reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jakoś ciężko mi się zabrać do naskrobania czegoś... nie zorganizowana jestem przez to że K. w domu i bardzo się rozleniwiłam bo w wielu rzeczach mnie wyręcza:-D

Happy powodzenia w nocnikowaniu. Damian od ok 2 mc woła kupkę na nocnik. Siku bardzo rzadko zawoła

Madzialena 100 lat dla synka

Wampi ja wczoraj mierzyłam młodego i ma 85 cm. O. miała ciekawsze zajęcia niż mierzenie sie;-)

reklama
Hej wlaśnie wróciłam do domku udało mi sie po raz kolejny wyjść ze znajomymi i to jeszcze A poszedł ze mną wiec jestem zadowolona w sumie wieczór udany. Znajomi pojechali jeszcze na dyskoteke ale my już nie chcieliśmy przeginać i tak dziwne ze nikt jeszcze nie dzwonił że mamy wracac.:-D:szok:

Hejka
asik normalnie pozazdrościć :-) to fajnie że K. wyręcza Cię w obowiązkach domowych :p
papitka fajnie że wieczorek sie udał i udało Ci się troszkę rozerwać :) I A. z Tobą był, to chyba już troszkę lepiej między Wami :)

Ja już coś spania nie mam, mały jeszcze śpi więc wypiję sobie w spokoju kawkę i zjem śniadanko:-D Wczoraj śmiałam się z małego bo dostał na ur zestaw żeli do kąpieli i wkręcił się że to żele do golenia i mówi że on się będzie z tatą golił:-D i oczywiście znowu jakies klocki dostał i masę słodyczy
Zdjęcie0465.jpg tu z torcikiem czekoladowym przekładanym kremem waniliowym i dżemem wiśniowym, oczywiście już wyskubanym z boku jak odpalałam świeczki :p może nie wygląda ale dobry wyszedł:) już go nie ma :p

Zdjęcie0459.jpg a to ja z synkiem bo jeszcze się nie pokazywałam :)

Załączniki

• Zdjęcie0465.jpg
    Zdjęcie0465.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0459.jpg
    Zdjęcie0459.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 38
Tort fajny:) no i z ciebie fajna babka:) synek Słodziaczek; ) dobrze ze małemu prezety sie podobają.

Mały dzisiaj strasznie marudny od rana:/ właśnie kawę pijemy:) mały bez swojej kawy rano już nie potrafi żyć:) dzisiaj S. Idzie do pracy i wychodzi o 13 a w domu będzie o 23:30 wiec całą niedziele spędzę z małym

Młody obudził się w o 2 w nocy i płacz. Głaskam, tule itp i nic nie pomaga. K. wstał, położył młodego do łóżeczka, usiadł obok i wystarczyło, że złapał go za rączkę i w minutę już spał...czuję się niepotrzebna

Papitka fajnie, że udało Wam się wyjść

Madzialena ślicznie wyglądacie

Happy u nas też marudna niedziela

asik też tak czasem mam, mi nie uda sie uspokoic małego a wystarczy że D. powie jedno zdanie i mały już grzeczny:) ale w nocy to musi być mama :)
U nas też marudna niedziela, synek już od paru dni nie spał w dzień:eek: dzisiaj obowiązkowo idzie spać po spacerze, wczoraj popołudniu już się układał z pieluszka ale goście byli to nie kładłam go spać

Hejka :)
Ale tu cichutko coś gdzie się podziewacie :) Mt niedawno mięliśmy gości, brat przyszedł z dzieciakami, wariowali jak nie wiem ale już na szczęście jest spokój :) Pogoda u nas dzisiaj ładna to zaliczyliśmy dwa razy spacer :)

Ehh, siedzimy z młodym sami w domku- O. poszła do szkoły a K. do pracy po 2-tygodniowej przerwie. I jakoś mi dziwnie tak, nie mogę znaleźć sobie miejsca

Hejo
MADZIALENa synek to chyba calutki tatus :)
ASIK odnajdziecie sie nie dlugo napewno ;)

My jestesmy od rana na budowie. N. spi we wozku w swoim pokoiku, co prawda w pustych zagruntowanych scianach ale pokoj jej :D A. gruntuje sciany, kuzyn kladzie flizy... ehh juz blizej niz dalej ;)

reklama
Hejka
asik mi też ciężko było się przyzwyczaić:) A teraz większość dnia sama z małym:)
paulina synek tak jak mówisz bardziej do taty podobny, moje ma tylko oczy :p To fajnie że na budowie praca szybko idzie:)
wampi ja to mogę sobie pomarzyć o wolnym wieczorku :p
Ja położyłam synka lulu bo był marudny i zasnął :) Drugi dzień bez smoczka bo do tej pory ciężko było mu zabrać:( Ale wydaje mi się że rozstanie się z nim już na dobre:) Mi coś laptop znowu szwankuje normalnie masakra ;/

Do góry