reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam w Nowym Roku:-)
Po Sylwestrze oki:) Wróciliśmy po pierwszej a byliśmy u mojej siorki i byli jeszcze jej znajomi:) Mały nie bał się fajerwerków a wstał po 12:-D
ja troszkę wypiłam ale kaca brak:):)
happymum powodzonka w nocnikowaniu:) Na pewno się uda:)

reklama
U nas noc średnia:/ była kolacja i nawet na chwilę wpadli tesciowie. Pozniej internetowa impreza przez skype z przyjaciółmi z pl. U nas nie strzelali prawie wcale troszkę wypilam ale niewiele o 1 w nicy jak juz chciałam iść sosc obudził się mały i musiałam nim troszkę poleżeć bo dziecku na przytulnie się zebrało.

2 dzień nocnikowania trochę gorzej:/ 2 razy poszło siusiu w majtki później godzina na nicniku i nic:/ teraz mały spi i jsk się obudzi to zaraz na nocnik

Ja dogorywam. Zjadlam miesko pieczone i tak mi nie dobrze ;/ jestesmy jeszcze u tesciow, Nikola spi, potem rodzice po nas przyjezdzaja. W sobote idziemy na nauki przedmalzenskie, sobota 8:30-18.30 i niedziela 9-15...

A ja sie wyspałam :D nigdzie nie byliśmy w miescie nic nie było wszystko kluby pozamykane. Jakiegoś koleasia zabito;/
Już drugi przed wczoraj też znaleźli zwłoki.
No i tyle. młody śpi sobie a ja siedze szukam na necie jakiegoś dobrzego podkładu bo w moim mieście próbek nie chcą dawać wiec muszę sie kierować opiniami internetu.

Dermatolog mi jeden poleciła z apteki ale nie mają nawet testerów żeby kolor sprawdzić próbek nie rozdają a nie dam 90 zł zeby wyrzucić.:wściekła/y:

Hej Dziewczyny nam nocnikowanie jakoś idzie mały dzis zrobił 2 razy siusiu i raz kupę na nocnik byly też wpadki z zrobił w majtki ale nie dajemy rade

happymum trzeba troszkę czasu na nauke nocnikowania:) mój mały dopiero jak skonczył 2,5 roku zaczął ładnie wołać siusiu a po 2 miesiącach dopiero kupkę:) Ale próbuj jak będziesz konsekwentna to uda Ci się, trzymam kciuki bo wiem jaka to ciężka praca :p
papitka u nas w aptece też nie ma testerów;/

My dzisiaj pospaliśmy, na 13 do ginekologa na kontrolną cytologię.
i minęło już 3 latka odkąd powitałam synusia po drugiej stronie brzuszka:-) Kocham mocniutko, boziu kiedy to zleciało:)

madzialenia sto latek i zdróweczka dla małego :D

happy oby sie udało z ncnikowaniem trzeba wytrwałości u nas to kiepsko idzie mały bez pampersa ani myśli na nim siadać ;D

Teraz śpi w nocy poszedł spać o 00:15 no normalnie wysiadałam już a on z wrzaskiem i kopaniem sie zasnął. :wściekła/y:

reklama
Hej.

Madzialena- wszystkiego dobrego dla synka ;)
Happy- nauczy sie i bedziesz dumna ;)

U nas po sylwku okkkk. Napilam sie:D pierwszy raz od X czasu czyli jakos 2 lata bedzie hehe :)
Rano swietnie sie czulam i to najwazniejsze :p

U nas bez zmian.
Mala dzis nabila sobie meeega siniaka na policzku i o dziwo nie bylo ryku na cala ulice:)
Raczkuje juz super i wstaje juz jak przy czyms jest.

Wyslalam mojego do Kfc Bo tak mi sie chce takiego kurczaczka ze az slina leci na sama mysl :p

Jeszcze 3 tyg i lecimy do Pl :D

Do góry