nie widać, dzisiaj troszke padał deszcz :p a śniegu jak nie było tak nie ma :) Małego ubieram w kurteczkę zimową, traperki też nosi i cieńszą zimową czapkę, futerkowa leży w szufladzie :-D

Dzisiaj byliśmy dwa razy na spacerku, raz sami a pózniej z moja mamą na zakupkach, dzisiaj @ się przyplątała, co miesiąc tego samego dnia także spodziewałam się jej :-) wszystko mnie wkurza i jeszcze brzuch boli ehh ale nie tak jak miesiąc temu :) teraz mam chwilę odpoczynku bo mały maluje farbkami :)

Hej dziewczęta :) U nas tez bardziej wiosennie niz zimowo ale mi to odpowiada. Zime lubie, nawet jak jest sniegu po pas..ale jak sie to potem topi, wszedzie bloto, woda.. no a my do asfaltu to musimy 400m przejsc w tej brei.. kolorowo wtedy nie jest.

grube kurtki chlopaków lezą sobie w szafie. Dobrze ze dla OSkara w tym roku nie kupilam tylko dostalam. Bo bym przeklinala ze tak cieplo jest :D a buty zimowe muszą nosić. takie cieple bo rano o 7 jak czekają na autokar to bywa nawet i mrozno.

Ja postanowilam zgubić troche ciala. Wiele nie, bo 5 z przodu juz jest, ale wkurza mnie ten moj brzuch i boki. No i ramiona. jak zaczynam rosnąc na wadze to taki kloc sie robie. tylek wkleslo zapadniety, nogi jak 2 suche patyki a od bioder jak z innego kompletu. o rozmiar wieksza. A ze komunia Filipa, komunia Ł ratanicy, 3 wesela i chrzciny x 2 to musze wyglądac jakos, nie?? zeby mąż mial zajecie odganiania zapatrzonych we mnie :D

Paulina fajnie ze juz suknie kupilas. AAAaaaaaale jak np przytyjesz??? :D

A co do obecnosci dlugiej chlopa w domu. ja sie odzwyczailam. i jak w swieta mial wolne.. potem nowy rok i zaraz 3 kroli to mnie juz nosilo. No bo kto jak kto ale Ł ma straszn talent do szybkiego wyprowadzania mnie z rownowagi.I burzy mi moj uklad dnia. Tak mam takie zaburzenie ze ja musze miec zaplanowane od rana co mam robić. Bo jak nie mam to chora jestem.A z Ł sie nie da bo on 100 rzeczy na raz by robil i nie po kolei.

RENATA przepraszam, zle sie wyrazilam chyba. Kupilam, w sensie zaplacilam a mam szyta na miare. 4.03 mam pierwsza przymiarke samego szkieletu sukienki i tak co jakis czas bede mierzyc ;)

renata to będziesz miała tych imprez:szok: ja narazie moje zrzucanie wagi zaczęłam od ograniczenia słodyczy :p ważę 63 kg przy wzroście 165 i też najbardziej denerwuje mnie brzuch:( nogi i tyłek aż tak nie :p no trzeba cos z tym zrobic żebym w wakacje znowu nie musiała wciągać brzucha i żeby jakos wyglądać:-D

niedługo trzeba kapać urwiska :-)

Paulina taaaaakie coś. a ja zrozumialam ze ty juz ją masz.. i tak sie glosno zastanawiam.. :D
Madzialena ja przy wzroscie 163 cm 56kg waze. ewentualnie 59 kg po kilku obfitych posilkach :D A imprez mam faktycznie duzo. To tylko rozpiska do wrzesnia :) a jak komus sie pospieszy z kolejnym slubem to bezie kolejne wesele.

Najwiekszy wydatek bede miala w maju. Komunia Filipa. A w co ja sie ubiore??

Paulina extra a wiesz jak model się nazywa bo w necie można znaleźc mojej też nie było ale po nazwie znalazłam:) wcale nie za wcześnie min. 4 miesiące przed ślubem ja jakoś początek kwietnia kupowałam to powiedziała mi ze nie każdą wybiorę sobie ale akurta trafiłam na taką co nie było problemu:)

Renata to imprez a imprez:)

Cześć dziewczyny :biggrin2:

mam pytanie bo mam totalny mętlik w głowie już :eek:

otóż jutro wypada 17tydz 3 dzień mojej ciąży. Jakieś 3 tyg temu byłam w prywatnym gabinecie na badaniach prenatalnych. Lekarka jak poczytałam na forach cieszy się b. dobrą opinią, ma też lepszy sprzęt do badań niż moja lekarz prowadząca. Podpytaliśmy z narzeczonym wstepnie o płeć i powiedziała że na tym urządzeniu na 100% będzie mogła powiedzieć za 2 tygodnie. Minęły święta, nowy rok i jutro są dokładnie 3 tygodnie od tamtej wizyty. Zdaje sobie sprawę że dziecko może wcale nie chcieć się pokazać i na nic będzie ta dodatkowa wizyta, ale jestem ciekawa. Czy w tym 17 tygodniu można dowiedzieć się w ogóle o płci dziecka, czy lekarka zrobiła mnie w balona? :biggrin2: Normalnie pewnie poczekałabym na swoją lekarkę, ale ta powiedziała że na kolejnej wizycie będziemy "próbowały podejrzeć" co tam jest i obawiam się że na swoim sprzęcie pomijając nastroje maleństwa może się to okazać jeszcze długo nierealne.

podpowiedzcie coś, bo sama nie wiem ..

reklama
renata masz moja wagę sprzed ciaży :p
maralai ja będąc w 18 tyg nie znałam jeszcze płci dziecka i dlatego wybraliśmy się na usg 3d bo mówili że będzie lepiej widać:) jak jestes ciekawa płci to czemu nie sprubuj, może dzidzia się odwróci:) na tym usg było niby widac że dziewczynka a urodził się chłopczyk:)

Do góry