reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny:) dzisiaj jak na razie majteczki suche i siusiu na nocnik :) mały właśnie je jabuszko i winogrona...bize jak ja się cieszę ze on wszystko je... nie muszę wymyślać:)

Magda-fajnie zr sylwester udany
Papitka-Dennisek tez jeszcze nie wola ale sadzam go średnio ci pół gidziny i robi siusiu

reklama
Hej dziewczyny co taka cisza tu ostatnio? Gdzie jesteście?

Ja od rana miałam spiecie z S. Zaraz ide z małym na spacer i do sklepu trochę ochronę:) miłego dnia :*

Heloła :) u nas leci.. Jedziemy dzis ogladnac kuzyna Nikoliny, i zaplacic pieniazka na wesele.. pierwsze 10tys poooojdzie od tak.. A to dopiero 1/6 z wszystkiego. Masakrione

Happy ja tez male spiecie z A. mialam :)

happy ale tu nie chodzi o wołanie kuba po prostu nie chce siadać na nocniku gołym tyłkiem musi mieć pampersa inaczej nie chce.

Dzisiaj o dziwo juz śpi mam nadzieje ze uda mi sie znowu mu dzień ustabilizować bo nie daje rady latac do północy za tym gilem ;d

papitka mój synek ostatnio idzie spać nie szybciej jak o 23:baffled: a wczoraj o dziwo zasnął o 21:) Za to problem z myciem zębów juz mu się nie podoba
My wróciliśmy niedawno z dworu, jutro robimy urodzinki małego, dzisiaj przyjechała chrzestna Piotrusia także jutro już jej nie będzie,niedługo muszę coś poszykować i wieczorkiem zrobię torcik kupiłam fajne ozdóbki :)

Papitka-mały jeszcze miesiąc temu dostawał histerii na widok nocnika... ostatnio go posadziłam i przekupilam włączająv piosenki dla dzieci na telefonie. Trzy dni siedział z telefonem a teraz już bez tylko muszę go trochę zabawiać. Ale jakoś daje rade:)

Madzialena-zrób zdjęcie tortu i wstaw

hejka.

Happy powodzenia w nocnikowaniu. Moi chlopcy tez w tym wieku szkoleni na nocnik. Tylko ze u nasz szybko poszlo. Z o nawet łatwiej bo on koniecznie chcial robićź to co Filip :) wiec skoro Filip robił na sedes to i on musiał. nawet nocne pieluchowanie szybko zniknelo. U F pampers w nocy towarzyszyl do prawie 5 urodzin.

dziś u nas ksiądz po koledzie chodzi. I chyba akurat u nas bedzie ten co Filipa uczy religii. on taki specyficzny jest..a mja jakas nerwowa jestem ostatnio. nie pamietam kiedy @ mialam. a wszystko mnie boli. i niewiem czy on mi sie spoznia czy ja juz glupieje.
do tego wczoraj wbilam sobie gwozdzia w stope. takiego zerdzewialego. no bol jak.... straszny.

Bylam tez z F na SI. na chwile zatrzymalismy sie w parku na karmienie kaczek i golębi. no z reki jadly. F zachwycony ze takie to oswojone. Tylko ze do domu chcial wziąśc golębia. Bo przeciez dziadek ma. Wiec mozna miec.

Madzialena wszystkiego najlepszego dla Piotrusia.

reklama
happymum nie zrobiłam zdj samego tortu:) Ale mam zdj synka jak dmucha świeczki hihi jak mi się uda zrzucić z tel to wrzuce:)
renata my też dzisiaj mamy księdza :p
wamp ja ostatnio mierzyłam synka to ma 98cm:) ostatnio podskoczył do góry widzę po ciuchach:)
My już po urodzinkach bo niedługo ksiądz chodzi:) Wszystkim tort smakował ale ładny to on nie wyszedł bo mały mi się pchał, ale za to smakował wszystkim:):) Ja taka obżarta jestem że szok:)

Do góry