reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka ja odkąd urodziłam P. mam tylko dwie przyjaciółki które się czasem odezwą:)
happymum to dobrze że juz wiesz co maluszkowi dolega i ma lekarstwa:) może rzeczywiście od basenu tak ma:baffled:
Ja wlaśnie zrobiłam sernik i robimy z mamą krokiety na jutro:) Mamy zaproszenie na Sylwestra od mojego brata i od mojej przyjaciółki:) Zobaczymy co powie D. jak wróci z pracy:)

reklama
Jesli chodzi o znajomosci to u mnie większość sie skończyła bo wyjevhalam do Anglii i ludzie o mnie zapomnieli mam jedną przyjaciółkę i starczy szkoda tylko że mieszka w pl

Happy my zaliczyliśmy wpadkę w styczniu potem równo 9 miesięcy 4 pazdziernika się urodziłą D a ja w czerwcu 21 kończyłam więc jakoś nie tak mało strasznie:p Bardziej szokujące jest to że poznaliśy się koniec września oficjalną datę bycia razem mamy 25 listopad a w ciąże zaszłam 4 stycznia więc wszystko w 3 miesiące się ogarnęło:p

co do znajomości ja ciągle mam te same w tym roku będzie 11 lat jak się przyjaznimy z dziewczynami jedne bardziej drugie mniej ale spotykamy się regularnie w miarę możliwości jedna zaszła w ciąże rok przede mną następna 2 lata po mnie a kolejna teraz na spotkaniu świątecznym oznajmiła że jest w 8 tygodniu, w sumie jest nas 8 które tak blisko jesteśmy:)

Ostatnia edycja:
Witamy sie z Lalą, siedzi u mnie na kolanach własnie i ani mysli spac ;)
Macie buziaki od Niej ;*
U Nas po staremu, byłam chwile w szkole, bo przenosze sie na kosmetologie, ale w sumie to nic nie załatwiłam...:wściekła/y: sylwester spedzamy w Gdyni (z POLSATEM ) hahahahahaha posiedzimy sobie we 3 ;D
Co do przyjaciółek to mam 1, mama sie smieje ze zyc bez siebie nie mozemy, no i Milene jeszcze z forum ;D
a co do ciązy to wpadka.. ja miałam 17 lat, a A. 20. ale nigdy nie załowałam.

Paulina, ale ten czas leci ;)
Happy, zdrówka dla Denniska

p.s jakby juz nie weszła przed Nowym Rokiem, To
Udanego sylwestra kochane i Szczęśliwego Nowego Roku
Buziaki dla dzieciaków ode mnie i Loli

Hejka:-)
Jakbym juz czasem nie weszła to życzę Wam
Szczęśliwego Nowego Roku 2014 !! Udanego Sylwestra do białego rana :-)
Oby w tym roku było więcej powodów do radości :) Buziaki :*
2014.jpg

Załączniki

• 2014.jpg
    2014.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
Helloł :) my bylismy u moich rodziców, ja nawet kaca nie mam :) tylko spac sie chce bo Filip obudzil mnie o 7 ;/ to dziecko serca niema. pozlozylismy sie ok 1 w nocy bo rano plany byly ze ja z F do kosciola no i on wziął sobie do serca to ze trzeba wczesniej wstac.O za to gnił do 10. zbudzony podstepem ze znowu fajerwerki chyba puszczają :D

A wogole to chlopaki zachwyceni widowiskiem nocnym na niebie.

Do góry