reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Mamunie;)

A co tu taka cisza??;)
My wlasnie z Maja siedzimy sobie w parku, normalnie wczesna
Wiosna u nas i nie wiem po co jej kombinezon na zime kupowalam bo jak narazie nie przydaje sie on nam;)

Dzis na obiadzio nalesniki wiec obiad szybki, poznoej sie wybierzemy do sklepu.

24-go lecimy do Pl;) to juz calkiem niedlugo :p ciesze sie jak dziecko z czekolady :D

Oo Maja wlasnie spi;)
Milego dzionka;)

reklama
Hejo MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!!!!! JAAAA CIEEE SZAL :) niestety zdjecia nie mam, a na stronie salonu tez jej nie ma ;/

Madziu ja tez jeszcze nie uzylam kombinezonu :) aczkolwiek w kozaczkach sobie chodzi, i kurteczce zimowej.

Hejka
paulina szkoda że nie masz zdj sukni ślubnej :) ale fajnie że już znalazłaś :)
magda u nas też wiosenna pogoda, zimy w ogóle nie widać, dzisiaj troszke padał deszcz :p a śniegu jak nie było tak nie ma :) Małego ubieram w kurteczkę zimową, traperki też nosi i cieńszą zimową czapkę, futerkowa leży w szufladzie :-D

Dzisiaj byliśmy dwa razy na spacerku, raz sami a pózniej z moja mamą na zakupkach, dzisiaj @ się przyplątała, co miesiąc tego samego dnia także spodziewałam się jej :-) wszystko mnie wkurza i jeszcze brzuch boli ehh ale nie tak jak miesiąc temu :) teraz mam chwilę odpoczynku bo mały maluje farbkami :)

Hej dziewczęta :) U nas tez bardziej wiosennie niz zimowo ale mi to odpowiada. Zime lubie, nawet jak jest sniegu po pas..ale jak sie to potem topi, wszedzie bloto, woda.. no a my do asfaltu to musimy 400m przejsc w tej brei.. kolorowo wtedy nie jest.

grube kurtki chlopaków lezą sobie w szafie. Dobrze ze dla OSkara w tym roku nie kupilam tylko dostalam. Bo bym przeklinala ze tak cieplo jest :D a buty zimowe muszą nosić. takie cieple bo rano o 7 jak czekają na autokar to bywa nawet i mrozno.

Ja postanowilam zgubić troche ciala. Wiele nie, bo 5 z przodu juz jest, ale wkurza mnie ten moj brzuch i boki. No i ramiona. jak zaczynam rosnąc na wadze to taki kloc sie robie. tylek wkleslo zapadniety, nogi jak 2 suche patyki a od bioder jak z innego kompletu. o rozmiar wieksza. A ze komunia Filipa, komunia Ł ratanicy, 3 wesela i chrzciny x 2 to musze wyglądac jakos, nie?? zeby mąż mial zajecie odganiania zapatrzonych we mnie :D

Paulina fajnie ze juz suknie kupilas. AAAaaaaaale jak np przytyjesz??? :D

A co do obecnosci dlugiej chlopa w domu. ja sie odzwyczailam. i jak w swieta mial wolne.. potem nowy rok i zaraz 3 kroli to mnie juz nosilo. No bo kto jak kto ale Ł ma straszn talent do szybkiego wyprowadzania mnie z rownowagi.I burzy mi moj uklad dnia. Tak mam takie zaburzenie ze ja musze miec zaplanowane od rana co mam robić. Bo jak nie mam to chora jestem.A z Ł sie nie da bo on 100 rzeczy na raz by robil i nie po kolei.

RENATA przepraszam, zle sie wyrazilam chyba. Kupilam, w sensie zaplacilam a mam szyta na miare. 4.03 mam pierwsza przymiarke samego szkieletu sukienki i tak co jakis czas bede mierzyc ;)

renata to będziesz miała tych imprez:szok: ja narazie moje zrzucanie wagi zaczęłam od ograniczenia słodyczy :p ważę 63 kg przy wzroście 165 i też najbardziej denerwuje mnie brzuch:( nogi i tyłek aż tak nie :p no trzeba cos z tym zrobic żebym w wakacje znowu nie musiała wciągać brzucha i żeby jakos wyglądać:-D

niedługo trzeba kapać urwiska :-)

Paulina taaaaakie coś. a ja zrozumialam ze ty juz ją masz.. i tak sie glosno zastanawiam.. :D
Madzialena ja przy wzroscie 163 cm 56kg waze. ewentualnie 59 kg po kilku obfitych posilkach :D A imprez mam faktycznie duzo. To tylko rozpiska do wrzesnia :) a jak komus sie pospieszy z kolejnym slubem to bezie kolejne wesele.

Najwiekszy wydatek bede miala w maju. Komunia Filipa. A w co ja sie ubiore??

Paulina extra a wiesz jak model się nazywa bo w necie można znaleźc mojej też nie było ale po nazwie znalazłam:) wcale nie za wcześnie min. 4 miesiące przed ślubem ja jakoś początek kwietnia kupowałam to powiedziała mi ze nie każdą wybiorę sobie ale akurta trafiłam na taką co nie było problemu:)

Renata to imprez a imprez:)

Cześć dziewczyny :biggrin2:

mam pytanie bo mam totalny mętlik w głowie już :eek:

otóż jutro wypada 17tydz 3 dzień mojej ciąży. Jakieś 3 tyg temu byłam w prywatnym gabinecie na badaniach prenatalnych. Lekarka jak poczytałam na forach cieszy się b. dobrą opinią, ma też lepszy sprzęt do badań niż moja lekarz prowadząca. Podpytaliśmy z narzeczonym wstepnie o płeć i powiedziała że na tym urządzeniu na 100% będzie mogła powiedzieć za 2 tygodnie. Minęły święta, nowy rok i jutro są dokładnie 3 tygodnie od tamtej wizyty. Zdaje sobie sprawę że dziecko może wcale nie chcieć się pokazać i na nic będzie ta dodatkowa wizyta, ale jestem ciekawa. Czy w tym 17 tygodniu można dowiedzieć się w ogóle o płci dziecka, czy lekarka zrobiła mnie w balona? :biggrin2: Normalnie pewnie poczekałabym na swoją lekarkę, ale ta powiedziała że na kolejnej wizycie będziemy "próbowały podejrzeć" co tam jest i obawiam się że na swoim sprzęcie pomijając nastroje maleństwa może się to okazać jeszcze długo nierealne.

podpowiedzcie coś, bo sama nie wiem ..

reklama
renata masz moja wagę sprzed ciaży :p
maralai ja będąc w 18 tyg nie znałam jeszcze płci dziecka i dlatego wybraliśmy się na usg 3d bo mówili że będzie lepiej widać:) jak jestes ciekawa płci to czemu nie sprubuj, może dzidzia się odwróci:) na tym usg było niby widac że dziewczynka a urodził się chłopczyk:)

Do góry