reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)
Magda-z tabsami nie pomogę brałam vtylko orzez chwilę i dawni temu:/
Wlasnie po raz kolejny obejrzałam film " 17 dziewczyn "
I mam do was pytanko (kto nie chcę nie musi odpowiadać) ile mialyscie lat jak zachodzilyscie w ciążę? Była to wpadka czy planowany dzidzius?

reklama
paulina ale leci :-) jeszcze troszke i slub :-)
happymama :p ja zaliczylqm wpadke z corka mialam wtedy niecale 17,5 roku , potem bralam antykoncepcje i mimo tego zaszlam :confused: wiek 18 i 8 mies. :p i Miki jak mialam 21 i 2mies a urodzilam majac juz 22 (bez 5 dni) :p

Ide troche ogarnac bo nie bylo nas a jakis pierdzielnik mimo to ze wczoraj sopiero w domu sie znalezlismy od srody :-D
potem spacer i dzien zleci :tak:

Ostatnia edycja:
happymum lepiej jedz żeby cos gorzej się nie zrobiło:baffled: mojemu małemu zawsze pomagały okłady z rumianku, ja zaszłam w ciążę jak miałam 19 lat:-) używalismy gumek i pare razy zdażyło nam się bez.. to było raczej świadome wiedziałam jakie mogą być tego konsekwencje, opamiętaliśmy sie i poszłam po tabletki do ginekologa a tu dwie kreseczki:) mimo tego cieszyliśmy się:) Mój D. nie przyzna sie ale wiedziałam że już chciał:)
magda ja biorę takie tabsy jak liza i nie mam żadnej przerwy w braniu, okres zawsze przy 3 tabletce placebo:)
paulina waże tyle co Ty:-) przy wzroście 165cm:-) nie mogę patrzeć na stare zdj taka szczuplutka:(:(
renata no mój wczoraj też mnie zdenerwował.. zaczęła sie gadka że jest do niczego bo nie możemy wynająć mieszkania i ma juz dosyć.. musiałam mu wytłumaczyć że gdyby n ie on to nic byśmy nie mięli i nie tylko my mieszkamy z rodzicami. Pozniej już mi przeszło i rozmawialiśmy chyba do 2 w nocy, obiecaliśmy sobie że w tym roku postaramy się żeby nam się lepiej ułożyło:) ale nie cierpie takich sytuacji:(

Ja juz posprzątałam i niedługo na dwór:) Kurcze w sobotę ur małego a mi juz znudziło się robienie ciągle tego samego:) Co robicie do jedzenia na takie przyjęcia?:-) może cos doradzicie?:-)

Witajcie:tak:
Podczytuje Was ale jakos ciezko mi sie wbic. U nas wszytsko ok, Bartek rosnie, nie choruje, jest coraz grzeczniejszy :tak:U nas cieplutko, wlasnie wrocilismy ze spacerku
Paulina jak ten czas leci, zanim sie obejrzymy wstawisz zdjecie w bialej sukni:-p
Magda jesli chodzi o tabletki tj tak jak pisza dziewczyny;-)
Happy a Denisek ma moze stulejke? Bartek ma i mial tak jak Twoj synek, siusiak spuchniety, czerwony. Okazalo sie ze to bylo zapalenie napletka, dotal syrop biseptol i moczylam siusiaka w rivanolu. Na lipcowkach kilka chlopcow miala ten problem, daj znac co powie lekarz. Co do ciazy my wpadke zaliczylismy w pazdzierniku a w lutym konczylismy 22, Bartek urodzil sie w lipcu wiec mielismy 22 i 5 mies, wiecej dzieci nie bedzie przynajmniej na obecna chwile nie planujemy.

hammy ja zaszłam w ciąże mając 17 lat i 9 miesiecy a urodziłam 18 lat i niecałe 6 miesiecy.

Kuba już po spacerku najdał sie i lata z balonem ciągle muzyke swoją nakazuje włączac i tańczy normalnie nie wyrabiam z nim spać nie chce bo on tańczy hahaha.

Gdzie sylwka spedzacie? Bo ja pewnie będę sobie smacznie spała z Kubulkiem. ;D

My już też po spacerku i mały o dziwo zasnął:-)
Sylwester w domku i chcemy zabrać małego na fajerwerki o ile wytrzyma:) Strasznie chce iść bo wczoraj ktoś pare odpalił i zobaczył z okna, teraz żyć nam nie daje:-D

W tamtym roku przespałam i w tym tez stak bedzie. No trudno sie mówi. Ale nawet nie ma gdzie. Znajomi się składają robią wspólne zabawy ale jak się ma malucha to inni myślą ze już nic nie wolno taka mentalność człowieka. I w sumie mam tylko jedna koleżanke odkąd mam kubulka.

heja.

Happy i jak z ptasiorem?? moj siostrzeniec czesto ma przeboje z siusiakiem. od zwyklego drapania sie robi mu sie czesto stan zapalny, a ze ma 8 lat.. zbyt wylewny w chwaleniu sie nie jest wiec mowi mamie swojej jak juz boli przy zwyklym chodzeniu.

My sylwestra albo w domu albo u moich rodziców. Mamy zaproszenie do znajomych ale nie idziemy, bo dzieci.

A co do ciązy. Pierwsza w wieku 19 lat i 10 m-cy. urodzilam w kwietniu a we wrzesniu 20 lat konczyc mialam.Druga rowno 4 lata pozniej. ten sam miesiąc poczęcia i tez w kwietniu rodzilam.. tylko ze we wrzesniu konczylam 24 lata :D
trzecia ciaza moze i kiedyś bedzie.. narazie nie chcem, unikam jak ognia, mamy super antykoncepcje.. oskarowi pozwalam spac z nami :D
Obaj chlopcy planowani ale nie w tym czasie co powstali.

reklama
Właśnie wróciliśmy do domu...Dennisek ma infekcje:-( dostał 2 butelki antybiotyku i musi brać 4 razy dziennie:-(podobno od basenu lub robienia kupki w pieluche :/ stulejki na szczeęscie nie ma:)
strachu mi narobił... ehh

ja zachodząc w ciąże miałam 18lat i 9 miesięcy urodziłam jak miałam19 i 5 miesięcy:) synek planoweny na grudzień... hmm lekaż powiedział ze ok. 6 miesięcy musze poczekać zanim śię uda ale udało się po 3 tyg.:)
drugie chce od jakiś 3 miesięcy ale S. nie chcę więc czekamy na momęt w którym oboje będziemy chcieli :D

Do góry